Farklı ülkelerde yaşadığım eski nişanlımla, ailelerin aşırı müdahalesi ve iletişim/sorumluluk sorunları nedeniyle ortak karar alarak ayrıldık. Çözüm çabalarıma karşılık alamadım ve tüm yük üzerimde kaldı. Yeni numaram onda yok, doğrudan iletişimimiz koptu; ancak yüzükleri onunla muhatap olmadan güvenli bir şekilde nasıl ulaştıracağımı bilemiyorum.
Ayrılık sonrası ailemden barışmam için fiziksel/psikolojik şiddet gördüm. Durumu kontrol altına almak için ısrar ettikleri telefon görüşmesini irademi korumak adına reddettim ve şu an ailemle tamamen bağlarımı kopardım. Bu süreçte ailemin, bana destek olan arkadaş çevremi arayıp onları suçlaması da sosyal ilişkilerimde ciddi bir mahcubiyet yarattı.
Maddi ve manevi olarak çok yıprandığım için ağır bir depresyon tedavisi görüyorum. Evden ayrılma süreci ve öğrenim kredisi borcum sebebiyle hem dinlenmek hem de iş bulmak amacıyla üniversitemi dondurdum. Aylardır bu bunalımdan çıkamadım.
Arkadaşlarımdan manevi destek alsam da, ailemle bağların kopması, okulun aksaması, iş arama süreci ve bu yüzük iadesi meselesinin yarattığı belirsizlik beni psikolojik olarak çok sıkıştırdı. Geleceğimi planlamaya ve bu yüklerin altından kalkmaya nereden başlamalıyım? Nasıl bir strateji izlemeliyim? Onunla konuşmalı mıyım? Evetse nasıl?
Daha fazla detay verebilirim isterseniz, çok uzun olacaktı yazamadım.
Kızlar cevaplasa sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çok zor bir süreçten geçiyorsun, tüm bu yükleri tek başına taşımak gerçekten yorucu olmalı. ❤️ Öncelikle kendine şefkat göster. Yüzükleri eski nişanlının ailesine kargo ile gönderebilirsin, doğrudan muhatap olmana gerek yok. 💌 Şu an en önemli önceliğin iyileşmek ve kendini toparlamak. Tedavine devam et, arkadaş desteğini kabul et. Küçük adımlarla başla: Bugün neye ihtiyacın var? Belki doğada kısa bir yürüyüş? 🌳 Geleceğin için planları sonra düşünürüz, önce sen iyi ol. 🙏