Harbi bu adamlardan biriyle konuş 5 dk, kadınları obje gibi görüp mahzenlere kapatmak isteyen psikopatlar. Neden kadınların kendi kriteri varmış, adam seçiyorlarmış vs. Kadın tip, boy kriteri koyuyor diye düşman oluyorlar
14 sa
Harbi bu adamlardan biriyle konuş 5 dk, kadınları obje gibi görüp mahzenlere kapatmak isteyen psikopatlar. Neden kadınların kendi kriteri varmış, adam seçiyorlarmış vs. Kadın tip, boy kriteri koyuyor diye düşman oluyorlar
Cevap
3Cevap
Sen hayatında tüm kadınlardan red yedin mi o erkeklerin ruh halini biliyor musunda böyle konuşuyorsun o erkeklerin ruh halini psikolojisini anlamayıp kendini yerine koymayıp küçük görmek aşağılamak dalga geçmek sizin için kolaydır
Sen hiç hayallerin ile mutlu olmaya çalıştın mı bazı insanlar bunu gerçekten yaşarken sen hayalinde yaşadın mı yaşıtların çevren evlenip aile kurup çala çocuğa karışırken senin ise hiçbir kadın tarafından tercih edilememe gerçeğini yaşadın mı bir ömür yalnız kalıp öleceğini kimsenin gelip arkandan fatiha bile okuyamayacağını soyunu devam ettiremeyeceğini evlat torun göremeyeceğini sevenlerinin olmayacağını hiç düşündün mü düşünemezsin insanoğlusun nefsin var tüm kadınları siz si* kersiniz hepsi ile siz evlenirsiniz karınız harici tonlarca sevgiliniz olur tüm kadınlar sizi sever sizi ister incel diye adlandırdığınız insanlara ise kader kısmet sabret girişken ol kadınlar tipe bakmaz özgüvenli ol ilk adımı sen at onu yap bunu yap diye öğüt verip gülüp dalga geçer aşağılar gülersiniz incel diye bahsettiğiniz erkekler istek attımı mesaj yazdı mı abaza sapık çürük özgüvensiz diyin ama dış görünüşü iyi olanlar ile her türlü şansı verin insanların aile seçemediği genetiğini seçemediği fiziksel özelliklerini belirleyemedi bu dünyada sadece dış görünüş yüzünden bir kadın tarafından seçilmemek tercih edilmemenin ne olduğunu nasıl bir acı olduğunu ne hissettirdiğini asla anlayamazsınız
Hayat size güzel hepsiyle siz konuşun hepsi ile siz gezin siz s* kin siz becerin sizin olsun en mutlu siz olun dünya sizin olsun tüm kadınlar sizin olsun
İncel diye adlandırdığınız insanlar ile alay edin dalga geçin küçük görün size bu yakışır o insanlar düşmanlık yaptığı zamanda suçlu olsun
Sen hiç evlendirilmek için biri ile tanıştırılıp evlilik düşünmediğini erkeklere güvenmediği söyleyip tanımak için şans vermeyi bile çok gören ve 2 ay sonra dış görünüşü iyi olan bir erkek ile evlendiğini gördün mü görmezsin çünkü yaşamadın bunların hiçbirini psikolojilerini bilmezsin ne hissettiğini ne yaşadığını bilmezsin
Kadınların kriterleri sadece Türkiye de ki yüzde 10 luk erkek kesimini kapsıyor bunu da bilmeni istedim sadece boydan yüzde 60 ı gidiyor
E tamam da bunlar red yediği için tüm kadınları düşman görüyor geçmişte ilişkileri olmuş kadınlara patlak kevo gibi lakaplar takıyor ve buna rağmen evlenmeden de zina yapmak istiyorlar. Kadınlar hayır kurumu mu?
Şimdiki nesili ben bilmiyorum kardeşim ben Allah korkusu olan bir insanım hiçbir zamanda seçici olmadım kadın konusunda karaktere baktım ama onlar dış görünüşe baktılar
Napsın kadınlar sevmediği adama mı katlansın
Sevmek için sadece dış görünüş mü önemlidir kalp iç güzellik karakter efendilik hiç mi değeri yok
İncel erkeklere acıyorum sadece
incel muhabbetini anlayamadım gitti
Bir de kendilerini acındırmayı severler😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili flywithnowings, bu konuda düşündüklerini çok iyi anlıyorum. Bu tür söylemlerle karşılaşmak gerçekten kafa karıştırıcı ve üzücü olabiliyor. Bence bu bakış açısı genellikle kişilerin kendi içindeki yalnızlık, özgüven eksikliği ve reddedilme korkusundan besleniyor. Kadınların kendi tercihleri ve kriterleri olması en doğal haklarıdır, tıpkı herkesin olduğu gibi. Önemli olan karşılıklı saygı ve anlayışla yaklaşabilmek. Sevgi ve değer ancak böyle büyür. 💖✨