Öncelikle soru troll mü gerçek mi bilmiyorum.. gerçekse gayet olabilecek bir şey bana göre evin gelirini illa erkek karşılayacak diye bir şey yok adil bir iş bölümü yapılması yeterli..
İkinci olarak eklemek istediğim bir şey var.. yorumlara bakıyorum da ne kadar iğrenç bir zihniyete sahip insanlar var.. "karın seni straponla beceriyor mu".. "kadının görevi olan becerilme görevini yapıyor musun".. "arka kapı gıcırdıyor.." gibi gibi iğrenç yorumlar.. kadınlara bakışı bu kadar leş olan insanların hala var olması korkunç.. umarım bunları yazan kişiler evli değildir ya da hayatlarında bir kadın yoktur.. hiçbir kadın bu iğrenç zihniyette insanlarla olmayı hak etmiyor.
41 Yorumla
Soran1 ayCok üstüme gelindi ama hiç aldırış etmiyorum. Eşim de ben de mutluyuz
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
1 ayEv işini de o öğretmeseymiş tam ev kadınının ev erkeği versiyonu derdim ama bu haliyle ev kadınına yemek yapmayı kocasının öğretmesinden farksız durum. Her halükarda önemli olan mutlu olmanız ve umarım artık bu normalleşmeye başlar. Malum çalışmanın kadına kalmasında gurur zedeleyici bir şey yok. Çünkü deneyimlerinden de göreceğin gibi ev işlerinin de kendince bir zorluğu var, hele de çocuklar varsa çoğu zaman evle ilgilenmek çalışmaktan kat kat daha zor.
01 Yorumla
Soran1 ayYüzde yüz haklısınız
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gayet normal bence, çünkü mutluluğu belirleyen şey kimin çalıştığı değil, düzenin iki tarafa da iyi gelip gelmediği. Ev işi de emek, para kazanmak da emek. Yalnız kararları eşin alıyor kısmında ben biraz dururum; sen isteyerek böyle yaşıyorsan sorun yok ama kendi fikrin ve söz hakkın da kaybolmamalı. Roller değişebilir, yeter ki ilişki eşit saygıdan eksilmesin.
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Çok kötü ya. Dikiş bakış dedi bir de 🤦♂️ nereden bakarsan bak doğaya ters hem yaratılışa hem doğaya hem evrimsel olarak nereden bakarsan.. testosteron nedir ne işe yarar düşünün. Erkek avcıdır. Avlanmayan erkekten ne beklersin? Git bari spor yap savaş kan ter dök de erkeklikten bir parça olsun
82 Yorumla- 1 ay
Elalem eril erkek görsün bea 🫠
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar güzel bir denge kurmuşsunuz! 😊 Mutluluk iki tarafın da kendini iyi hissettiği yerde başlar. Geleneksel rollerin değişmesi çağa ayak uydurmak demek aslında. Önemli olan sizin birbirinizle olan uyumunuz ve sevginiz. Eşinle bu kadar uyumlu olmanıza çok sevindim. Ortak hobileriniz de ilişkinizi daha da güçlendiriyor. Harika bir örneksiniz! ✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(30-35)1 ayKocam her aksam is cikisi bana guzel sofralar hazirlayip, lezzetli yemeklerle karsilayacaksa evin her tarafını duzenleyip temizleyip mis gibi yapacaksa, camasirlari yikayip asacaksa, bana bebekler gibi bakacaksa, eve para getiriyorum calisiyorum diye el ustunde tutacaksa , işten sonra yapacagim tek sey ayaklarimi uzatmak, kumandamo ya da kitabimi elime almak olacaksa bana hicbir iş kalmayacaksa, cocuk olunca cocuklari da alip bakacaksa, odevleri, okulu, ogretmeni, kursu, giyimi vs her seyle ilgilenecekse ben sadece calisip para getireceksem olur. Eline de veririm biraz harclik. Erkek zaten kadin kadar da alisverise vs duskun degil. Zorunlu ihtiyaclari da cok yok kadin gibi. Ped, agda, lazer vs gibi. Biraz harclik veririm o ona hayli hayli yeter zaten. Bende keyfime bakarim. Sadece calisacaksam diger her sey onume hazir gelecekse, beni baska seylerle muhattap ettirmeyecekse ev erkegine okeyim.
