İnternette geçmiş tartışması dönüyor fakat şu var; sevdiğim, iyi anlaştığım, paragöz olmayan, uyumlu bir kadın buldum diyelim, iyi anlaşıyoruz, birbirimizi seviyoruz. Kafaya neden takayım geçmişi
10 sa
İnternette geçmiş tartışması dönüyor fakat şu var; sevdiğim, iyi anlaştığım, paragöz olmayan, uyumlu bir kadın buldum diyelim, iyi anlaşıyoruz, birbirimizi seviyoruz. Kafaya neden takayım geçmişi
Cevap
2Cevap
Kadın erkek farketmeksizin eğer geçmişiyle ilgili dürüst olacaksa sorun edilmeyebilir dediğin gibi ama her şeyi yaşamasına rağmen masum rolü kesen ne erkek ne de kadından hayır gelmez
Motor değilse eger, birkaç kişi ile olduysa sadece takmama gerek Yok. Seni mutlu eder, ama özel hayatı çok aşırı aktif ve çok farklı kişilerle olduysa geçmiş ölsün aldatılma garanti
Motor oluyor 1 den sonra
Evet zaten öyle. Ama bence çok fazla kişiyle yatmış olması hoş değil.
Bunlar geçmişte 2-3 ilişkisi olmuş kadınla pavyondaki kadınları bir tutuyor
Evet saçmalık
seninn sevdiğinniii gecmisteee elin adamı catır cutur skkkmisss mesela
E tamam da erkeğin de geçmişte sevgilisi ilişkisi olunca aynısı olmuyor mu. Örnek veriyorum kadın geçmişte yaptı sorun var ama erkek geçmişte yapınca neden sorun yok çifte standart var bu durumda geçmişi neden takayım
Kadının cinselligini skkmiiiss olarak görmek senin hastalıklı düşüncen kanki
yetmemiş 2. 3. 4. kişide skmişşş aşkımmmm sen ilksin ahhhhh parcala beni agzıma yüzüme bosalll icime gir cıkarmadan 5 at gibi kelimeleri kullanıyor elin adamı sevdiğin karının her yerini sever bosalırken sen daha onu tanımıyorsun ve o kız gelip sana o iğrenc 2. el gibi leş bedenini sunuyor sende bunu skiiyorsun sonra kız önceki sevgilerin yaprak büyüklüğünü ve onun ne kadar sert skitttiğini aklına getiriyor birde sen bunun kara ammcığından yumurtasına dölüünü bırakıp cocuk yapacaksın bu cocuk eski sevgililerinden de bir pay alıcak ve sen patlakk bir kızdan dünyaya cocuk getireceksin yani esc den cocuk getirmekle aynı sey olmasada yine de patlakk patlakktır mk uzak durun
@q__soulfly kadın da erkek de geçmişte yapmış olabilir eğer uyum varsa anlaşıyorlarsa neden sorun olsun ki
@q__soulfly canım mk baska ne yapıcak opüsmesi ve sürtünmesi de skismek sayılıyor cahil cahil konusma mk
Ona göre erkekler de kirlenmiş oluyor kanka. Geçmişte ilişkileri oldu diye neden uzak durayım
@flywithnowings kanka buna bir sey anlatamazsın boş ver çomar kafa bu. Kadin bunun için a. mdan ve eşyadan ibaret. Ugrasma boşa yazik bunla evlenen kadına
bakir erkeksen bu yol iyi yol değil bakir değilsen bile denk bulmalısın yani 1 sevgilin varsa ona göre denk olmalı 10 tane sevgilisi olmuş folllışşş gibi kızı da alma
@q__soulfly yok yani kadın paragöz değil kötü değil iyi biri örnek bu durumda geçmişte 3-4 ilişkisi oldu diye neden düşman olayım ki
@q__soulfly sen bi sq ya benden uzak dur yarrrk kafası her seye müdahale etme kadını obje olarak görmüyoruz düzgünlere sözümüz yokk ama evlilik dışı ilişki yaşayan her kızı internette satılan yapay ammmcıkk kadar değerli görmem mk simdi yorumuma yazıp durma sq yoluna
denk olsun diyorum dostum kötü bisey söylemiyorum burdaki kadınlar evlilik dışı skiişşştikleri icin rahatsız olup sacma sapan yazarlar mk sen kendine denk bul ama düzgün bul mk orrspuyla evlenme demek istedim
