Şimdi bu tamamen ataerkil hegemonyasına ters bı kere o kadın bı yerden sonra birlikte çalıştığı iş arkadaşları olan erkek kere sürekli zaman geçirdiği için zamanla bı kişiye zamanla çekim hissedicek seni eziklicek la nerde erkek kadın rolü yapsın git o zaman kendine koca bul sen erkek adamsın o kadında hata mı senin gibi çalışmayan geviş getiren adamı almış hem gece yiyor hemde sana para veriyor o kadının ben aklına tüküreyim ama yakındır bu evlilikte aldatma kesin dir ha sen çalışıyorsun sonrada olur bı engel durumun olur kadın çalışır derdim Allah güç kuvvet versin ama emin ol eşin mutlu sa başka kişilerle mutludur sen namusunu nasıl elin erkeklerin içinde çalıştırır sin ulan biz geçim zorlanıyoruz hanım diyor çalışayım bende diyorum vallahi sen oyke düşünce gir bı daha bu kelimeyi de ailenin evine gönderirim o kadar adam ol ve ev yonetimini kadına bırakma yarın bı gün bu kadın seni aldatsa sakın horozlanma karı diyicek ulan eve ben bakıyorum sen kimsin diyicek aldatsa haklidir da
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güller isimli bir film izledim geçen. Filmde bir gerçeği paylaşmışlardı. Erkekler işte iken iyi, ev adamı rolüne bürününce kötü hale büründüklerini. Şöyle yani kötü derken. Prensesleşme, kadınsallaşmak gibi... Ben öyle demiyorum elbette ama maalesef toplumda bu düşünce yapısı hakim. Evli çiftlerde kadın çalışmamalı düşüncesi yanlış. Hayat müşterek, ne olacağımız belli değil. Bence takılmayın bu duruma. Evde olmak özellikle kışın çok kârlı bir durum. Ve aslına bakarsanız ev işi asla bitmeyen bir döngü hele de temizlik ve düzen takıntınız varsa...
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı. Yorumlara bakınca midem bulandı. Aslında roller değişmemiş. İş bölümü yapmışsınız ve siz evdeki işleri almışsınız. Hani şu ortak yaşanan evdeki herkesin ortak sorumluluğu olan işleri. Toplumun ev işlerini kadının sorumluluğu erkeğin ise lutfedip yardım ettiği bur fiil görmesinden bu yorumlar aldırmayın. Maddi olarak yeterli geliyorsa tek maaş kimseye laf düşmez. Mutluluklar dilerim.
24 Yorumla
Soran5 ayÇok teşekkür ederim toplum gerçekten çok baskılayıcı. Maddi olarak yetiyor ve biz böyle de mutluyuz. Evimize misafirliğe gelen falan çok şaşırıyor ama biz buyuz
Soran5 ayAynen öyle. Özelikle bu konuda çok ağır laflar duyuyor, bunalıma girer insan.
Gizli Üye(25-29)5 ayEv işlerini illa kadın yapar kadın iş yerinde çalışamaz evde oturur diye bir kural yok memnunsanız bence güzel bir şey alışık olmadığımız bir durum erkek olarak ne güzel ev işlerini öğreniyorsunuz eşiniz bir gün eve gelemese kendi yemeğimizi yapar yersiniz öğrenmenin avantajlarına odaklanın
01 Yorumla
Soran5 ayÇok teşekkür ederim ama ev beyliği de çok zormuş yahu
Yapay Zeka Cevapladı
Dışarıdan okurken yüzüm gülümsedi 😊 Çünkü en önemlisi şu: Siz ikiniz mutlu musunuz? Evet diyorsun 💫
Toplumun kalıpları çok baskın ama aile senin evin senin düzenin. Roller esneyebilen şeyler. Eşin memnun sen memnunsun aranızdaki saygı ve iletişim iyiyse sorun yok 👍
Sadece arada bir oturup “İleride de böyle devam ederse ikimizin de içi rahat mı?” diye konuşun. Dengeyi koruduğun sürece bu düzen gayet sağlıklı görünüyor 🧡👏00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 5 aysen git çalış
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Bir araştırma var onu bulamadım şöyle diyim karın uzun vadede sana olan cinsel çekimi kaybecek sana söyliyim bence önlemini al ve çalış. Erkeğin ev işi yaptığı nerde görülmüş. Kadınlarınm yazdıklarına bakma sen.