16 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@HeatLeS peki zaten erkekler boyle davranmiyor mu? Bu yazdiklarimi tam tersi düşünün. Bu yazdigim cogu seyi erkek istiyor ve yasiyor, kadinlarda mecbur yapiyor. Erkeklerin cogu ben calisiyorum, bir de eve gidip iş mi yapacagim, evde duran kadin ne iş yapacak, bosuna mi masraf yapip evlendim ve evdeki hanim bunlari bana sunmayacaksa ona bosuna mi maddi imkan sagliyorum demiyor mu? Ben calisip gelecegim ama evde iş yapacaksam bekar kalirim daha iyi demiyor mu hemcinslerin? Senin mantigina gore erkekler kendine eş, hayat yoldasi degil kole hizmetci aliyor. Cogu erkegin evlilikten ve kadindan beklentisi bu yazdiklarim zaten. Iş sonrasi gecip dinlenecek, evde sorumluluk almayacak, zaten calisiyor para getiriyorum erkek olarak, gorevimi yapiyorum deyip kenara cekilmiyor musunuz cogunuz? Neden tam tersi olunca zorunuza gitti? Kadinlara zaten bu muameleyi uyguluyorsunuz. Kadinlar ben kole hizmetci degilim diye karsi cikinca da evdeki işini yapmak, disardaki erkege degil de evdeki erkege hizmet etmek mi zor geliyor diye bir de manipulasyon yapmiyor musunuz kadinlara karsi? Tam tersi olunca, erkeklerin yasadigi istedigi hayat standartlarini kadin olarak isteyip, erkegi ev erkegi konumuna koyup evdeki her seyle ilgilenmesi durumunda erkek bir anda köle oldu gozunuzde. Kadinlar bu tabloda köle olmuyor ama ne hikmetse?
Cevap sahibi1 ay@HeatLeS Sadece rolleri degistirmek dahi zorunuza gitmis bir erkek olarak. Kadinin sadece işe gidip gelmesi ve ev iciyle ilgilenmemesi, sadece para kazanma gorevini ustlenip kenara cekilmesi ve diger her seyin erkegin ustune kalmasi sizi rahatsiz edip, eş degil kole hizmetci olarak gormussunuz. Peki yillardan beri kadinlara sundugunuz muamele bu degil mi zaten? Ben calisir gelirim gerisine karismam. Hanimi da evdeki isleri halletsin, onume yemek yapip koysun, camasirlari yikayip hazir sunsun eline de 3 kr para veririm yasar gideriz demiyor musunuz erkekler olarak? O zaman kadinlar hakliydi. Sizin dediginiz gibi de kadinlar evlilikte eş degil, köle hizmetci oldu hep... yillardir erkekler bu tablonun kadin ve erkek versiyonunu yürütuyor zaten. Kendine calisma para kazanma hayatini alip, gerisini kadina birakiyor ve gerisiyle ilgilenmiyor bile. Bu vakte kadar bu durunlar bizzat yasandi, erkekler isten eve gelip ayaklarini uzatti, kadin her seyi hizmet olarak sundu. bu tabloda kac erkek carmiha gerildi bu vakte kadar? Erkeklerin bunlari demesine gerek yok ki zaten bizzat gercek hayatta yasiyorsunuz bunlari. Calisiyor para kazaniyor diye diger her seyden kendinizi muaf tutup, onunuze ikram, hizmet bekliyorsunuz bolca. Ustelik kadin calisip para kazansa dahi gecerli bu durum. Iki kisi calissa da eve gelince gidip dinlenen erkek oluyor ama kadin isten sonra yemek vs ugrasiyor yine. Kadinlar calissa da calismasa da kole ve hizmetçiymis demek ki. Erkekler kendilerine eş degil, bugune kadar kole hizmetci almış sizin yorumunuzda bunu destekliyor.
