Bu durum çok can sıkıcı. Durumun farkındayım ama hiçbir şey yapamıyorum.
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, birilerinin anlık ilgisi ya da bazılarının uzun sureli ilgisi, veyahut ilgisizlikleri! Bunların hiçbirinin önemi yok benim için. Çünkü benim değerimi insanların ilgisi ya da ilgisizliği belirlemiyor. Ben, kendi degerimin farkındayım.
Bende farkındayım ama onunla konuşmaya devam ettikçe kendime haksızlık yapıyor gibi hissediyorum
Ben onun için imkanlar oluşturuyorum her koşulda ama o hiç böyle bir zahmete girmiyor bu sinirlerimi bozuyor
Verdiğin degerin karşılığıni göremiyorsan, hatta hissetmiyorsan , böyle bir ilişkiye devam etmemen gerekir
Ya aslında bana değer veriyor ama bana benim ona verdiğim değer kadar değer vermesini istiyorum. Çünkü ona her koşulda fırsat buluyorum aynı şeyi ondan da bekliyorum
Yaptığının karşılığını beklemen de aslında senin verdiğin degeri sorgulatir ama
Yaptığımın karşılığını beklemiyorum ki önemsenmek öncelik olmak istiyorum
"Benim ona verdiğim değerin karşılığını göremiyorum o benim kadar değer vermiyor" dedin bu da verdiği değerin karşılığını beklemek oluyor. Ayrıcalamadığım nokta şu neden ısrarla birilerinin sana değer vermesini bekliyorsun sana değer vermeyen kişiden yapman gereken tek şey uzaklaşmak
İşte diyorum ya aslında bana değer veriyor ama benim kadar değil. O benim önceliğim. Ama ben onun önceliği değilim
Bak ısrarla aynı şeyi soruyorsun aynı şeyi söylüyorsun, sana değer veriyor ama yetmiyorsa bu senin beklentilerinin hatasıdır, o benim önceliğim ben de onun önceliği olayım beklentisi gerçekten zavallıca bir beklenti
Neden ki ya🥹 çok rahatsız edici bir durum onu kabul ediyorum ama neden zavallıca
İlk başta yazdım sana dedim ki başkasının anlık ilgisi ya da uzun vadeli bilgisi ya da ilgisizliği benim değerimi belirlemez, sen verdiğin değerin karşılığını bekliyorsun ki seninki de çıkar ilgisi oluyor yani sen birilerine değer veriyorsun diye o kişinin de sana aynı şekilde değer verip aynı derecede öncelik sırasına koymasını istiyorsun bu beklenti zavallıca sana karşı ilgisizse verdiğin değerin karşılığını vermiyorsa sana biçtiği deger odur. Bunu birilerine daha fazla değer göstererek arttıramazsın
Aslında haklısınız.. mutlu değilsen uzaklaş diyorsunuz ama bunu nasıl yaparım hiç bilmiyorum
Bak şimdi hayat her zaman senin isteklerin doğrultusunda gitmez insanları değiştiremezsin hele hele değişmesini istemek en büyük saçmalık olur seviyorsan değer veriyorsan ya olduğu gibi kabul edeceksin bunu yapamıyorum ben olduğu gibi kabul edemiyorum da diyorsan kendi yoluna gideceksin
İnsan sevdiği için değişemez mi? İstediğim zor bir şey değil çünkü
Hiç kimse bir başkası için değişmez değiştiremezsin insan tabiatı buna aykırı zaten
Aslın aşk ve ya işk görüşten aşk dediğiniz şey bu işte... Anlık ilgi hormonların faaliyete geçmesi... İşte o aşk bitince taraflar cabavara dönüşür... Yani cinsellik bitdiği anda maddiyat, nafaka, tazminat, küfür, mal davası ortaya çıkıyor...
Canım, bu hissettiğin durum gerçekten çok yıpratıcı olabilir. 😔 İnsan kendini değersiz hissettiğinde ne yapacağını bilemeyebiliyor. Ama unutma, senin değerin başkalarının anlık ilgisine göre değişmez. Sen zaten çok değerlisin. ✨ Kendine dönmek, kendi değerini içselleştirmek bu konuda sana çok iyi gelecektir. Yalnız değilsin bu yolda! Bol sevgiler.💖
Cevap
10Cevap
Bana saygı duyulsun yeterli gadası
Bu kendine değer vermekle ilgili bir durum. Kendisine değer vermeyen, başkalarının verdiği değer ihtayacı olur
anlık ilgi göstermeyi severim ya. karşıdaki mutlu oluyor. beni yükseltiyor o mutluluk.
anlı kdeğilde uzun sürmesi daha keyfli anlık hoşlanma etkilenme tabiki oluyor ama geriside gelmeli
Bende öyle... peki siz bu yaşa kadar böyle mi geldiniz abla ya 45+
okadar basitmi
Basit değil de sıradan sanırım yani olmasa da oluruyum bazı insanların ya da değerimi kıymetimi henüz anlamış değiller
tanımak isterdim seni
Ve çabuk bağlanıyorum. bunu çözümüde yok gibi
Çabuk bağlanmıyorum ama bağlanırsam fena bağlanıyorum
Biraz daha aç
Komiksin
Anlık ılgı goruyırsan amac cınsellıktır. Degmes
Mslesef öyle ssnırım
Anlık ilgi seks demektir severiz
Seni tanımak istiyorum
Neden?
Değer vermek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?