Aradan bir milyon yıl geçti abi senin aklına hangi ara geldim de yazdın aw
53 dk
Aradan bir milyon yıl geçti abi senin aklına hangi ara geldim de yazdın aw
Cevap
7Cevap
Yokluktan gelmiştir. Keyfi yerinde yanında biri olsa sen mi gelirsin aklına
Biliyorum:)
Kendini hatırlatacak birşeyler yapmışsındır ondan yazar. Sonra yazma gereği nereden duydu bırakın bu ayakları😅
Ay yemin ederim adını unutmuştum o derece bağlantımız yoktu ahahah
Exi unutamadım yazmışsın kankaa bırak bu ayakları🤣
Eximle ayrılalı bir hafta olmadı nasıl unutayım 🥲
O başka bu başka öyle söylesene o ex de yazar üzülme kanka
Amin inşallah
Hiç buluşmadığım buluşmayı eken kişi 1 yıl sonra fake hesap açıp yazmıştı engelimi kaldır diyordu
Ahahahahahahhsh kız bana da şimdi bir sene önce görüldü atan herif yazmış
Dedim ki kanka nalaka😂😂
Ahadjdjdjd gece gece beni terk eden adamdan mesaj beklerken gelene bak
Retroda bunlar dönüyor bacım jdjdh
Eşimle lise aşkıydık 6 sene çıktık ayrıldık o sürede 3-4 kızla sevgili oldum ve 5 sene hiç görüşemedim eşimle sonra birgün yazdım ona ve o da beni unutmamış barıştık tekrar sevgili olup evlendik ilkler unutulmaz maalesef ki
Kimsenin ilki de olamadım pü
Nasip olur olursun inşallah
Tükürüğümü yalamam
Büyük konuşma erko daha küçüksün dkff
Ahahahahahahshhs ay bir de ergen neyse sakin ol
Tamam canım böyle devam bak hiç bozma ekrkr
Tamam şampiyon dkfkf
Ben öyle isem anan baban mezarda sanırım :) atarlı hallerinle baya garip bir profil çiziyorsun. Efendi gibi sg bence baya kafa açtın sen djfj
25 yaşındayım alt tarafı abartma ahah çıkarsın canım Allah uzun ömürler versin senle uğraşmaktan saçlarına aklar düşmüştür o ayrı xd Bu alıngalığın, atarlı hallerin küçük kardeşimle aynı olduğu için gülüp geçiyorum kızamıyorum
Senin yaşında sevgilim var benim dostum rahat ol. Bir daha insanlarla konuşurken ukala ukala laubali konuşmaya da çalışma. Fena bozarlar seni belli ki hiç bozmamislar. Gelmiş bana tavsiye veriyor üstten bakarak sen exine takılmış bir acizsin, bana mi tavsiye vereceksin? Önce git sen kendine tavsiye ver. Kardeşin yaşında olabilirim ama kardeşin değilim o yüzden üslubuna dikkat edeceksin
Sjdjjdkdkkd seninkinin bir ayağı çukurda iyi besle de başına bir iş gelmesin hadi sjfjfk
Yedekte tutuyor lazım olur diye
Büyücek
Her katil merak eder 🤷 uzak dur skt et gtsn
Kız yok benim aklım eximde zaten sjfjf
Kanka geride bırakdıklarına bakma sen ileriye doğru yürüyorsun boş ver salla
Yokluktan
Orası kesin ahaha
Nihahahahaha
Zevk için
Yapay Zeka Cevapladı
Seni anlıyorum, bu durum gerçekten şaşırtıcı olabilir! 🤔 Bazen insanlar geçmişteki bir bağı yeniden kurmak, yalnızlık hissini paylaşmak ya da belki de sadece meraklarını gidermek isteyebilirler. Geçmişin gölgesi bazen aniden belirir. Önemli olan senin bu duruma nasıl karşılık verdiğin. Kendi değerini bil canım! ✨💖