- 28 gü
Neden bu cümlelerle ben muhattap olmak zorunda kalıyorum onu anlamadım? Ben öyle biri miyim? Hayır. Öyle olan insanları savunuyor muyum? Hayır. Öyle olan insanlarla arkadaşlık, dostluk vs. kuruyor muyum hayır. Ben neden bu cümlelere maruz kalıyorum? Sevgi, saygı, değer olmadan hiçbir şeyin anlamı yok, hiçbir şeyin. Ben ev beyi olabilirim, olmak da istiyorum hatta ama sizin yorumunuzu gördükten sonra direkt olarak "tamam ev beyi olabilirim ama değersiz bir köle olmak nooo!" dedim kısaca. Benim mantığım, iki kişi çalışıyorsa işler ortaklaşa bölünür, biri çalışıp diğeri çalışmıyorsa ev ile ilgilenir ama köle olmadan tabii ki. :)
- Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı.
1 ayYaniii bi bilemedim yaa.
Ben bu konuda biraz Seda Sayancıyım👇🏻
Hani kendi açımdan düşünüyorum böyle bir eş ister miydim diye, ııı ıı istemezdim.
Tamam ev işlerinde yardımcı olsun falan ama bu kadarına gerek yok. Hem erkek çalışmazsa ileride nasıl emekli olacak? Özel mi yatıracak? Ay beynim yandı ayyyy🤯
Neyse size mutluluklar dileyeyim bari😅15 Yorumla- 1 ay
Hahahahs erkek özel mi yatiracak lafına koptum ya
- 1 ay
🤣🤣Ama öyle cidden hani yoksa nasıl emekli olacak 65 yaşlılık maaşını mı bekleyecek
- 1 ay
Haha kadın çalışmayıp ozele yatirsa olurda erkek ne bilem ya
- 1 ay
Yakismiyo
- 1 ay
Dimi ne itici ne garip geliyor🤭
- Aile & Toplum konusunda 19,4b cevap paylaştı.
1 ayBence değişik ve heyecan verici bir fikir geldi. Yani kalıplara girmeden mutlu olunabilecek bir ortam oluşturmak güzel. İlla erkek kadına maddi olarak bakmak zorunda toplumsal ön yargıyı yıkabilmek herkesin başarabileceği bir düzey değil. Tebrik ederim seni bazen farklılıklar, sonsuz mutlulukların anahtarı olabilir. Belki de toplumun dayattığı bu kalıplar yüzünden mutsuz oluyoruz; kim bilir.
01 Yorumla
Soran1 ayÇok teşekkür ederim
1 ayEşinizin çalışması ve sizin çalışmamanız ile ilgili durumu normal karşılıyorum. Kadın evde oturur ev işi yapar diye bir kural kesinlikle yoktur. Eğer ev işlerini gerçekten ciddi şekilde yapabiliyorsanız sizi tebrik ederim. Bu öyle hafife alınacak bir durum kesinlikle değil. Sanırım tam tersi olsaydı eşiniz mutsuz olacak ve sizde o mutsuz olduğu için mutsuz olacaktınız. Kendi dengenizi kurduğunuza göre bir sorun görmüyorum. İleride eşinizin hastalanması ve çalışamaz duruma gelmesi tüm dengeyi bozabilir. Bu gibi durumlar için bir plan yapmışsınızdır umarım. Evden çalışabileceğiniz bir işiniz olması bu durumda sizi daha da güçlü kılabilir. Yarın ne olacağını bilmek maalesef mümkün değil!
00 YorumlaAy bilmiyorum bazen feminist damarlarım diyor ki ne münasebet bazen diyor ki ama kadın için yükelenen sorumluluk sa bu aslında. O yüzden maalesef kötü bir yerden bakamıyorum hikayeye sadece önemli olan kadın olarak böyle bir hayat yaşantısı isyiyor mu önemli olan bu bence.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bence kurgu bu dostum. pek inandım diyemem. ama inanmıs gibi yapayım. soruna cevap vereyim. geleneksel cinsiyet rolleri değişince mutlu olmak normaldir yani. niye olmasın ki. 2 kişi ok ise bence sorun yok. evin işleri illaki olur. biri yapmalı. zaten yüzde 50 ihtimal var. ya karı ya koca yapar bu işleri. kendi kendine ev işleri gorulmeyecegıne göre biri yapmalı. neyse mutluysan ok yani.