1312 Yorumla- 5 ay
Beğenen kızların beyinlerini... Erkeğin ev işi yaptığı nerede görülmüş derken? Kendi aptal kafanızda cinsiyetlere göre rol biçmeyin.
- 5 ay
Feminist demen bile zihniyetini gösteriyor 🤣 tipe bakdnsjdjsj
- 5 ay
biz beynimizle anladık ama sen oturma organınla yazmış gibisin cevabı. bu yaşta hala evli olmadığın ne kadarda belli oluyor
- 5 ay
@CanımWaffleÇekiyo adamın bu yaşta evli olup olmaması sorun değil senin bu saçma yorumun sorun yaşa göre evliligi kalıba sokuyorsan senin evlilik çağın gelmiş sakın deme ben daha gencim çocuğum senin yaşındaki Ler bebek bakıp büyütüyor hadi bakalım
Bence gayet mantıklı sonuçta iki tarafta birbirini seviyor destekliyorsa neden olmasın artık kadınlarda çalıştığı için toplumun sana dayattığı görevlerde değişiklik olabilir görev değişimi dağılımı gibi sahada helal olsun kardeşim ben erkeğim ev işi yapmam dememissin evliliğinde mutluluklar dilerim
01 Yorumla
Soran5 ayElif hanım teşekkür ederim görüşleriniz için. Kahvaltıyi hazırlayıp onu işe uğurlamak akşam geldiğinde yemeğini çayını önüne koymak biz erkeklerin gocunması gereken şeyler değil. Ben eşimin ojelerini bile sürüyorum ona zahmet olsun istemiyorum
Sen ya bu soruyu ya tamamen kurgu senaryo bir konu üzerinden soruyorsun
ya da gerçekten süzme saf birisin?
Ama öyle görünüyorki sen son sürat karanlık bulutlara doğru gidiyorsun,
bu anlattıkların doğruyasa bahtın kara.
"Unfaithful 2002" filminden beterini yaşayabilirsin gibi görünüyor.
Üzücü gerçek bu, hayatta başarılar, umarım geç olmadan gerçeklere uyanırsın.10 YorumlaEşin ne iş yapıyor ve maaşı ne kadar yüksek? Engelli olsan trafik kazası geçirsen sana hak veririm.. Ve bu durum çok ama çok ters eşin seni erkek olarak görmemeye başlayacak bu durumu kabullenen erkek başkasıyla konuşmama da karışmaz düşüncesine girecektir ve başına da gelecek yaz aklının kenarına kardeşim dediğim de olacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayvalla bende böyle koca istiyorum şu an. ev işlerini yapsın aksama kadar nereye geziyorsa ne yapıyorsa yapsın akşam evde benle otursun. şu an avusturyadayım ev işini hiç sevmem haftada bir temizlikçi tutuyorum ya da ben yapıyorum değişiyor duruma göre akşam 6ya kadar çalışıyorum maaşım oldukça iyi tek sorun yemek ve temizlik sevmiyorum pek. yemek sürekli dışarıdan yiyorum
06 Yorumla
Soran5 ayÇöpçatanlık yapabilirim size eğer isterseniz :)
Cevap sahibi5 aymümkünse türk olmasın onlar genelde G@tveren oluyor uğraşamam ben onlarla buradaki erkekler gibi kültürlü ve zeki olacaksa olur
Soran5 ayNasıl yani ne oluyor tam olarak?
Cevap sahibi5 ay@Gevals iki cümle okuyamaktan aciz birisi direk 🚫
- Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı.
