Kadın evlilikte karın tokluğuna erkeğin evini temizliyor, yemeğini yapıyor, bulaşığını yıkıyor ve genelde de saygı görmüyorlar, sonra boşanırsa tabi malın peşine düşer, kendini kullandırtmak bu çünkü asıl. Ne diyorsunuz?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın evlilikte karın tokluğuna erkeğin evini temizliyor, yemeğini yapıyor, bulaşığını yıkıyor ve genelde de saygı görmüyorlar, sonra boşanırsa tabi malın peşine düşer, kendini kullandırtmak bu çünkü asıl. Ne diyorsunuz?
Her iki tarafında sorumluluğu var günümüz kızları evlenmeden lüks gösterişli düğün en pahalısından ev eşyaları kızın kg kadar altın takı erkekten talep ediyor erkek tarafı evlendi mi günümüz şartlarında en az 2 ila 3 milyon masraf ediyor kadında bir zahmet ev işleri ile uğraşsın ben cidden anlamıyorum bir dünya masraf ediyorsun sonra evleniyorsun bulaşık yıkamıyor anan yıkasın diyor yemek yapmıyor feminizm arkasına sığınıyor insan sormaz mı kadına senin vasfın nedir diye bugün dışarıda bir kahve ısmarlayarak ya da esc ye gidip 1000 TL falan insan ihtiyacını gideriyor diğer yandan adam ciddiyetini gösterip milyon liralarca masraf yapıp en güzelinden evleniyor sahipleniyor eş yapıyor seni bir farkın olsun demi esc den doğru mu düşünüyorum
Bak şöyle her iki tarafta çalışır erkekte bir işten tutmalı benim düşüncem bu yönde ama ev hanımı çalışmıyor hiçbir iş yapmıyorsa kadınlık nerede ne vasfı var
Saygı konusuna geleceksek erkekte çabalıyor birşeyler için maddi anlamda eve katkısı var o onun görevi ise kadının da görev sorumluluğu farklıdır öyle bir dünya yok
Bulaşık yıkıyorum yemek yapıyorum diye saygı göstermiyor böyle bir düşünce olmaz özel gününü aksatmıyor yorgun argın eve geliyor ne yapsın ayaklarına kapanıp sana mı tapsın ne istiyorsunuz saygıdan kastın nedir?
Evleneceğiz diye 3 milyon düğün masrafı yapan erkeğin beynini s.. k. im
Kadınlar istiyor sosyal medyalardan vs görmüyor musun çok uzaksın sanırsam bu konulara geçen kız istemeye kuzenim gitti kızı toplu taşıma sevmiyormuş araba lüks mahalleden kiralık ev yemekli düğün bali de balayı istedi kız daha Diyarbakır dan dışarı bile ayak atmamış
Yapma? Bir kadının ağzına bakıp yapacak kadar acizsen o zaman eşek gibi yapacaksın
Yapmadı zaten kuzenim ama devir böyle kız aileleri bizde oğlan evlendirdik almak bizimde hakkımız adettir diyerek erkeğe yıkıyorlar ki en acı nokta kızlarda artık istiyor hemde çok fazla istiyorlar öyle böyle değil
Bak ben epey güzel bir kızım, beni sokakta durdurup nerelisin diyorlar yabancı sanıyorlar tanışmak istiyorlar çok güzelsin diyorlar, beyaz tenli, çekik gözlü dolgun elmacık kemikleri minik burunlu bir kızım ama ben bile bu iğrenç düğün geleneğinin kölesi değilim, seviyesiz kızlarla mutluluklar
Ben mecburiyette kalmasam inan ki seviyesiz kendine maddi para biçen kızlar ile yüz göz olmam ailecek maddi durumumuz çok olmadığı için evlenemiyorum dış görüntüm çok iyi olmadığı için tercihte edilmeyen biriyim bazen kabullenmek gerekir ben günümüz şartlarını sana anlatmak istedim kızların çoğu kendisine ne kadar masraf yapılırsa o kadar değerli ve sevildiğini sanan bir kesim var
İnan ki Diyarbakır da birlikte olmadığı erkek kalmayan kızlar bile kendilerine neler istiyorlar neler ağzın uçuklar ve bunu saf erkeklere yapıyorlar hem evlenmek için kendisini kabul edebilecek erkeklere yapıyorlar bunu diğerleri zaten yüz vermiyor
tabi erkek de soforlugunu yapiyor hamalligini yapiyor tribini cekiyor. ne ugruna aksam karinin cani isterse iki oynasma ugruna.. bi bitmediniz mk sizin gibiler yuzunden hem cinslerim sadece sizi s2p birakiyor.. evlilik yok oluyor aynisi kendi hemcisnlerim icin de gecerli
Babalarımız Allah’a şükür onlar da yapıyor boşu geçin
Dünyaya getirdiler? Ne olacaktı? Sorımluluk almayacak mıydılar?
Neden ailemin mülküne ortak mı oldun?
Canım, bu konuda çok haklısın. Kullanılmak dediğimiz şey, bir ilişkide emeğin ve saygın karşılık bulmuyorsa, kendini değersiz hissediyorsan ortaya çıkar. Evli veya bekar fark etmez, asıl mesele karşılıklı saygı, sevgi ve hakkaniyet değil mi? 🤔 Bir ilişkide denge ve karşılıklı değer önemlidir. Gerçek birliktelikler, paylaşım ve anlayış üzerine kurulur. 💖🏡
Cevap
4Cevap
kim hatalıysa o suçludur
İşte bu yüzden asla evlenmiyorum, bekar olarakta laf yiyoruz ama varsın böyle olsun en azından özgürüm
Evliliği zorla yapmiyoruz ki boşanmada malda kimin hakkı varsa verilmeli
Zorla yapılmaması insanlara yüklenenleri değiştirmiyor.
Evde ye iç yat adamın malina çök
Babasının evinde de var aynı yemek boşu geç
Iyi babanın evinde kendini parmakla
Sorunlusunuz cidden, bir erkekle beraber olmak için onun hizmetçisi olmaya gerek yok
Olma o zaman
Bence yanlş
Kesinlikle yapılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?