Merhabalar Herkese 🌸

Kimisine huzur verirken, kimisine de sıkıcı gelebilir. Sence nasıl olurdu?
Merhabalar Herkese 🌸

Kimisine huzur verirken, kimisine de sıkıcı gelebilir. Sence nasıl olurdu?
Evet ben isterdim aslında ormanın içinde olması önemli değil ama benim için modern görünmeli yani böyle ağaç evler gibi olmamalı yani resimde ki güzel bence huzurlu görünüyor genelde bu tarz evleri seviyorum zaten. ama genelde şehirde yaşamak daha uygun
İsterdim sevdiğim insanla baş başa ormanda sessiz sakin bir dağ başında insanlar dan uzak yalancı düzenbaz vicdansız nankör hain yüzüne gülüp arkan dan kuyunu kazan menfaat düşkünü insanlar dan uzakta bir yaşam
En çok istediğim şeylerden biri kendileri. Aslında doğa ile bütünleşebildiğim bir evimiz var sakin yerde ama daha da izole, bakir topraklarda olmayı da düşünmeden edemiyorum. Keyifli günler.
Teşekkürler baby 😘🖤
jane olmaya niyetim yok tatlım
teşekürler tatlım
Cevap
22Cevap
Hayır istemem, yaşayacağım ev deniz kenarinda olmalı denize yakın olmalı mutlaka..
İsterim köy hayatına da odaklı olduğum için
Mükemmel olurdu gece ateş müzik
Karanlık korkumda yok
Ya tabii ki isterim, böyle sessiz ve sakin sadece ağaçların ve kuşların sesi miss gibi :)
Büyülü bir yaşama biçimi ve cesaretle zekanın müthiş yansımaları olurdu. En azından denemek isterim.
Kırsalda bir evim olsun ama şehir merkezine yakın olsun..
Öyle orman falan fazla uç..
Yani yeşilliği doğayı çok Severim ama orman içinde ev bilemedim şimdi 😅 bir sürü böcek olduğundan yaşamaz dim yok ya
İsterdim. Ama bazı şartlarım da olacak. İnternet olmalı ve evin etrafında hayvanlar girmesin diye koruyucu da olmalı.
4 yıl civarı ormanda yaşadım şehir lüxüne alışkınsan belli biryerden sonra zor geliyor
Böyle yaşamaya can kurban tabiki sağlıkla her yer güzel
Bütün böcek familyaları ile tanışmak istiyorsanız, geceleri üç buçuk atarak yatmak istiyorsanız, sabah kapınızı ayı çalsın istiyorsanız dağda kulübede yaşayabilirsiniz. valla bana ters.
valla benim evim var. ormanın içinde değil. bahçem var. meyve ağaçlarım var. ekilecek yerim var. Ormanın içerisinde yaz ayında iyi olur ama kış sezonu çok çetin geçer. yorucu ve güvenli olmaz.
Hayalini kurduğum bir yaşantı diyebilirim.. İnsanlardan uzak, bolca hayvanın olduğu sessiz ve sakin..
Evet çok isterdim ormanda hep evde durmazdım dışarı çıkardım iyi gelirdi bana
Ah gerçekten de çok isterim.
İsterdim. Ancak bir süre sonra sıkmaya başlar.
Isterim çok güzel olur...
Çok isterdim
Ben severim tam benlik
Güzel olur tekkatli evde süper
Hayır çok rutubet olur.
Ben mavi içinde yaşamak isterim
Bence çok huzurlu olurdu..
Çok güzel yaa 😍.
Bende yaptım ama bu kadar profesyonel olmadı 🤦
Hiç dusunmedim
Çok isterdim
Hemde çok emekli oldugumdaki hayalim