Bu zamana kadar karşıma pek insan çıkmadı diyebilirim yani taleplerim az, güzelimde aslında neden olmuyor, benimle tanışmak isteyen de pek yok
8 sa
Bu zamana kadar karşıma pek insan çıkmadı diyebilirim yani taleplerim az, güzelimde aslında neden olmuyor, benimle tanışmak isteyen de pek yok
Cevap
43Cevap
Hep mükemmel aranıyor onla olmaz bunla olmaz deniyor zaten 30 dan sonra seçicilik daha da artıyor etrafta kimse kalmıyor ve kariye iş derken hayat burada yarılanıyor
Öncelikle kendisizi özgüveni kaybetmeyin... insanların keşfedceğiz toplummun kalabalık olduğu etkinliker faliyetler katılın biraz albeni ile olur
Bazen nasip olmuyor bazende kapalı kısmetimiz önemli olan iyiye denk gelmek. Herzaman herşeyin güzelini iyisin rabbim bize nasip kılsın
boş ver bacı! Evlenip ne yapacaksın?
Evlenipde balayına gideceğine, bekar kal alayına git.
Çevreni değiştirmeye çalış yeni ortamlara girmeye çalış
O biraz zor
Önemli olan anlaşabilmek yoksa evlenmek kolay birşeyler olmuyorsa vardır bir hayır
bu sitedeki kızların evlilik sorularına cevap vermekten pskolojim bozulcak bie gün hahahahahah
Kısmet tabi ama çok düz yasıyosan kimseyle konuşmuyosun tabi olmaz
Güzelmisin aslında gorebiliyoz mu bu güzelliği acaba merak ettim de..
Valla kendinden küçük kabul edersen cevap vermen yeter
kısmet işte, sen beğendiklerin ile tanışmaya çalış?
Evet ama yine de karşılığını alamıyorum
Tanışmaya çalıştıklarını karşılık mı vermiyor?
Evet
İlginç ya acaba neden bence bir sıkıntı var muhakkak
Bu iş güzellikle alakasi yok kısmet işi güzel olmayan kadinlar her gun mutlu oluyorlar pesinden kosan da cok olur sabret
Demek ki çokta güzel değilsin yoksa çoktan kaparlardi
Her zaman güzeller mi evleniyor
absolutely
Şimdi tanışmak isteyenler sıraya girer
Cokta önemli değil evlilik
Daha gençsin zaten
35de olsam fikrim aynı
Bende değişir iddiaya girelim derdim de 15 seneye zor denk geliriz
Bence
Evlenen tüm arkadaşlarım çöktü valla ben evlenemeyen insanlara şanslı gözüyle bakıyorum
Neden yok merak ettim
Bir okut üflet kendini
bi erkek sennle nasıl tanışabilir? ne yapmalı nasıl bir ortamda
Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Çokmu çirkinsin çokmu iticisin
Kesin güzelsindir ondan
Nasip kısmet işleri
Kriterleriniz fazla olabilir mi?
Hayır olması gerektiği gibi
İşte size olması gerektiği gibi geliyor olabilir. Benim beklentim de çok minimal mesela ama sorun yaşadığım çok oluyor, o yüzden diyorum 😅
Çok parada gözüm yok mesela ama kriter diyorsanız illa ki ana kuzusu olmasın birde saçma sapan aşırı kıskançlık yapmasın yersiz yere
Takip atar mısınız? Bu konu üzerine biraz sohbet edelim. Seviyesiz biri değilim merak etmeyin
Tanışalım
Kısmet bu işler
Evlenip napicaksin ki anlık takil daha iyi
olumsuz olma
Yaşadığın yer neresi pek anlaşamıyor musun
İnternetten bul
Sana okumak lazım
Ciddiysen görüşelim
büyü olabilirmi
bu senin ve çevren ile iligli bir durum
İnşallah kısa zaman da
Gerçekten isterim eğer kaçarsan tek yaşıyorum?
Zamanı gelir
Bazışeyler zaman alıyo
İşve cilve lazım
Emin misin
ben varım işte
Gel yanima
nasip işi
kısmetini açarız ki
150 /180
Bilmem
Kader kısmet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı elbette düşündürür. Kısmetin kapalı hissetmek yerine, belki de kendine ve çevrene daha farklı bir gözle bakma zamanıdır. Bazen farkında olmadan yaydığımız enerji, insanları bize çeker ya da uzaklaştırır. İçindeki o güzelliği dışarıya daha coşkulu yansıt, yeni kapılar açmaktan çekinme. Sevgi ve şefkatle adımlarını at. Kendin olduğunda her şey değişecek. 💖🦋