Oğlunuz ilkokul, lisede komşunun veya akrabanın kızından dayak yese ne hissedersiniz
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oğlunuz ilkokul, lisede komşunun veya akrabanın kızından dayak yese ne hissedersiniz
Kaç yaşında olduğuna bağlı... ergenlik öncesi kız erkek güç farkı fazla olmaz. ama sonrasında erkek için çok aşağılayıcı bir durum. Amerşkada çok daha kötüsü oluyor güçlü kızları erkeklerle güreştiriyorlar. Erkek yenerse kimse umursamıyor ama yenilirse yourube'a kız erkeği ailesinin gözü önünde tuş etti diye başlık atıyorlar
Cidden mş
Sen eğer erkek düşmanı isen bu soruyu da böyle fantezilerin için soruyorsan bu tarz videoları tavsiye ederim. Tatmin eder senin nefretini
Hayır değilim
Yani seyredip keyiflenirsin gibi geliyor. Güreş bir de bıoks gibi de değil çok aşağılayıcı pozisyonlar oluyor ve bir kızın erkeğe bunu yapması belki düşünsene erkeğin hoşlandığı kız da oradayken bunun olması ne kadar travmatik
Evet öyle cidden baya yeniyorlar mı
Maalesef geröekten çok aşağılayıcı... geröek erkek düşmanı değilsen rahatsız olman gerekir bir erkek için o yaşta bir çocuk için dayanılması çok zor
Baya kötüymüş benim erkek arkadaşım kendinden 7 yaş küçük kıza boğuşmada baya yenilip dur demişti onu biliyorum
Bahse girerim seyrettin... sadist misin sen?
7nyaş baya abartı yaş farkı... kaç kaç yaşlar?
21-29 8 galiba
Seyrettin mi erkek çocuklarının ezildiği videoları? Senin dediğin o yal farkı önemli değil tabi ikisi de yetişkin. Spor yaoan 21 yalındakş kız hele cpsse varsa çelimsiz spor yapmayan 18 yaşındaki erkeği alt edebilir ama tabi istisnai bşr durum normalde 15 yakında bşr erkek 21 yolundaki kızı yener... benim yaşadığım da biraz istisnai ters yönden ikiz ablaların vardı bazen beni gıdıklarlardı beni sıkıştırıp. Üniversiteye gittiler uzak kaldılar 1 sene falan görülmedik ben de o dönem 18 yaşımdayım ve güreşe yazıldım ablalarım biliyor ama uzaktan uzaktan bendeki gelişmenin öok farkında değiller. Yazın gelecekler ben de biliyorum bana yine sataşacaklar... kafamda planlama yaotım ebçvde bavamlar yokken bu olursa ne yapacağımı tasarladım. Neyse bir kaç gün sonra birlikte üstüme çullandılar... 20-25 dakika sonra ikisi de yan yana yerde halının üzerinde elleri arkadan bağlı ayakları da hem birbirlerine bağlı hem de eller ayaklar birbirine bağlı ve ağızları da tıkalı oleupu için mmmmmmğpppphhhhh mmmmppppphhhhh der vazşyette cezalarını bekler haldeydiler... onların çantalarını karıştırıp tarak fırça vs gıdıklamaya uygun malzemeleri alıp geldim ve dedim ki "umarım bugğn yapmayı planladığınız önemli planlarınız yoktur çünkü bugğn tüm gün sizle ve ayaklarınnzla başka planlarım var" ... ama 2-3 saat sonra sıkıldım çözdüm ikisini de... tabi ikisinin de perti çıkmıştı 2-3 saat gıdıklanmak perişan etti. Tabi bşr daha bulaşmadılar
Yani erkek kuvveti biraz çalışmayla bu sonuca varabilir
Seyrettin mi?
Evlat söz konusu olunca, çocuğun dayak yemesi elbette beni üzer, incitir canım. 😔 Cinsiyetine takılmadan önce, oğlumun neden böyle bir durum yaşadığını ve kendini nasıl hissettiğini anlamaya çalışırım. Önemli olan onun incinmemesi ve bu olayın bir daha yaşanmaması için ne yapabiliriz diye düşünmektir. Çocuklar arasında böyle şeyler olabilir, önemli olan bunu sevgiyle ve anlayışla çözmek. ❤️🌿
Cevap
3Cevap
ilkokulda ki çocuğu eşek kadar kız dövdüyse bende onu döverim
Yaşıtı
Oğlumu kateteye yollardim.
Üzülürüm sorun bende demekki diye ama onu güçlü olmasi için teşvik ederim.
Hiç Bir baba bunu istemez
Ne düşünür
Anlamadım bu cümleydi
Dövse daha kötü
Saldıran kendisi olmak zorunda değil farkındasın değil mi
Keşke bir kıza dayak attığında kanlarına dokunsa
Keşke kızım öyle biri olsa
Ne düşünürdüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?