00 Yorumla
1 ayNormallestirilmemeli bu Kadınlar kadınlıgını erkekler erkekliğini yapmalı Özünüzü kaybetmeyin Eşiniz otursun siz çalışın
61 Yorumla
Soran1 ayBu devirde gayet normal bence
Süper bence rollerin değişmesi sorun değil böyle çiftler de görmek lazım 👍🏻
11 Yorumla
Soran1 ayCok teşekkür ederim 😄
1 ayHayır evde oturan erkeğin kime ne faydası var doğaya aykırı bir kere eşiniz zengin olsa bile sizin de bir işiniz olmalı erkeklik eril enerji onu gerektiriyor
222 Yorumla
Soran1 ayBu devirde gerek yok bence
- 1 ay
Nasıl gerek yok koca karılar gibi bende yapıyorum örgü ama yani sen erkeksin
Soran1 ayBen örgü yapmıyorum. Sökük olduğu zaman iğne iplikle dikiyorum onu kastettim.
- 1 ay
Arkadaşımın dediğine katılıyorum git bari bir uğraş edin kanka doğana aykırı ya
Soran1 ay@aldatilmisbahtsiz özellikle de eşim çok memnun bu durumdan. Hatta keşke çocuk da doğurabilsen diyor
- 1 ay
😂😂😂😂😂
Soran1 ayAnca gülersiniz zaten 😂😂
- 1 ay
Soran1 ay@cptmac benim eşim hükümet gibi kadın denilen kadınlardandır. Asla da paranın lafını etmeyen biri
Soran1 ay@cptmac benim eşim hükümet gibi kadın denilen kadınlardandır. Asla da paranın lafını etmeyen biridir
- 1 ay
Mevzu o değil sen erkeksin o kadın ufak tefekte olsa bir uğraşın olsun eril enerji bunu gerektirir dikiş nakış ne ya çeyiz kenarı yapan kadınlar gibi
Soran1 ay@CptMac doğaya ihanet diye bir şey yok. Toplumla uyumlu olmak zorunda da değiliz. Biz de evin reisi esimdir ve benden çok. daha iyi bu konuda
Soran1 ayYa ben sırf eşim seviyor. diye el açması mantı yapıyorum sarma sariyorum o ne ki
Soran1 ay@CptMac eşim kendisi istiyor bunu. Mesela evimizde misafir ağırlarken de eşim salonda oturur sohbet eder, masayı ben kuruyorum topluyorum kahveleri ben yapıyorum ikram ediyorum v. s
Soran1 ay@CptMac asla
1 ayTam aradığım erkek bu işte ev işi yemek temizlik yapan kendi işinde çalışan bana çalış demeyen 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayOh ne güzel bende böyle bir kocam olsun isterim. Tüm ev işleri onda olsun çocuğa da o baksın eve gelince yemeğim hazır olsun. bende sadece işe gidip geleyim bende böyle bir koca arıyorum
23 Yorumla
Cevap sahibi1 ayEvett
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu kafaya takmiyorsanız ya da eşinizin size bakışı değismiyorsa denenebilir. Biraz toplumun genel kabulüne ters bir durum :)) kadın erkeksi olmuyorsa adam dişil olabilir🤣🤣🤣🤣
03 Yorumla
Soran1 ayAdam dişil olabilir derken peki?
Soran1 ayÖnemli değil ne demek
1 ayHanımcılık iyi bir şey desteklerim de evin erkeği olamayan kişiye de erkek demem kusura bakma. Aslan aslan olamıyorsa yelesini kessin.
43 Yorumla- 1 ay
Noldu beğenemedin mi? Aslan tabi, arrrwwww
- Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı.
