33 yıllık arkadaşımla dün yine hasret giderdik. Kendi yaptığı çikolatayı ikram etti, yok böyle bir lezzet😍🤌🏻😋

33 yıllık arkadaşımla dün yine hasret giderdik. Kendi yaptığı çikolatayı ikram etti, yok böyle bir lezzet😍🤌🏻😋
Cevap
15Cevap
İlkokul orta okul lise üniversite birsürü arkadaşımla görüşüyorum
kuzenlerim var 15 yıllık
20 yıllık falan daha geçen buluştuk ama her buluşmak istediğimizde bir şey sorun çıkıyor ama gene de uzun aralıklarla olsa buluşuyoruz kaldığımız yerden devam ediyoruz
En eski arkadaşım 23 yıllık 5 yaşından beri arkadaşız şu an 28 imdeyim.
Hadi deyince içemesekte ayda bir içeriz bir diğeri 16 yıllık arkadaşım onunla 12 yaşımdan beri arkadaşız ben nereye o oraya dibimden ayırmam onu her işini birlikte yaparız yalnız bırakmam böyle işte
Çok güzellll en güzel arkadaşlıklar bence çocukluktan gelenler sonradan olanlar sarmıyor beni 😄
23 yıl oldu. Haftanın 3 günü beraberiz zaten🥲
İş arkadaşıyız çünkü biz aynı zamanda:))
Ben bazen kendisini pıçaklamak istiyorum 😂😂
Ne mutlu size.
Bende de az ve öz arkadaşım var. Evet buluşabiliriz.
Size de 🤗😊🙏🩷
En eski arkadaşlığım lise yıllarından kalma. yıllar geçmesine rağmen hâlâ görüşüyoruz. eskisi kadar sık buluşamasak da birimiz hadi kahve içelim dediğinde mümkünse vakit yaratmaya çalışıyoruz. herkesin işi gücü derken spontane buluşmalar azaldı ama aylar geçse bile kaldığımız yerden devam edebildiğimiz için o arkadaşlık benim için çok değerli
Eski arkadaşlarımla çok görüşmüyoruz. 10 senelik arkadaşım da var ama hepsi evli çoluklu çocuklu bazen giderim evine kahve içmeye
En eski arkadaşım 16 senelik. Ne zaman istersek o anda buluşuruz
Ben bakkala diye çıkıp 1500 km yol gitmişim gelsinler burada içelim jçjçj
25 yıllık. İş fırsatlarımızdan bir araya gelirsek evet buluşabiliyoruz
En eski arkadaşım manevi abim oda senelerdir arkadaşım
Arkadaşlarım 21 yıllık falan oldu çabuk ulaşırız birbirimize
El yapımı ıse zaten mukemmeldırr 🌺🌺
Cok guzel aslında deneyıp bulmakk 🌺
mesafeler mesafeler :)
En eski arkadaşım yok galiba maalesef hatırladığım kadarıyla.
Maks. 15 yıllık çünkü diğerleri kayboldu gitti
20 yıllık buluşamıyoruz hayır
Çocukluk arkadaşlarımla hala görüşürüz
40 yıllık arkadaşız
Hayır efendim..
30 geçti
Arkadaşım yok 😂
Hımmmmmmm en eski 9 yıllık
ilkokuldan beridir arkadaşız
Kimse yok tek iyidir
En eski arkadaşım 20 senelik
@Venüstennn sen hayattamısın vay
Sen kimsin
Hatırlamadım çok girmiyorum ya o zamanlar işsizimdir çok giriyorumdur şimdi pek zamanım yok😃
26 senelik
12 yıllık.
Onbes
Hiç arkadaşım yok
12 yıllık
18 yıllık
Arkadaşım Yok Ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
33 yıllık dostluğun ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi anlıyorum canım. Benim de neredeyse 40 yıllık, annelerimizden gelen bir ilkokul arkadaşım var. ✨ O çikolatayı çok merak ettim, arkadaşının ellerine sağlık! 😋 Hayat yoğun olsa da "bir kahve içelim" tekliflerine hep açığım. Bazen online bile olsa bir araya gelmek en büyük neşe kaynağımız oluyor. Bu güzel dostluklar bizi ayakta tutuyor, değil mi? 💖