Sevgilimle pubda oturuyorduk, bana çok yükseldi, sarhoş falan da değildik, sadece 1 bira içtik yani. Neyse, baktım sevgilim baya yükseldi, ortam da zaten loştu pubta. Whatsapp'tan yazdı işte, ilk ben ineyim sonra sen diye. Sonra indi, ben de peşine indim. En başta cesaret edemedim ama sevgilim baya rahat davrandı, tuvalet boşken girdim, kapıyı kilitledi, öpüşmeye başladık ve inanılmaz gerildim, sevgilimse bana bakıp gülüyordu, hoşuna gitti yani bu durum. Panikleyince çok tatlı, güzel oluyorsun dedi. Ve WC'ye giren eden de oldu ama sevgilim çok rahattı yani, hiç yakalanır mıyız diye endişelenmedi. Ve 5 senedir beraberiz, ilk kez böyle bir şey yaptık ve aşırı iyiydi. Ama bu kadar rahat davranması normal miydi, siz de daha önce yaptınız mı?
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
ayrıl geç direk..
kanka 5 yildir beraberiz evlenicez ne diyon
İlk kez yapmadığı belli gibi. Kimse o kadar rahat olamaz bence. Anca kafası güzel olur az çok, öyle cesaret eder.
ya normalde kalabalık bir mekan hep gittiğimiz yer ama o gün sakin diye yeltelendi öyle diyeyim bide çok yükseldi. 5 senedir beraberiz hiç böyle bir şeyle gelmemişti yoksa. bide benım de cok yanaşcağım bir durum değil ama o gün inanilmaz sakindi ortam
Yaşlarınız kaç merak ettim
25 knk neden ki?
Daha açık yerde olanı da var bende. Sevgilin başka kızları da o tuvalete sokmuş.
nerden biliyosun kanka ya
Yoksa o kadar rahat olmazdı.
ama knk mekan sakindi normalde hep gittiğimiz bir yer kalabalık olurdu ama sakin diye yeltelendi birazda.
Sen kurcala bu işi. Başka mekân tuvaleti de olabilir. Güven bana.
knk ne kurcalayım iyi misin 5 yıldır beraberiz ona güveniyorum gayet güzel bir ilişkimiz var sadığız. ha taa ergenken olduysa olmustur onada bisi diyemem zaten
Merhaba. Eğer gerçekten sessiz sakin ve sadık biriyse size iyice bağlandıktan ve güven bağının oluştuğuna emin olduktan sonra içinde belli bir süredir olan bir isteği uygulamış olabilir diye düşünüyorum.
Sevgilimle hiç yapmadım ve mekan bilindiğimiz bir yerdi yoksa sopa yeme olasılığı yüksek :D
ya bizim de hep gittiğimiz bir yerdi normalde kalabalık olurdu ama şansımıza o gün sessiz sedasız diye rahat olabildik yoksa cesaret edemem
Riskli genede o yüzden güzel oluyor zaten
Üniversite yıllarında club lavabosunda yiyişmişliğim vardır
Bunlar da geleceğin annesi işte, utanmadan ayrıntısına kadar bir de. Gerçi utanması olsa erkeklerin olduğu yere girip de yiyişmez
kanka hayatımda sadece 1 kişiye kendimi açtım o da sevgilim ve evleniyoruz çokta güzel anne olacağımm teşekkürler yani bir heyecan kattık çift olarak :)
Yarın mı evleniyordun?
1 aya canim sorun var mı? ben varos değilim hayatımda tek kişiyle bir şey yaşadım ve bir yanlışlık göremiyorum canım
Barın erkek tuvaletinde yiyişmek modernlik mi oluyor, ne kadar geniş bir ufuk böyle?
Çocuğuna anlatırsın babanla erkekler tuvaletinde yiyiştik diye, gururlanır
ay knk kadınlar tuvaleti olsun tek bir wc yani. 5 senedir beraberiz ilk kez böyle bir şey yaptık sanki her zaman yapıyoruz ne alaka yani anlık libidoyla. ayrıca modernlik ne alaka be dayı yarma
Varoş değilim diyorsun, ben de bar tuvaletinde yiyişmek varoş olmamaya sebep oluyor herhalde diyorum. İşinize gelmediği zaman hemen dayı, amca vs. diyerek karşı tarafı aklınca küçümsediğini sanıyorsun değil mi? Dayı senin gururun olduğu babandır.
Bir iğrençliği her zaman yapmamış olmak; bir kez dahi olsa yapmış olmanın sonuçlarına gölge olamıyor maalesef.
Kadın tuvaleti olunca çok farketti şu an 😄
ya kastım şey değil ben kendimce yanlış bir şey yapmıyorum çünkü hayatımda sadece 1 insan oldu ve 1 insan ile bir şeyleri aşkla karşılıklı sevgiyle ve 5 senedir beraber olmamıza rağmen hala arzuyla yaşayabiliyorum bu gayet güzel bir şey 5-10 tane insanla yaşamıyorum öyle olsa dediğin gibi hoş olmazdı ha belki o anın düşüncesi ile fazla uçta hareket ettik olabilir ama her zaman gittiğimiz bir kafe yani anlık heyecanla oldu işte yargılancak bisi yok
Evleneceği kadını tuvalete indirip sevişen ortam oğlanıdır, gavvattır. Benim de 3 yıllık ilişkim var, sevdiğim insanı barın tuvaletine indirip de sevişmem. Onun tecrübesi mutlaka vardır, senden önce farklı mekanlarda indirmiştir
abicim inanır mısın ne benim ne sevgilimin ortamı bile yok içki desen içmez kırk yılda bir benle 1 bardak bira içer arkadaşı ile bira içer dışarda asla sarhoş olmaz etmez karı kız ortamı kankası asla yok. üstelik 5 yıldır beraberiz yani aramızda o güven duvarı var yoksa bende kolay kolay yanaşmam dışarda bir şeye. orasıda hep gittiğimiz bir kafe o gün çok sakindi yoksa oda yanaşmaz yani. bide benden önce ta lise 2 de ergenken sevgilisi olmuş o kadar yani daha küçük ergendi o vakit olduysa o vakit bir şey diyemem yani benden önce eski ve ergenmiş o vakit bilemem tabii ama kimsenin olmamasından dolayı rahattı diye düşünüyorum dediğim gibi normalde yanaşmayız böyle şeylere ama farklı bir fantezi denemek istedik. onun dışında çok güzel saygı sevgi dolu ilişkimiz var inanki
İlk defaya göre bile fazla rahatlık, bilmem belki de o genişlik; başkalarına göre normaldir
ya tamamen sessiz sakin olmasından dolayı dıyorum ya yoksa yanasmadı bu sekıl hıc
kimselerin yine olmadığı, sessiz sakin bir plaj gecesinde seni dürtmek isterse aynı şekilde hak verirsin artık 🙏
Üstünde ne vardı?
