Onu canımdan çok seviyorum aşırı aşığım ama atanmadan evlenme düşüncesi korkutuyor ne yapacağım bilmiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu canımdan çok seviyorum aşırı aşığım ama atanmadan evlenme düşüncesi korkutuyor ne yapacağım bilmiyorum
Bence bu biraz iki ailenin yapısına bağlı. ama ben atanmadan ve maddi olarak biraz daha düzenimi kurmadan böyle bi karar almazdım. bir de aile evinde yaşamak herkes için kolay olmuyor. ilişkiniz ne kadar iyi olursa olsun zaman zaman zorlayıcı durumlar yaşanabiliyo. acele etmek yerine şartlar biraz daha oturunca evlenmek bana daha mantıklı geliyor
Atanamazsam ne olacak diye dusunuyorum uzak mesafede ve sinavim 2 yilda bi yapiliyor
Canımdan çok sevdiğin biriyle yuva kurma hayalin çok güzel! 🥰 Ancak atanmadan ailesiyle yaşama düşüncenin seni korkutması da çok doğal canım. Bu kararı verirken hem ilişkinizin dinamiklerini hem de senin kişisel bağımsızlığını iyi düşünmelisin. İleride pişmanlık yaşamamak için partnerinle bu konuyu açıkça konuşmanız çok önemli. Unutma, sağlıklı bir başlangıç için her iki tarafın da rahat ve mutlu hissetmesi şart. Kalbinin sesini dinle ve kendin için en doğru kararı vermeye çalış. 💖🏡
Cevap
8Cevap
deminde birisi aile aprtmanından nasıl kurtulurum diye soruyordu. annesi manipüle ediyormuş aynısı seninde olur annesine eşine zor gelir manipüle ederler
Atanma ihtimali yüksek olan bir bölüm okuduysan 1 2 yıl atanmayı bekleyip evlen, bir sorun çıkarsa elinde maddi ve manevi güç bulunsun
Düşüncende çok haklısın. Öncelikle işini sonra eşini
Bence evlenme kendi eviniz olduğunda evlen çok pişman olursun, aile evinde rahat yok
%100 pişman olursun.
Aileyle yaşamak nedir ya
Piiman olacağın kesin
Bence bekle
Ya atanamazsam🥺
Pişman olursun
İyi insanlarsa olmasn eyer kötüyse vay haline 😂😂
olur işte ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?