Zıt karakterli birbiri ile gelecek düşünen iki insan ilerde anlaşabilir mi? Vazgeçmeli midir?
Sürekli tartışan vb?
Siz ne yaparsınız?
Denk geldiniz mi?
Zıt karakterli birbiri ile gelecek düşünen iki insan ilerde anlaşabilir mi? Vazgeçmeli midir?
Sürekli tartışan vb?
Siz ne yaparsınız?
Denk geldiniz mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ancak 3 maymunu bir ömür oynayabileceksen olabilir 🤔
🙈🙉🙊
Olmaz bunun gibisine katlanilmaz cok ters bir tip
O zaman aklın yolu birdir onu seç
Tabiki vazgectim cunku onunla zaten olmazdi benden cok hoslansa da gelecek dusunse de ciddi olsada, dis gorunusu tam bana yakisir desek de karakteri sifir. En dogrusu vazgecmek. Peki sen ne yapardin?
Artık bana sorma, karar senin ve sen doğruyu biliyorsun 👍
Burasi sormak icin var ya ustune alinma
Mümkün değil bir taraf susmuyorsa ayrılık en kısa yoldur.
Cok dogru surekli tartisiyor, patavatsiz, kibar degil. Bu kisi ile gelecek olamaz zaten
zıt kutuplar genelde birbirini çekiyor
Çekiyor belki fakat kafaları uyuşmuyor surekli tartışma vs karşındaki de ters biri ise vazgeçmek gerek dimi
Boyle insanlarla gelecek olmaz
siz aranızda bir uyum olduğuna emimmisin?
sürekli tartişma kavga ediyorsan fazla uzun surmez gibi bu ilişki
her günmü kavga
Evet gerci hep kendi mesaj atiyor, cok hoslaniyor, gelecek dusunuyor vs de guvenilir degil, onu umursamiyorum kiziyor. Surekli ters davraniyor ve tartisma cikariyor. Kiskanc, sahiplenir gibi davranislar sert tepkiler, dusunmeden konusuyor. Insan hic mi kibar davranamaz hic mi iyi davranamaz bu bildigin odun, boyle biriyle olmaz zaten dimi
değistiremez sin ilerde değişirmi diye düşünme caba dahi sarf etmiyor sa olmaz ,, fazla uyumlu gözükmuyorsunuz
Bence de boyle biri degismez, vazgecmek gerek ki pismanlikar olmasin. Boyle karakter bilmiyordum cok sinir bozucu, guya hoslaniyor. Vazgecmek en dogrusu.
Belli olmaz bazen zıt karakterliler birbirleri tamamlayabilir
Dogru fakat surekli tartışma varsa? Peki sen ne yapardin
Yok olmuyor
Denenmiştir
Nokta!
Olmuyor tabi en dogrusu vazgecmek
Kesinlikle
Ben dayanamam
Ilk hafta dan iletişimi kesiyorum
Cidden cok iyi yapiyorsun
Kafa dengi olmayan biri ile ugrasilmaz.
Boylelerinden vazgecmek gerek
Insnalarin çoğu güdüleri ile hareket ediyor
Alisicaksiniz ezile ezile
Yapacak bir şey yok
Nasil yani
Zit karakterli biri hic cekilmez devam etmemek en dogrusudur
O anlamda demiyorum
Düşe kalka
Düşe kalka
Bunların boşa kürek çekmek olduğunu öğreneceksiniz diyorum
Evet
Her şeyde zıtsa olmaz.
Evet her saniye tartisma, sahiplenme, kiskanma, patavatsizlik, dusunmeden konusma, kendini dinlettirme istegi, her zaman o suclu degil vs vs. Guya hoslaniyor gelecek dusunuyor cok ciddi fakat neden boyle davraniyor ki