10 gü

Kocam kumar oynayıp kredi çektirdi, Tinder’dan yazışıyor; bu evlilikte ne yapmalıyım?

Kocamın geçen eylül kumar oynadığını öğrendim, bana işlerim kötü gidiyor diye yalan söyledi 3 tane kredi çektirdi ben başlarda ödüyordum ama hamile kaldım çalışamadım ödeyemedim o da ödemedi ödeyeceğim dediği halde. Bir öğrendim o parayı işlerim kötü gidiyor diye vermiştim halbuki kumarda yemek için çektirmiş zorla hiç ihtiyacımız yokken ve işleri kötü falan da değilmiş. O dönemler bana çok kötü davranıyordu devamlı baskı yapıyordu o kadar bunalmıştım ki psikolojik destek almaya başlamıştım. Kendimi suçlu hissettim bu süreçte üstüne çok gidiyorum işleri de kötü gidiyor zaten dedim özür diledim ondan halbuki arkamdan ne işler çeviriyormuş ailesiyle. Parmağında oynatmış kullanmış beni. Hamileyken Tinder'dan kadınlarla mesajlaşmalarını yakaladım utanmadan sarhoştum o kafayla yazdım dedi. 5 sene verdiğim emeklere o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Ben evliliğimizi ayakta tuttuğumu sanarken canım yerine konuluyormuşum yazık günah

Kocam kumar oynayıp kredi çektirdi, Tinder’dan yazışıyor; bu evlilikte ne yapmalıyım?