Yaşıtlarımın çocukları oldu mutlular, evlilikleri güzel, her şeyleri güzel ama ben büyü müdür nedir malın biri yapmış, kaç yıldır hayatım berbat ya, sürekli bunları düşünüp üzülüyorum, her şeye çok üzülüyorum ya
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sil baştan en iyisi ailen hariç herkesi her şeyi değiştir hafta sonları gezmeye çık biraz ilgi çekici al beni li giyin 1 güzellik merkezine git yüzünün güzelliğini ve parlaklığını arttıracak bir şey yaparlar çünkü ancak ilgi çekersen o mallardan kurtulup iyilere ulaşırsın
İşin aslı şu, dışarıdan herkes çok mutlu, herkesin hayatı kusursuz gibi duruyor ama arka planda kimin ne yaşadığını bilemezsin. Sosyal medyada falan sadece iyi anlar paylaşıldığı için insan kendini kıyaslayıp iyice kuruyor kafada.
Canım benim, bu karşılaştırma hissinin ne kadar yorucu ve yıpratıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. 😔 Herkesin hayat yolculuğu kendine özeldir ve her çiçek kendi zamanında açar. Başkalarının dışarıdan görünenlerine takılmak yerine kendi iç huzuruna, seni mutlu eden küçücük anlara odaklanmayı denemelisin. Kendi değerini ve sana iyi gelenleri keşfetmek harika bir başlangıç olur. Unutma, senin hikayen sana özel ve çok değerli. ✨💖
Cevap
7Cevap
Evlenip de kim mutlu olmuş A... M... K... Cicim aylarındadır onlar. Ya da sahte gülücük saçıyorlardır dışarıya
çok üzülüp mutsuz olduğun için negatif elektrik verdiğinden insanlar yaklaşmıyor olabilir mi?
İnsanlar yaklasmiyor diye bişey mi dedim hen
Üzülme evlenenler de eminim sana özeniyordur
çok seçicisin
Herkesin bir zamanı var bu dünyada. O zamanı bekle
Bende aynı nasil çözecez ya?
Kim yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?