5 ayAkıllı ol karından para araklayıp sütyenine sakla kötü gün paran olsun canım
75 Yorumla
Soran5 ayNe sütyeni ya
Soran5 ay@Biikadınn ev işleri kadın işi değildir biraz olgunlaşsanız keşke
Soran5 ay@AyseBella nesi komik bunun
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alışılmışın dışında ama siz mutluysaniz sorun yok. Bazen elalem ne dedi boş vermek lazım mutlu olmak için.. Şahsen hem ev hem. disari da kadın için yıpratıcı bu sartlarda bayan çalışır işine gelir🤭💃
20 Yorumla
5 ayUzun zamandır da böyleyiz, eşim çok mutlu ve çok memnun. Ben de alıştım adapte oldum.
Şu cümlelere kadar tam inanıyordum şunları okuyunca bu cümleleri bir erkek yazmaz dedim :))) Hadi -da bağlacını ayırdı diyelim virgülü koymaz yahu 😂03 Yorumla
Soran5 ayEv işlerinde de böyle titizim :)
- 5 ay
Ne güzel 😊
- 4 ay
Soran kişi kadın olunca normal tabi
Gizli Üye(30-35)5 ayEril enerjini kaybedersin, sen de değişirisin, ilişkiniz farklı bir yöne doğru gider, karın seni erkeksi bulmadığı için ve kendisi güçlü olduğu için seni aldatabilir, bana sorarsan ikinizde çalışın, ne sen ona muhtaç ol ne de o sana muhtaç olsun, bu iyidir aranız, yarın ne olacağı belli değil, yinede sen bilirsin.
00 Yorumla
5 ayhttps://www.youtube.com/embed/DzSMrDG80hYErkekliğe hakaret. Adamlığa ihanet buuu😀😀
11 Yorumla
Soran5 ayNiye adamlığa ihanet?
- Aile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı.
u 5 ayEvde oturan, çalışmayan erkekten hayır gelmez
43 Yorumla
Soran5 ay@black_ww prenses değilim
- 5 ay
oturuyom dememişki ev işi yapıyorum diyor okumuyon mu
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayE mutluysaniz keyfinize bakın ama kendine maddi güvence de sağlaman gerektiğini düşünüyorum. Bosanirsan veya işler yolunda gitmezse ne yapacaksin. Belki evde eğitimler alarak freelance çalışabilecek kadar kendini geliştirmeyi düşünebilirsin..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı. Böyle durumlarda farketmez bana göre sonuç haneye giren bir para var ev işlerini yapan bir kişi var kimin işi daha kolaysa onun yapması daha mantıklı zaten ev işlerini illaki kadın yapicak diye bir şey yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
5 ayKadınlar çalışmayan erkekleri bir süre sonra erkek olarak hissedemeyebiliyorlar. Dikkat et eşin seni aldatmasın veya senden soğuyup boşanma davası açmasın
10 Yorumla
5 ayÇok sevindim adınıza. Herkes cinsiyetleri böyle rollere sokacağına ihtiyaçları ve isteklerine göre kendi olarak hareket etse ne güzel olur.
11 Yorumla
Soran5 ayÇok teşekkür ederim
5 ayPaşam boş ver biz kahve içmeye gidelim sabah gönder de karını işe... Gidelim selim beyin mekana saç, tırnak, kaş bakımına kahveleri yudumlar yüz maskesi yaptıralıım ayyoolll 💅
16 Yorumla- 5 ay
ayyy sende gel tatlıım selim bey bir perma yapsın falımıza bak behzat ç. de getir sakal boyatsın kısmetin gönlün açılır 🤩
- 5 ay
Puhabaha amamasssskkk 😂
- 5 ay
@kalp-komutanı Onbaşım sende gel... Tırnaklara üst teğmen rütbesi yaptırırız 💅 (hesapları @dogatpll kitleriz.) ✊
- 5 ay
Yilisma la. Carparim ha. Beni baskalari ile karstrma kocum.
