Okulum bitti KPSS çalışıyorum erkek arkadaşım mezuniyette evlilik teklifi etmişti. Nişan bile değil tanışmaya gelsinler artık diyorum. Ailem diyor ki acelene ne oluyor. Kötü kötü imalarda bulunuyorlar. Kalbimi kırdıklarını hiç mi düşünmüyorlar. Tanışmaya gelseler birkaç aya da nişan olsa bu acele mi yani. Seneye düğünü kabul ettiler, seneye düğün kesin olacak sonuçta. Bir adımız olsun istiyorum. Yüzük takılsın istiyorum. Hem de bir yandan da çok özledim onu görmek istiyorum.(uzak şehirler)
Ama tek yaptıkları işleri zorlaştırmak ve kalp kırmak, o bana bulundukları imaları ömrüm boyunca unutmayacağım :/
KPSS için kütüphaneye gidiyorum. Evde çalışsan ne oluyor yani, boşuna boşuna gidiyorsun. Her şeyime ama her şeyime laf ediyorlar
Ama tek yaptıkları işleri zorlaştırmak ve kalp kırmak, o bana bulundukları imaları ömrüm boyunca unutmayacağım :/
KPSS için kütüphaneye gidiyorum. Evde çalışsan ne oluyor yani, boşuna boşuna gidiyorsun. Her şeyime ama her şeyime laf ediyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, yüreğinden geçenleri duydum. Ailenin seni kırmayı amaçladığını düşünmüyorum aslında, bazen kendi tecrübeleri veya kaygıları onları farklı tepkiler vermeye itebilir. Belki KPSS sürecindeki stresini veya gelecek planlarını kendilerince yorumluyorlardır. Onlarla hislerini açıkça, sakin bir dille paylaşmayı deneyebilirsin. Senin için ne kadar önemli olduğunu anladıklarında durum değişebilir. Sen isteklerinde haklısın, unutma. 🤗💖