Geçmişte pubta yemiş birilerini
kanka nerden çıkardın onu ya
Ben cesaret edemem öyle hemen
Bir de sevgilimi birisi görecek pub tuvaletinde falan
Bunlar günlük ilişkilerde olur
kanka biz 5 senedir beraberiz sevgilimle bende ilk kez cesaret ettim çünkü akşam 22 gibiydi pub baya sakindi yani yoksa o da bende yapmazdık
Yaşlar kaç?
25 nedenki
Merak ettim
O zaman anlık heyecan. Oğlak 30 üstü olsa hala dediğimi düşünürdüm.
Bi kız arkadaşımla ormanda arabada çok yaptık. Bu da iyimis
knk ergenken bi sevgilisi olmuş o kadar biz 5 yıldır beraberiz olduysa bilemem ama o zaman küçüktü yani
Ya diyorum ya işte. Desen 33 34 falan
Senden önce barda takılmış. Ama 19 yaşında sanmıyorum.
Ama güzel fantezi. Tadı zevkli olmuştur diye düşünüyorum
aynen bence ortamın sakin kimsesiz olmasından rahattı. evet ilk kez denedik 5 yıldır beraberiz
Önceden hiç böyle public denemeleriniz olmadı mı şaşırdım 😅
Yeni seuler güzeldir.
Sen de rahatsın ama denemissin
yok olmadı ilk kez oldu ama işte tamamen ortamın şansımıza sessiz sakin olmasından yoksa cesaret edemem yakalanırız diye
Hmmm. 5 yılda 1 kere olması az bile
Seks mi oldu hu arada yoksa elleşme mi sadece? 😅 Sessiz iyi durmussun yoksa
Daha önce den tecrübelidir o yüzden rahattır.
ya normalde kalabalık bir mekan hep gittiğimiz yer ama o gün sakin diye yeltelendi öyle diyeyim bide çok yükseldi. 5 senedir beraberiz hiç böyle bir şeyle gelmemişti yoksa
Olur
Dükkanda çalışırken karşıda oturan kızı ofise atmış off çok fena ben bukadar zevk almamıştım
kim knk
Kanka karşı apartmanda yaşayan kızı işte bi gece instadan yazıp bi szdırdım öbür gün ofise attım
Daha çnce yapmış o zaman ve cidden çok zevkli
knk o sonuca nerden vardın ki
Kanka yorumdan anlatamam istersen normalden anlatşm
tecrübeli büyük ihtimalle
bes senedir beraberiz knk
Sevgilin deneyimli o zaman
Degisik olmus valla
O an kol ordu komutanı gelse nafile..
Heyecan katmış ahahah
Tamam knk en pub da sevisen çift sizsiniz anladık
kanka ilk kez böyle bisi yaptık en cok biz demiyorum insanların fıkırlerını merak ettım
Neyin fikrini merak ettin ya her şeyi ayrıntısına kadar anlatmışsın sizi çılgın sey sizii
daha önce yapan var mı dıye canım
Sevgilin fantezi seviyor demek ki
Cevaptan korkuyorsun belli ki
Normal de yapmadığım bir şeyi yaptım senin yüzünden
ne korkucam knk 5 senedir beraberiz ilk kez böyle bir şey yaptık
O zaman senin için zevkli olmalı
ne yaptınız anlamadım la
boş ver boş ver sen istediğin gibi hayal kur
ne dıyon abicim ya
İyi geceler diyorum canım benim sen uyu hadi
Konuşmak istemez misin?
Çok heyecanlı geldi
öyleydi
Azınca yer zaman algısı yok oluyo
Yani umursamamış belli ki biri görür diye
şöyle diyim mekan normalde çok kalabalık bir yer ama şansımıza o gün aşırı sessizdi yoksa böyle bir şeye müsade etmez
Bence de çünkü beş yıllık ilişki deli gibi kıskanır bildiğin becerdi mi snei yani
kanka neyi kıskanıyor anlamadım? dikkat eder sevgilim yani beni o kötü duruma sokmaz bende ortam aşırı sakin kimse yok diye cesaret edebildim o da o yüzden rahattı sanırım
Yani kızım biri sesi duysa üstten baksa ne yapardınız
imkansız öyle bişi makina sesi falan vardı yanı duyulmazdı
Peki ne deyim gören olsaydı katılmak isterdi ama
Bu ne pisliklik midem bulandı.
tertemizdi wc knk
Ne kadar temiz olabilir ki
büyüktü wc baya
Rahat erkek kım ıster nasıl bulurum oylenkız
Heyecan verici
kardeşim
ne
fantezi dünyası