- 5 ay
Karıştır nolucak sanki koçummuş erkek oldu başımıza
- Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
5 aySizin yaşantınız bir şey diyemem, ben böyle birini istemezdim limon satsın yine de çalışsın isterim gözümde erilliği kalmazdı. Erkek sabah cıkar aksam evine gelir ya 😂🤷♀️
11 Yorumla
5 ayNasıl mutluysanız o şekilde devam edin Önemli olan sizin aranızdaki denge ve huzur bu kimseyi ilgilendirmez
11 Yorumla
5 ayAyy çok kötü ilk defa duydum böyle şeyii asla kabul etmem ikimiz de çalışacaz ! ben çalışıyorum kocam evde yatıyor mu dicem rezillik çocukta yap bak o zaman. Biraz kendini kaldır git çalış karın mı para veriyor sana
44 Yorumla
Soran5 ayEvet eşim geçimi sağlıyor. Çocuk da yap demek çok ayıp ayrıca
- 5 ay
Ona mı takıldın cidden jdjejdjx etrafında seni uyaran insan da mı yok Allah için
Soran5 ayAbartilacak bir şey yok bundan
- 5 ay
@azraoşanıanzii çocuk tek başına yapılmadığı için evet beyfendi çocuk yapar eşi çalıştığı için sonra da bakar 🥰.
Ve erkekten para almak küçük düşürücü değil kadından almak mı kötü? Ayrıca bir evlilikte kadın erkek rolleri üzerinden ayrımcılık yaparsak tek başına yaşamsa da aynı olur. Sevişmek için mi evleniyorsunuz hayatı paylaşmak için mi?
Eve giren para evindir, ev ortaktır aynı sofra aynı yemek birlikte paylaşılır, çocuk hem babanın hem annenindir. Bu kadar iğrenç düşünmeyin. Ya da bu düşünceleri dost edinerek fb edinerek kendiniz yaşayabilirsiniz.
Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Normâl değil. Bir erkeğin bünyesine aykırı hareketler yapmayın Allah aşkına, git çalış sorumsuz insan mısın nesin
20 YorumlaTamamen trash amaçlı; bu arkadaş, ilişkilerdeki kadın/erkek rollerindeki hayalini kurduğu fantezisini anlatmış. Gerçekliğe vurulacak bir yanı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBende de durumlar aynı 😅 Polonya’da erkek arkadaşım şu an işsiz beraber kalıyoruz kendisi aşçı olarak zamanında çalışmış yemek yapıyor evi temizliyor çamaşırları makinaya ve kurutmaya atıyor miss 🥹 ideal ilişki ❤️
09 Yorumla
Soran5 ayÜtü dikiş nakış?
Cevap sahibi5 ayDikis nakis ne be hangi devirdeyiz 😂 ütüyü kurutma makinası yapıyor
Soran5 ayEv erkeğiyse yapacak, atkı ormeli sana :)
Cevap sahibi5 ayAtkı 🧣 10 lira kim uğraşır onunla 😂 krali 20
Soran5 ayÖnemli olan emek
Cevap sahibi5 ay10 zloty’lik emegi napcam ben 🙄 zloty ne deme polonyada euro değil zloty kullanılıyor bir önceki yorumda ondan lira dedim 😅
Soran5 ayEtek de giysin mi peki 😂😂
Cevap sahibi5 ayYok bindallı giysin 😏
Soran5 ayYuh 😂😂
5 ayHerkes hâlinden memnunsa bir sorun yok. Bilimle bağdaştırılan ama bilimin kabul etmediği eril ve dişil enerji kavramları toplumsal cinsiyet rollerine göre uydurulmuş saçmalıklardır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayBelki işten çıkarılmışsındır 2-3 ay evde dinlenme sürecinde olabilirsin bu normal ama fazlası karının da hosuna gitmez zamanla. Sana karşı arzusunu kaybeder.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayEvi temizliyor, yemek yapıyor, çoluk çocuğa bakıyor isen yani görevler dağıldı ise herkes mutlu demektir, biz de mutlu oluruz karışmayız :)
02 Yorumla
Soran5 ayÇok teşekkür ederim düşüncen için
- 5 ay
Rica ederim
Bence gayet net ve dürüst bir düzen. İkiniz de memnunsanız sorun yok. Roller değil, denge ve rıza önemli. Başkalarına uymak zorunda değilsiniz.
