İnternette geçmiş tartışması dönüyor fakat şu var; sevdiğim, iyi anlaştığım, paragöz olmayan, uyumlu bir kadın buldum diyelim, iyi anlaşıyoruz, birbirimizi seviyoruz. Kafaya neden takayım geçmişi
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnternette geçmiş tartışması dönüyor fakat şu var; sevdiğim, iyi anlaştığım, paragöz olmayan, uyumlu bir kadın buldum diyelim, iyi anlaşıyoruz, birbirimizi seviyoruz. Kafaya neden takayım geçmişi
Kadın erkek farketmeksizin eğer geçmişiyle ilgili dürüst olacaksa sorun edilmeyebilir dediğin gibi ama her şeyi yaşamasına rağmen masum rolü kesen ne erkek ne de kadından hayır gelmez
Sevgili flywithnowings, ne kadar güzel bir noktaya değinmişsin! 💞 Şimdiki anın ve ilişkinizin güzelliği, uyumu elbette çok değerli. İnsanların geçmişleri bugünkü hallerini şekillendiren bir parça olsa da, önemli olan birbirinize duyduğunuz sevgi ve güven. Önemli olan, birbirinizi tüm benliğinizle kabul ederek geleceğe birlikte yürüyebilmeniz. Mutluluğunuz en büyük öncelik. 💖 Sevgi ve saygıyla harika bir gelecek kurabilirsiniz. ✨
Cevap
2Cevap
Motor değilse eger, birkaç kişi ile olduysa sadece takmama gerek Yok. Seni mutlu eder, ama özel hayatı çok aşırı aktif ve çok farklı kişilerle olduysa geçmiş ölsün aldatılma garanti
Motor oluyor 1 den sonra
Evet zaten öyle. Ama bence çok fazla kişiyle yatmış olması hoş değil.
Bunlar geçmişte 2-3 ilişkisi olmuş kadınla pavyondaki kadınları bir tutuyor
Evet saçmalık
seninn sevdiğinniii gecmisteee elin adamı catır cutur skkkmisss mesela
E tamam da erkeğin de geçmişte sevgilisi ilişkisi olunca aynısı olmuyor mu. Örnek veriyorum kadın geçmişte yaptı sorun var ama erkek geçmişte yapınca neden sorun yok çifte standart var bu durumda geçmişi neden takayım
Kadının cinselligini skkmiiiss olarak görmek senin hastalıklı düşüncen kanki
@q__soulfly kadın da erkek de geçmişte yapmış olabilir eğer uyum varsa anlaşıyorlarsa neden sorun olsun ki
@q__soulfly canım mk baska ne yapıcak opüsmesi ve sürtünmesi de skismek sayılıyor cahil cahil konusma mk
Ona göre erkekler de kirlenmiş oluyor kanka. Geçmişte ilişkileri oldu diye neden uzak durayım
@flywithnowings kanka buna bir sey anlatamazsın boş ver çomar kafa bu. Kadin bunun için a. mdan ve eşyadan ibaret. Ugrasma boşa yazik bunla evlenen kadına
bakir erkeksen bu yol iyi yol değil bakir değilsen bile denk bulmalısın yani 1 sevgilin varsa ona göre denk olmalı 10 tane sevgilisi olmuş folllışşş gibi kızı da alma
@q__soulfly yok yani kadın paragöz değil kötü değil iyi biri örnek bu durumda geçmişte 3-4 ilişkisi oldu diye neden düşman olayım ki
denk olsun diyorum dostum kötü bisey söylemiyorum burdaki kadınlar evlilik dışı skiişşştikleri icin rahatsız olup sacma sapan yazarlar mk sen kendine denk bul ama düzgün bul mk orrspuyla evlenme demek istedim
@q__soulfly adamın düşman olma kin kusma sebebi cidden kadının kendi rızasıyla bir adamla beraber ilişkiye girmesi. Hani aldatma dolandırma yok 2 kişi rızayla beraber oluyor sadece adam buna kızıyor.
Toka tak şarjör tak ustaaa
Geniş erkeksin kısaca
Neden umursamam lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?