1 ayÇok sevindim sizin adınıza her iki taraf da mutluysa ne mutlu bizeeeee 🌼🌼
10 Yorumla Mutluysan sıkıntı yok kardeş herkes geleneğe genele uygun ataerkil yaşayacak evliliği diye bir kanun mu var sen mutluluğuna bak kimseyi de dinleme
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 770 cevap paylaştı.
1 ayTrol olucam bari biraz inandırıcı ol.. dikiş nakış ne ya televizyon danteli mi örüyorsun birader😅
11 Yorumla
Soran1 aySökük olursa dikiyorum yani kardesim onu kastettim
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 ayDikiş nakış diyene kadar iyi gidiyordun ama trolledigin belli oldu üzgünüm🤣
21 Yorumla
Soran1 ayDikiş nakış derken sökük dikiyorum yani
1 ayHer zaman kadınlarımızın paramız yiyecek biraz da biz onların parasını yiyelim. Eski Takıldığın biri vardı öyleydi parasını yiyordum kadının güzeldi.
00 Yorumla
1 ayBi çok kişi kötü yorum yazmış ama zorlarına giden ne anlayamıyorum. Eğer bunun tam tersi olsa çoğu kişi destekler hatta doğru olanın kadının evde oturması olduğunu söylerdi ve bir erkeğin emin olun karısına yardım etmesi veya adamın söylediği gibi "ev beyi" olması emin olun şak diye kadın baskın kişi olmuyor ilişkide ki olsada bizi prk ilgilendirmez zaten? Neyse lütfen geri kafalı olmayı bırakınn!
00 Yorumla
1 ayBir erkeğin kadın rolüne bürünmesi hiç iyi değil. Normal bir erkek, ya da normal bir kadın böyle bir şey istemez.
16 Yorumla- 1 ay
Kadın rolünden kastınız ne? Size göre kadın olmak ev işi yapmak mı aq
- 1 ay
Bundan 4 5 yıl önce bir kadın programın da böyle bir adam vardı. Bu mal evdeki bütün işleri yapıyormuş. Üstüne birde işe gidiyormuş. Bunu nasıl anlatıyorlar, Vay örnek erkekmiş, vay ideal erkekmiş. Ben arkadaşlarıma "Böyle erkek mi olur len. Bu kadın bu adamı aldatmıyorsa ben adımı değiştireceğim" dedim.
2 AY geçmeden yine aynı kadın programında öğrendik ki kadın kocasını bırakıp başka bir erkeğe kaçmış. Adam canlı yayında karısı eve dönsün diye yalvarıyor. 1 ay geçmedi bu sefer adamın intihar ettiği haberi geldi.
Sen erkek olarak kadının yerine geçer isen, kadın da seni çöp olarak görür. Her erkek mutlaka eşine yardım eder. Ama böyle bir erkek kadınların nazarında çöptür. - 1 ay
Soruma cevap vermediniz. Kadın olmak ev işi yapmak mıdır
- 1 ay
Soruna çok net cvp verdim aslında. Nasıl anladığına bağlı)))
- 1 ay
👎🏿
- 1 ay
...
Gizli Üye(25-29)1 ayValla ev beyi var benim halamın eşide evde ama adamın 3 dairesi var kira gelirleri geliyor eve aylık 90 bini buluyor o şekil çalışmıyor zamanında almış. Sizin gelir yoksa evde oturan adamı kadınlar sevmez
10 YorumlaBana göre değil erkek erilliğini kadın dişil enerjisini kaybeder.
20 Yorumla
1 ayEğer bu normal bir durum olsaydı, sen bu soruyu gizli üye olarak sormazdın! Haksız mıyım?
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 ayNormal tabii ki neden olmasın ki bazı insanlar çalışmayı sever bazıları ise çalışmayı sevmezler bu kadın olur erkek olur fark etmez
00 Yorumla
1 ayBence bu durumdan Eşim çok mutlu olmalı Sen mutlu musun yani evdeyken Sıkılıyor musun veya çevrenin baskısı lafları seni rahatsız ediyor mu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.
1 ayBakınca ters dönmüş olsa da birbirinize yük olmak yerine yük aldıktan sonra önemli değil bence.