10 Yorumla
5 ayYorumlara bak g. zekalılar yine çok bilmişler yorum yapmış abi sorma yaaa eşin mutlu sen mutlu bu cüzdan ve mutfak robotlarından fikir düşünce alma
14 Yorumla- 5 ay
19 yaşında bu olgunluk ve bu zeka👍sen çok akıllı bir kızsın umarım akıllı bir adam da seni bulur mutlu olursun
- 5 ay
Teşekkür ederim 💜🫠
- 5 ay
❤️☺️
- 5 ay
Rica ederim
5 ayBirde erkek olcan utanmaz senin gibi erkek mi olur hiç
20 Yorumla
5 ayBen öyle bi erkekle asla evlenmmem kendimden düşük rütbedeki hele bi de sevmediğim beğenmediğim köylü erkeklerle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.
5 ayGayet yerinde bir değişim olmuş. İkiniz de memnunsanız sorun yok.
017 Yorumla
Soran5 ayÇok teşekkür ederim :) bir tasviyeniz var mı
- 5 ay
Evlilikte önemli olan karşılıklı olarak birbirinizin yükünü almanızdır. Sen şuanda eşinin yükünü alman gerektiği kadar alıyorsun.
Yorumlardaki aptallara bakma. Eleştiren kadınlar zengin koca arayanlar iken eleştiren erkekler de karısı çalışsa bile yediği tabağı toplamayan tipler.
Ben de geçen gün aynı bu konuda bir soru açmıştım. Şahsen ev geçindirme ve ev işi yapma konusunda eşitlik olacağına kadın evi geçindirsin erkek evin düzenini sağlasın demiştim.
Sadece çocuk meselesi biraz bu düzeni bozabilir. Eğer çocuk istiyorsanız tabi. Onu da o zaman geldiğinde düşünürsünüz artık.
Soran5 aySiz nasıl bir şey hayal ediyorsunuz peki?
- 5 ay
Yani benim tercihim erkeğin evi geçindirmesi ve kadının çalışmasını da kadının tercihine bırakması. Hani böyle bir durumda ben çalışsam bile eşimden evde iş yapmasını beklemem mesela. Ama adam diyelim ki ban dedi ki ben evi geçindiremem maaşım yetmez eşit olacağız vs derse ama benim maaşım gayet iyiyse o zaman kendisine ev erkeği olmasını teklif ederim.
Soran5 ayDiyelim ki kabul etti. Nasıl bir ev erkeği olmalı size göre?
- 5 ay
Yemek yapsın evi düzenli tutsun çocuk olunca bilgisayarda oyun oynasınlar dışarıda vakit geçirsinler kredi kartı da veririm ihtiyaçlarını karşılasın. Normalde ev hanımı olan bir kadının ev içi emeğini paraya dönüştürsen 2 3 asgari ücret kadar personel giderin olurdu. O yüzden kadın ya da erkek ev erkeği ya da ev kadını olduğunda diğer taraf bu emeği görmezden gelmemeli ve paranın lafını yapmamalı.
Soran5 ayPeki bu ev erkekliği, evde misafirler varken de devam mı etmeli? Erkek bu durumdan gocunmamalı mı?
- 5 ay
Yani karın seni rencide edecek bir şey yapmamalı. Beraber de ağırlarsınız bunda bir sorun yok.
Soran5 ayEv erkeği istediği gibi dışarı çıkma gezme gibi konularda özgür mü olmalı? Yoksa müsade mi istemeli?
- 5 ay
Özgür olmalı sadece haber vermeli
Soran5 ayKeşke sizinle saygı çerçevesinde sohbet edebilsek
- 5 ay
Sorun varsa sorabilirsin
Soran5 ayEklesem sizi uygun görür müsünüz?
- 5 ay
Olur sorun yok
Soran5 ayEk le dim bekliyorum
- 5 ay
Gelmedi
Soran5 ayŞimdi geldi
Gayet normal bence, yargılayan eleştirileni takmayın. Herkes bişey söyler zaten
Nasıl mutluysanız🌸🌸00 Yorumla
5 ayanlaştıysanız sorun yok bence , ama yinede erkil yapını koru , temizlik vs vs değil davranış olarak , yoksa karın bir anda soğur senden
00 Yorumla- Yatağa sen mi giriyorsun😁
03 Yorumla
Soran5 ayAnlamadım
Soran5 ayEee
5 aytestosteron seviyende her an düşüklük olabilir eşinin de östrojeni düşebilir haberin olsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
5 ayHani işsiz kalsan evde olsan anlarım ama senin yaptığın erkek bünyesine aykırı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBaşkasına kayma ihtimali artar. Eril görünmeyeceksin gözünde. Kız arkadaşlarıyla konuşurken benimki de evde işte naptı acaba akşama felan. 😂
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. bilemem bana kötü geldi ama bana aksi de kötü geliyor.
