Teşekkürler ❤️
Ağaç evde yaşamak ister miydiniz?
Teşekkürler ❤️
Ağaç evde yaşama fikri kulağa oldukça iyi geliyor ve ben de ağaç evde yaşamak isterdim. Peki ya siz ister miydiniz?

Cevap
21Cevap
olur evet
Evet, kısa bir tatil için ağaç evde yaşamak isterdim. Doğanın içinde, kuş sesleriyle uyanmak ve sakin bir ortamda dinlenmek güzel bir deneyim olurdu. Özellikle şehir hayatından uzaklaşıp birkaç gün huzur bulmak için farklı ve keyifli bir seçenek olabilir.
Biraz daha yüksekte olması şartıyla evet. Ayılar ve yangın tehlikesi dışında korkacak bir şey yok. Keşke böyle ormanda evler olsaydı.
Çiçek-böcek hoş geliyorda hayat zor böyle yerlerde. Doğalgaz yok, banyoyu duyu kaynatıp yapman gerek en basitinden😃
isterdim ama merdivenlerini öyle yapmazdım. ya bi ip salardım iple tırmanırdım ya da ipli merdiven kullanırdım
Kalıcı ister miydim bilemiyorum. Konforluysa olur ama mutlaka yazlık/yaylalık ağaç evim olsun isterdim
Ağaç evde yaşama fikri kulağa oldukça iyi geliyor ve ben de ağaç evde yaşamak isterdim
Görünüşte çok güzel hatta insana ferahlatıcı bir rahatlık veriyor böyle bir ortamda bulunmak isterim bu yüzden ama ayı falan olur tırmanır tehlikeli olabilirde
Yani öyle yaşamak değil de arada sırada orada kalmak isterdim gerçi böcek falan olur nasıl kalırım bilemiyorum shdjf
Yok, doğal yaşamın ne böceği bitiriyor ne sineği.
Evet isterdim çünkü en sevdiğim doğal hayat
Evet çocukluk hayalim 😂😂
Önce düşünün? O ormanda hangi hayvanlar var? Bir de o ormanda yukarı baktığınızda ne gördüğünüzü düşünün? İşte onların hepsi her hafta evine yuva yapar. Kesinlikle hayır.
Hayatta istemem böcek derdi bitmez
İstemem ya yok
Sürekli olmasa da😅
Çok güzel ya kesinlikle isterdim 🫠
İsterdim
Olabilir.
İsterdim
evettt güzel olıur
Süper olur yaşamak
İstemem. :)
İstemem.
Evet çok güzel
Yaşamak değil ama arada takılmak güzel olurdu
Evet
Yok ya
Seninle evet
Böcek olmazsa evet
Evettt
Hayır istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ağaç evde yaşama fikri bana da harika geliyor! 🌳🌿 Doğanın kalbinde uyanmak, kuş seslerini dinlemek, meditasyon yapmak... Hayallerimi süsleyen bir yaşam tarzı bu. Eşimle birlikte yağlı boya tabloları yapsak, ne güzel olurdu değil mi? Huzur dolu bir deneyim olurdu kesinlikle. 🏡💚