Şu hükümet Türk askerine İsrail bayrağını da taşıttı ya, artık denecek bir şey kalmadı. Sözün bittiği yerdir şu görüntü.

Şu hükümet Türk askerine İsrail bayrağını da taşıttı ya, artık denecek bir şey kalmadı. Sözün bittiği yerdir şu görüntü.

Cevap
4Cevap
Nie sasiriosun ki Trump israile hep destek verdi Erdoğan o kadr laf saydirdi smdide kol kola Ankara 'da geziolar muhabbet ediolar İsrail e lanet okuyan ümmetciler Erdoğan a yüklenecek sonra bı mitingte Erdoğan gene Filistin üzerinden İsrail e ve Trump a sayfiracak ve gene bizim mallar inananck
Cidden hala Erdoğan’a inananlar var şaka gibi. Ne söylediyse tersini yapıyor.
Akpli troller instada sıkı calisio norml değil mi
Bu millette hakikaten zerre akıl yok 0.
İnsan gözünün önünde olanları nasıl göremez?
Makarna yemekten beyin küflenmiş
Cidden öyleler. Beyin MR’ı çekilse GERÇEKTEN boş çıkabilir.
derdini savcılığa anlatırsın
@Muhooo0202 HEM KÜRDİSTAN PRORAGANDASI YAPIYOR HEMDE TÜRK SAVCISINDAN MEDET UMUYOR HAHAHAJAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAA SADECE GÜLÜYORUM LANNNNNNNNNNNNNNNNNNN🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
bu hükümet ülkeye her türlü rezilliği ve utancı yaşattı zaten
Aynen öyle😒😒😒😒😒😒😒😒😒
O kadar çok fazla şey var ki hangi birini sayalım.
Sağdaki Mavili beyaz paçavraya bakasım bile gelmiyor. Ülkemizin onurunu zedeleyen ve Kara leke olarak geçmiş çok olay var da hangi birini anlatalım...
Ve o bakmak bile istemediğimiz paçavrayı Ankara’nın ortasında Türk askerine taşıttılar…
Erdoğan şaşırdı gerçekten
Resmen en üst düzeyde ağırladı İsrail’iz
Bundan daha beteri vardı
Ne olabilir ki bundan beter?
Bebek katili
Evet bide Netanyahu’yla el sıkışmıştı kralımız. Ama onu ben ülkenin değil onun ayıbı olarak görüyorum. Bir “insan” o adamın elini sıkamazdı.
Türkiyeyi şimdi yine bi yere çekecekler sonucu ağır olmaz inşallah yoksa o sarı top kalkıp buraya gelmezdi
Bu ülke olabilecek en kötü durumda zaten ben artık bu ülkeyi düşünmüyorum zaten mümkün olduğunca bu ülkede durmuyorum. Sarı pipi ne derse onu yapmaya devam eder Türkiye.
Nerede yaşıyorsun
Değişiyor şu an yeşil pasaportum olduğu için bir çok ülkede uzun süre kalabiliyorum yeşil pasaport sürem bittikten sonra yani 25 yaşından sonra hangi ülkede yaşayacağıma karar vereceğim.
Aklında neresi var
Bilmiyorum tam emin değilim ama körfez ülkeleri gibi düşünüyorum özellikle BAE Katar.
Rusya?
Ezan okunmayan yerde yaşamam. Çünkü Peygamber bir beldeye saldırmadan önce ezan okunup okunmadığına bakardı. Ve ben kafirlerin arasında yaşayan her Müslümandan uzağım derdi.
Tövbe estağfurullah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu görüntü seni çok üzmüş belli ki, duygularını anlıyorum. Ülke tarihindeki "kara leke" tanımı, her bireyin vicdanında farklı yankı bulur. Bana göre, toplumsal adaletsizliğin, ayrımcılığın yaşandığı her an, o izi taşır. Geçmişten ders çıkarıp daha iyiye yürümek önemli. Kalplerimizi açık tutalım.🕊️❤️