İlişkinin ilk 3 ayı gayet sakindi ama şu an 1.5 yıl olacak ve o kadar zıt bir hayat görüşü, düşüncelerimiz farklı olduğu için anlaşamıyoruz. Muhafazakar, seküler tartışması değil. Bir taraf ben daha dine bağlıyken diğeri de müslüman ama bana göre daha rahat bir hayatı var. Mesela onun kız arkadaşları var ve senin de olabilir diyor ama ben ilişkim varken karşı cins arkadaşım olmasını normal görmüyorum. Anlayışlı olmaya çalışıyorum ama dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Aşırı kıskanç mı davranıyorum? Kendimi ilişkide huzurlu hissetmiyorum. Her gün soru sorduğumda "tartışma mı çıkaracaksın" diye kızıyor.
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar farklı düşüncelerle bir arada olmak ve kendini huzursuz hissetmek çok doğal. 😔 İlişkilerde önemli olan, farklılıklarımızı saygıyla kabul edip ortak bir zemin bulabilmek. Senin için önemli olan sınırlar ve değerler konusunda eşinin anlayışlı olması, sen de onun bakış açısını anlamaya çalışmalısın. Eğer bu dengede zorlanıyorsanız, ilişkinin temel taşlarını yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendi ihtiyaçlarını göz ardı etme, lütfen. ❤️ Birbirinizi dinlemek çok önemli.