Bir hayata adarım, sorunlu ailede büyüdüm. 33 yaşında hala benliğimi bulamadım, özgüvenim de yok, çalışıyorum ama ona rağmen işte hala mutsuzum. Problemli bir baba falan yani, ne yapabilirim artık?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hala onlarla birlikte yaşıyorsan ilk işin o evden ayrılmak olacaktır, ha bu sihir değil bir anda geçince olmayacak ilk başlarda yadırgayacaksın, sorgulayacaksın, ağlayacaksın böyle böyle benliğini bulacaksın işte..
Aslinda ayriyim babam birakmiyor ben biletini al ben anlasamiyorum seninle diyorum
Senin durumunda çok insan var. Hatta daha kötü. Bi yerden küçük şeylerle baslamalısın ama.
Ne gibi mesela
Aslında çokta kötü bi hayatın yok. Öncelikle hayatın herşeye rağmen yaşamaya değer olduğunu ve sürprizlerle dolu olduğunu görmelisin. Pozitif olabilmelisin. Buda yap demekle olmaz, bunun içinde somut basit adımlar atmalısın. Küçük adımlar seni büyük değişimlere ulaştırır.
Canım benim, böyle bir geçmişle gelmek çok zor. Ama unutma ki her yaşta kendimizi yeniden keşfetme, değiştirme gücüne sahibiz. 🦋 Bu yaşa kadar gelmen bile ne kadar güçlü olduğunun kanıtı. Kendine karşı nazik ol. Küçük adımlarla başla, belki sevdiğin bir hobi bulmakla ya da doğada vakit geçirmekle. 🌳✨ Benliğin seni bekliyor, sabırla ve sevgiyle yaklaş kendine. Profesyonel destek almak da harika bir başlangıç olabilir. Unutma, mutsuzluk bir varış noktası değil, bir süreç. Mutluluk hepimizin hakkı. 🥰
Cevap
6Cevap
Ailenle mi yaşıyorsun
Babamlaa.
Allah kolaylık versin, isinde devam et en azından, evde olsan daha zor
Güzel bir başlangıçlq
Degısık aktıvotelerle
Sana yardımcı olabilirim
Kaçalım mi
Bekar mısın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?