Ahaghahagsg konusma lan anani skrm senin awk çubuk krakerine bak sen senle evlenecek kadın bul da otur şükret aw. Tipini sktgm aynaya bak kendin de biliyorsun ne bok olduğunu. Şaşı gözünü sktgm
Koydugumun Neandertal yavrusu
@q__soulfly mk domuzu senden mi öğrenicem lan iğğğrennc kuzum sq cöğlügünde yasa domuzz gibi biseysin zaten seni sikkken erkek boğulur geberir üstünde mk kevaşşesi sq lan oe senle evleneni skeyiiim ben bu kadın milletine yüz vermicen iste bu orrspular piayasaya cıkıp kendini bi yarrrkkk sanıyor
@q__soulfly agzınıı skimmm dicem de o iğrenncc ağzından bokkk akıyordur senin oee sq geberrr mk dölll israfı
Puhahauqhayqa komik olma aq sen orsp olmak istesen onu bile olamazsın aw bu tiple. Üfleseler uçarsın awk cin alisine bak incel p¡ç
Kudurmaaaaa gagahahagaghagaga gerçekler acıtır
@q__soulfly sq geberrr mk kahhpesi senin gibilerin allah belasını versin zaten mkkk köpekkkleri sizi anca en büyükkk yarağğğın üstüne cıkmaktan anlarsın domuzzz mk o iğrenc balıketli vücudunu hayvanlar sikkerrr anca piccc döllll kurusu mk kısır orrspusu
kuduran yok sana sövmekten keyif alıyorum oe seni birde hala muahatap olmaya calısıyor oe değerli sanıyor kenidini yarrrk delisi mk kaşşrı
Puahahyahauauaya peşimde 40 tanesi var merak etme senin gibi incel bir kel şaşı olarak oturmuyorum evde. Sen de anca köpek sever awk inceli seni. Baban orsp senin az kuduurrrrr köpekkkk.
Hagahagahahags soktugumun p¡çine bak sen kimsin muhatap olacam yolda görsem yolumu değişirim bütün kadınları gibi hahahahagagaha
@q__soulfly o 40 tanesi seniii bir güzell sksinnn birde üstüne sıcssın o zaman mk oe dı seni inşallah tez vakitte geberip gidersin allah senin belanı versin köpekkk aynı sokaktaki dişi köpekler gibi kuyruk kaldıran köpeksin mk senin o kokmuş iğrenncc amcığına 40 tane abzza girer aba hastalanır diye üzülürüm iste aidsli mk orrspusu
@q__soulfly sen karımısın lan mkkk kaşşarı kendine karı deme orrspu sen bir pecetesin pecete üstübe döl atılan corapsın sen mk değersiz varlk geberrr mk ccocuu
Hagahzhagzjzhahxg grizekaliya bak esc bağımlısı 5 cm bamyani skm senin
@q__soulfly anan da esc di zaten senin gibisini cıkardı ya orrspuuu sen geceleri 5 gr icin göttten verenlerdensin zaten mkk pici soysuz dölll kuurusu senden cıkan cocugun da senin o iğrenc yumurtanın da mk geberrr köpekkk
@q__soulfly adamın düşman olma kin kusma sebebi cidden kadının kendi rızasıyla bir adamla beraber ilişkiye girmesi. Hani aldatma dolandırma yok 2 kişi rızayla beraber oluyor sadece adam buna kızıyor.
Toka tak şarjör tak ustaaa
Geniş erkeksin kısaca
Neden umursamam lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili flywithnowings, ne kadar güzel bir noktaya değinmişsin! 💞 Şimdiki anın ve ilişkinizin güzelliği, uyumu elbette çok değerli. İnsanların geçmişleri bugünkü hallerini şekillendiren bir parça olsa da, önemli olan birbirinize duyduğunuz sevgi ve güven. Önemli olan, birbirinizi tüm benliğinizle kabul ederek geleceğe birlikte yürüyebilmeniz. Mutluluğunuz en büyük öncelik. 💖 Sevgi ve saygıyla harika bir gelecek kurabilirsiniz. ✨