00 Yorumla
1 ayDüzen ve mutluluk her iki taraf icin saglandiysa ne mutlu size darısı isteyenlerin başına
01 Yorumla
Soran1 ayUmarım
NORMAL! BİR arkadaşım vardı onun da ailesi böyleydi ve aşırı mutlu bir aileydi.
01 Yorumla
Soran1 ayÇok teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Seni, bu durumu ve bu durumu normal görenleri normal bulmadım.
Normal değilsiniz.10 YorumlaHayallerimi yaşıyorsun, insanları boş ver mutlu ol/olun..
20 YorumlaGayet normal, iki taraf içinde sorun teşkil etmiyorsa olabilir 🤗
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı.
m 1 ayEşin gerçekten olunca mutlu olacaksin ama gerçekten olunca
00 Yorumla O da ne demekmiş ev beyi utanmadan bir de diyorsun ki ben ev beyıyim
00 Yorumla
1 ayKral yanlış anlama ama eşin ne iş yapıyor maaşı yüksek dedin ya belki o işe yöneliriz.
00 Yorumla
1 ayNormal bi durum.. isterse iki taraf çalışabilir ya da sadece kadın veya erkekte çalışabilir 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayYani olabilir. Ancak swnin de çalışman en doğrusu. Nasıl ki evde kalan kadınlara çalış diye tutturuyorsam sana da öyle yapacağım bir feminist olarak😂
11 Yorumla
Cevap sahibi1 ayNe kadar aptalca ve cinsiyetci yorumlar yapılmış sok oldum. Yeri gelince feminist olmayı bilirler ama tatlı su feministleri sizi
1 ayAbi sen kralsın ya eşini mutlu eden kendi mutlu olan daha ne olsun? Bu a* k* insanlarının düşüncelerini takma hepsi geri kafalı. Herkesin hayatı ve zevkleri farklıdır ben destekcinim nasıl mutluysanız öyle olun yeter ki denge olsun. 🫶🏻
12 Yorumla- 1 ay
Evet ya illa erkek ekonomik olarak üstün olcak diye bir şey mi var evlilik böyle şeyleri kafaya takmamaktır zaten
- 1 ay
Bunu tercih etcek biri olmasam da yapanlari elestirmem sahsen. İyi dedin valla
Gizli Üye(25-29)1 ayinandırıcı olmalısın. Sorun gerçek bile olsa 'erkek' diye adlandırmam böyle birini
11 Yorumla
Soran1 ayGerçeğim zaten
İstediğim model
12 Yorumla
Soran1 ayNiçin
1 ayGercekse her evliligin kendi dinamigi var iki taraf da durumdan memnunsa ücunculere laf dusmez , mutluluklar
21 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
1 ayValla abicim mutluysan hiç normaline bakma bence. Çünkü ne kadar çok kişiye sorarsan o kadar çok şüphe edersin mutluluğundan, ne kadar şüphe edersen de o kadar kısa sürer mutluluğun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayEvet prensesleşir gayleşir zamanla
21 Yorumla
Soran1 ayNe alaka ya
1 ayDoğanın kanununa ve Allah in yaratişina aykırı çarpık aile yapısı. Eninde sonunda sıkıntı çıkar
212 Yorumla- 1 ay
@ønsïb1an düzeni kuran yaratan bedende kodlayan Allah tir. Kadın kalınlığını erkek erkekliğini bilecek. Erkek adam kadın gibi evde oturup kadın eline bakmaz
- 1 ay
@ønsïb1an sen kendine kuzu gibi yumuşak erkek bul. Evde otursun evi sen geçindir koru kolla bakalım göreceksin gününü o zaman
- 1 ay
Ne boş adamsın
- 1 ay
@q__soulfly işinize gelmeyince boş oluyor. Erkek evini gecindirir disarda çalışır. Kadin da kadınlık görevini yapar. Feminizm uçurmuş herkesi. Allah akıl versin size
- 1 ay
Allah yok öncelikle. Ataerkil bozuntusu defol
- 1 ay
@ønsïb1an Bakara 233 te Allah kadına çocuk bakma görevi vermiş aç oku kadının da ev içi görevi var
- 1 ay
@q__soulfly Allah var mezarda göreceksin olduğunu iş işten geçecek Allah hidayete erdirsin sizi
- 1 ay
Çocuk bakma görevi demiyor ki soruda hatta muhtemelen çocuksuz bir çift 😉 kadın çocuğunu emzirmek zorunda bile değil hey amca hey herkes dini bir yerlerden öğreniyor ama benim gibi gerçek Müslümanlar biliyor ki Allah sonsuz merhamet sahibi ve böyle acımasız sert kuralları yoktur.
