Tayt giymeyi sever misiniz? Çok rahat bir kıyafet kumaşı pantolonlar gibi olmadığı için gayet rahat hareket edebiliyoruz. Spor yaparken, gezerken, evde hatta gece dışarı çıkarken rahatlıkla tercih edilebilecek bir kıyafet.. #Mademoiselle88♥️
Tayt'ın yakıştığı falan yok, insanların gözüne yakışan şey kadının çıplak gözükmesidir ve tayt'ta bunu iyi başarıyor. Yakışıyor diye bir olay yok. Siz şık kıyafet görmemişsiniz bol giyinerek de şık olunur ne kadınlar var, eti streç film gibi saran şeyi giyinip popo hatlarını iç çamaşırı vajina hatlarını belli edince şık olmuyorsunuz + birşey daha var tayt giyinen kızlar önceden tunik giyerdi şimdi onuda giymiyor erkeklerin merak ettiği ne varsa Hd kalite ile sergiliyor meraklarını gideriyorsunuz sapıklık ilerliyor çağımızda. Teşhir moda olmuş giyinecekseniz evde giyinin ''tayt rahat'' kavramı iç çamaşırı içinde geçerli o halde pantalon giymesin millet donla gezsin rahat çünkü. Ayıb'ı edebi umursamıyorsunuz nede olsa
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Profilinde çıplak üst paylaşan bir arkadaştan edebi sözler bu kadar ironi olabilir.. O senin dediğin bariz teşhir amaçlıdır bütün herkesi o kefeye koymazsanız sevinirim hadi öyle diyelim yine başkasının nasıl giyinmesi gerektiğine sen ya da ben karar veremeyiz.. Sözde Özgür olan bir ülkede yaşıyoruz dimi..
Bak ben sporcuyum dövüşürkende böyleyim. Giyinmeye karar verip vermemek kimsenin haddi değil ama ; Bir kişinin özgürlüğü diğer kişinin özgürlüğünün başladığı yerde biter. Mesela size bir örnek vereyim bir zamanlar Türk erkekleri slip mayoyla denize girerdi, kadınların tepkisi olunca ''rahatsız oluyoruz vb.'' erkekler slip mayoyu bıraktı çok nadir giyinen var kadınlar rahatsız olmasın diye giymeyen bile var.. Oysa bizde size ne diyebilirdik? Özgürüz diyerek. Türk erkekleri de kadınların tayt giymesinden rahatsız, ve bu sayı oldukça fazla kadınlar erkeklerin rahatsız olduğunu düşünmek yerine, sapık vb laflarla üsteliyorlar. Tayt giyince kendini çok seksi sananlar var, aptallar soyunuk olduğu için bakıldığının farkında bile değil, erkekler sandığınız kadar sapık olsa tayt giymeniz işimize gelirdi nede olsa her yeriniz gözüküyor diye, ama biz farklı düşünüyoruz. Siz bir kesim kadının tayt giyebilmesiyle, bir kısım kadının giymeye karşı çıkmasını bile açıklayamazsınız. Sebepleri ele verir
Her Kadina yakışmıyor bu bir.. Ikincisi bir de taytın tarzına, kombinine bağlı.. bazı aşırı tayt kombinleri oluyor ki, Erkeklerin gidirmek istemesi hiç tuhaf gelmiyor..
Disarda pantolon giyebilir o da rahat olur ama disarda tayt giymesin. Cunku bazilarinda cok itici duruyo. Bazilaeinda cok cekici :)) cekici olursa kiskanirim. Iyici olursa tiksiniri. Ama evde isterse hic birsey giymeyebilir :))
Her zaman böyle soru sorar mısın? Yani ben olsam sıkılırımm. Herşeyle giyiyorumm dedim ya çok pratik tşörtle evde otur kazakla alışverişe git büstiyerle dışarı çık topuklu ya da babet, spor hepsiyle giyilir..
Sorularimdan sıkıldın yani :/ kusura bakma artık rahatsızlık vermem. Hepsi seni merak ettiğim için di yani şu soruyu başkası sorsakmi açıp bakmam bile ama sen olunca farklı geliyor ne biliyim. Belkide bu yüzden saçmalıyorum.
Bilmiyorum yorumun gece gece canımı sıkmaya yeterli geldi bütün enerjimi aldın benden :) özellikle konu sen olunca merak ediyorum ben o yüzden sıkılmıyorum...
Aşırı sexy olyolar :D kimisi ise kuccukcuk poposuyla giyiyo o taytı :D normalde popo Seksi cagrıstırırya ama aksine aşırı böyle tatlı gelyo ısırasım gelyo o an :D
Disarida hic hos degil bence kalin kilotlu corap giymis gibi duruyor bazilarinin hatta vajinalari belli oluyor yani birde biz erkeklerde sort giyince rahat ediyor bizde hep oylemi gezelim
En İyi Cevaplar