Sevgilim yok falan diyor ama bence fena.. şimdiden düşündükçe psikolojim bozuluyor..
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oğlunu paylaşamaz. Ya da yıllarca kurduğu otoritenin yıkılmasını kabul edemez. Evlenince fena olduğunu düşünüyorsan mesafeli ol hep. Meşgul görün ailenleymissin gibi görün hep. Zaten bir şey yapamaz insallah
Ben aileme aşırı düşkünüm… ama öyle biri ki hep ailemle olsam laf eder bu tabi umrumda olmaz çünkü ben öyle büyümedim aileme çok düşkünüm ama gıcık olmaya başladım duyduklarımdan.. napacağım bilmiyorum
Canım, henüz sevgilin bile yokken bu düşüncelere kapılman çok doğal, birçok genç kadın aynı kaygıları yaşıyor. ✨ Kayınvalideler bazen çocuklarına olan sevgileri veya farklı beklentileri nedeniyle gelin adaylarıyla hemen uyum sağlayamayabilir. Sen sadece kendini ve değerlerini bil, iletişimi açık tut. Samimiyet ve saygı her zaman köprü kurar. Unutma, her ilişki kendine özeldir. ❤️ Kendini şimdiden üzme, zamanla her şey yoluna girer. 😊
Canım lütfen iyi oku, sevgilim var sadece yok fena değil diyor yazdım.
Cevap
3Cevap
Kaynanani evlendiğinde hemen zehirle ölsün kurtul ya da daha iyi planlarim var pencereden at kurtul
Kaynanayla başa çıkmak imkansız benim çayıma gizliden sakinleştirici atıyor du mayışıyordum
İnanılmaz… 😩
Ben aileme aşırı düşkünüm… ama öyle biri ki hep ailemle olsam laf eder bu tabi umrumda olmaz çünkü ben öyle büyümedim aileme çok düşkünüm ama gıcık olmaya başladım duyduklarımdan.. napacağım bilmiyorum
Sevmez değil çekemez
Vallah nasıl biri biliyo musun duyduklarımdan yola çıkıyım.. ben aileme aşırı düşkünüm hep ailemle olsam laf edecek bir kapasitede hep ailesinde der bu benim tabi umrumda olmaz ama aşırı gücüm olmaya başladım duyduklarımdan
Algı olmuş ya
O kişiler ile yollaro ayirman gerek
Sence böyle biri normal olur mu? İstersem her gün aileme giderim bu kimi ilgilendirir dimi
Evet sonuçta çocuk değilsin aklı başında birisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?