ben rolmol istemiyorum
00 YorumlaGenetik dürtülerimiz var buna karşı gelmemeliyiz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySorun cinsiyet rolleri değil ki ama eşin hamile kalırsa napıcaksınız, hamileliğin ilk zamanlarında gitse bile son zamanlarında ve doğum sonrasında çalışmaması gerekir genelde. Bu durumda napacaksınız. Yoksa sorun cinsiyet rolleri değil ille kadın evde kalmalı erkek çalışmalı diye bir şey yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Eğer anlaşıyorsanız sorun olmaz ama bigün başına kalkarsa zoruna gider
00 YorumlaEvde durmak zorunda değilsin güzel bir işe girilebilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayKadın parası yemek dokunur insana, sürdürülebilir bir durum diil, tersine Dünya filmini izle
00 Yorumla
5 aySen de çalış ben erkek olsam bunu kabul etmem
03 Yorumla- 5 ay
@Uzumlu1kek sen boğa burcumusun yoksa
- 5 ay
@İbrahim_Kaan_Renef hayır
- 5 ay
@Uzumlu1kek tamamdır kusura bakma
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
5 aySiz bilirsiniz ama eşin hamile kalırsa bebek bakarsa sen çalışmak zorunda kalacaksın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayŞendul Şaban filmine döndü. Al benden o kadar ben de çalışmaya pek hevesli değilim.😂😂😂😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı. Olabilir illa erkek çalışıp kadın evde oturacak diye bi kanun yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
5 ayHarikasın ama dikkat et gelecek vaat eden bir durum değil yaptığın iş.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 5 ayKim nasıl mutluysa öyle ama herkesin bir maddi güvencesi olması lazım bence
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 731 cevap paylaştı.
5 ayHayat müşterek, birbirinize olan saygı ve sevginizi kaybetmezseniz hiiiç sorun yok :)
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. kim nasıl rahatsa, nasıl istiyorsa öyle yaşamalı. gayet normal
00 Yorumla
5 ayBenlik değil... başkası da umrumda olmaz canımız ne istiyorsa onu yapın
01 YorumlaKadınlıkla erkeklikle alakalı problem yok ama zaman geçtikçe kadın seni değerli görmeyi bırakır ve önemini yitirirsin kadınlar dişil hissetmek ister eril görevler kadınlara verilmemeli
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aykemal sunal bunun filmini yapmıştı yıllar önce
02 Yorumla
Soran5 ayHangisi
Cevap sahibi5 ayŞen dul Şaban açıp izleyebilirsin
5 ayİkiniz arasında bir problem yoksa bu konuda ne mutlu size iki taraf mutlu olduktan sonra gerisi yalan
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYakında seni aldatır hatta belki de aldatıyor bile olabilir
00 YorumlaBilmiyorum bana cok garip geliyor oyle olması doğanın bir kanun gibi erkek calismasi kadinlarda ev duzeni kendi istedigi gibi yapmasi lazim binlerce yil boyledi gelenek değişmemesi lazim
00 Yorumlasiz mutlu ve memnun iseniz, bizim yorumumuzun anlami ne olur, bunlar anca kafanizi karistirir.. Ha ben olsam disi gibi erkegin o rolu ustlenmesinden dolayi o erkekten sogurdum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayCalisan kariya motor denir. isyerinde baska erkeklerden kiskanmiyormusun
03 Yorumla
Cevap sahibi5 ayNe demek ne alaka
Cevap sahibi5 ayBildigin eziksin sen
Gizli Üye(30-35)5 ayMemnunsaniz kime ne elbette. Ama uzun vadede iyi bir sey degil. Mesele para değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat