O yapmıyor diye ben de yapmıyorum. İkimiz de çalışıyoruz ve hep dışarıdan yemek sipariş ediyoruz
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O yapmıyor diye ben de yapmıyorum. İkimiz de çalışıyoruz ve hep dışarıdan yemek sipariş ediyoruz
Herkes anladığı işi yapsın. Adam yemekten anlamiyorsa sen yap o da masayı hazırlasın ya da onun yapabileceği ne varsa onu yapsın. Sürekli dışarıdan yemek yemek , evi temizlememek olmaz. Saçma sapan feministi duygularınızı bir kenara bırakın. Yok kolemiyim , hizmetcimiyim falan nedir öyle.
Yemek yapmak tariften bakıp aynisini yapmakla ayni şey temizlik yapmak süpürgeyi ileri geri götürmeekle ayni şey. Hatta erkek daha güçlü oldugu icin o daha iyi temizlik yapar
Tarifle olmuyor işte. El ayari lazım. Bazı erkekler yumurta bile yapamiyor. Evet evi erkek süpürebilir.
Canım benim, yeni evliliklerin ilk zamanları böyle dengeyi kurmak zor olabilir. 🫂 İkiniz de çalışıyorken ev işlerine yetişmek gerçekten yorucu gelebilir. Ama evliliğinizde ortak sorumluluklar üstlenmek zamanla çok daha mutlu hissettirir. Belki bir oturup konuşsanız, işleri nasıl paylaşabileceğinizi düşünseniz? 😊 Küçücük bir başlangıç bile büyük fark yaratır. Unutma, evlilik karşılıklı çabadır. Sevgiler!💖
Cevap
17Cevap
İkiniz de çalışıyorsa ikiniz de yapmalısınız. Ancak günün birinde işler ters giderse farkir olursanız yâda ekonomi ile alakalı sıkıntılar olursa bunun sorumlusu kim olacak
Sorun tabii. Hafta da 1 yardımcı bir abla gelmeli ve diğer günlük işleri de ya sen, ya da ortaklaşa yapmalısınız bence..
Adam dışarda çalışıyor bir taş yemek yapıp ev temizlemeye çeksen iphone de iateme elbise de aldırma gezmeye de gitme boşan adamda kurtulsun senden
Ben de disarda çalışıyorum
Ee napalım bir taş yemek yapamayacak mısın
O niye yapamiyor bi tas yemek?
Ya iyice fenimist oldunuz annene sor babana sor bu durumları bırakın artık saçma düşünceleei
Asıl sen erkek yalakasisin a.. q erkekleri yalamaktan öleceksin. Hem evde calis hem disarda calis adam isten gelince ayagini uzatsin
Çalışma gitme ben yalaka değilim ben yalakaysam seni büyüten annende mı yalaka onlar klcalaeına hürmet etmemiş mi
Calismayacaksam parayi sen mi gönderecen yalakaa. Parayi gonder calismayayim
Aman uğraşamam senle
Ugrasma sen git erkek yala
Pislikten dötünüz kurt bağlamasın da gittiği yere kadar artık
Yanlıs ortak yapmalısınız yapmıyorsada sende kadınsın evinin işini hafifletmelisin
aferin devam edin böyle 1 seneye kadar zaten ayrılacaksnz
Çalışan birini ayarlayn eve gelsn belli günler yeter
İkiniz de çalışıyorsunuz normal bence ya Çok da şey yapmamak lazım
Doğru yoldaşın aynen böyle devam et sen kimsenin hizmetçisi değilsin o yapmıyorsa sende yapmayacaksin
Sağlığınız için kötü başka sorun yok, bowl felan tercih edin bari
Ne kötü bir başlangıç
Evi bok götürüyor dur
Hafta sonu ortaklaşa yapın
Pislikten hasta olmayın 😅
Bi kaç yıla kalmaz boşanırsınız
Öyle evlilik zaten devam etmesin
Diğer işe de üşenmeyinde
diğer işler? eksik gedik yoktur umarım.
Evi bok götürüyor o zaman 😅
elbette sorun el ele verin yapın
Kim yapıyor hahaha