- 1 ay
@ønsïb1an Bakara suresi 233 te kadına çocuğu 2 yıl emzirmekle görevlendirmis Allah açın okuyun. Nerden öğrenip uyduruyorsunuz dinimizi
Gizli Üye(36-45)1 ayBana cok ters gelir siz madem böyle mutlusunuz kime ne
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayÇok iyi mutlu olduğunuz gibi takılın çalışmanın cinsiyetle bağlantısını çözemiyorum asla
01 Yorumla
1 ayOlabilir de ev işi ogrenemn yardım etmen iyi ama erkek adam çalışmalı bence eşinin geliri ne kadar yüksek olursa olsun ev işini beraber yardimlasarak halledebilirsiniz
00 Yorumla
1 ayBende cinsellikte geleneksel kadın edilgen erkek etken rollerini kırıp erkek edilgen kadın etken olmasını istiyorum
04 Yorumla
Soran1 ayPeki bu nasıl olacak sizce?
- 1 ay
Yani diyor ki kadın aktif olup straponu takacak erkek pasif olup o straponu yiyecek @nillloşoppp tam istediğim ilişki ama aramızda çok yaş farkı var tatlım
- 1 ay
- 1 ay
Ah keşke yaşımız uysaydi @nillloşoppp
Doğanın kanunu gereği erkek çalışır aslında kadın evde oturur biz böyle gördük tam tersini değil
10 YorumlaOlur bişey olmaz 👍🏻 Benim de işim iyi olsaydı böyle yapabilirdim ilerde eşimle ama maalesef. Olabilir yani kısacası.
00 Yorumla
1 ayherkes mutluysa sorun yok ama bu durum topluma yabancı olduğu için her zaman eleştirilirsin bana göre de ters bir durum ama bana ne işte
00 Yorumla
1 ayNormal değil elbette erkek ev işi yapabilir ama bir kadın edasında değil
01 Yorumla
Soran1 ayBen kadın edasında mi yapıyorum
1 ayKölesin anladık yaaa öfff şimdi sahibelere yazıcaksın tek tek
01 Yorumla
Soran1 ayNe saçmaliyorsun
Her gece altta olan sen misin?
38 Yorumla- 1 ay
Üste de çıksa işi yaş
Soran1 ayDüzgün konuş
Soran1 ayTerbiyesiz
- 1 ay
Vailuna karışma bak kocasına söyler döver seni 🤣
Soran1 ayÇok komiksiniz bravo
- 1 ay
@vailuna ev erkeği olunca karimiz bizi takmaya becermesi mi gerekiyor
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şey sormak istiyorum. Ev bey'i olmak zor mu?
10 YorumlaCinsiyet rollerini çok saçma buluyorum ve mutluysanız her şey güzel demektir.
00 Yorumla
1 ayMutluysaniz kime ne? Kim karar veriyor bu normale , etiketlere..
00 Yorumla
1 aytestis ortaya koycan sen gidecen ya topmusun kadını işe göndermek nedir
00 Yorumla
1 aySiz mutlu olduktan sonra hayatınız sizi ilgilendirir
00 Yorumla
1 ayHer ilişkinin dinamiği ayrıdır neden olmasın ki
00 Yorumla
1 ayGayet güzel yorumdakiler niye böyle yapıyor ikinizde mutluysanız sorun yoktur
01 Yorumla- 1 ay
Ben de öyle düsündüm de max toplum iste ne beklersin geri zihniyetten
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne