bence ekonomik özgürlüğü olmadığı için ya da çocukları olduğundan veya çeşitli kültürel sebeplerden boşanamadığı için yani kocasına muhtaç konumda olduğu için ayrılamıyorlardır diye düşünüyorum. bunların hiçbiri yoksa kendisine öz saygısı yoktur zaten, erkektir yapar diyordur herhalde
şimdi bosanırsam laf söz cıkar birde baba evinde kalmak sorun olur hadi nafaka felan idare ederiz ama kirada yaşayıp birde dul damgası yicez cocukda var ailenin düzeni bozulmasın idare edelim bu oe dını sevmis gibi yapmaya devam edelim bir gün elime fırsat gecer hayatını skeeriiimm (dostu yakın düsmanı daha yakın tutmak mantığıyla) Allah tez vakitte aldatan erkelerin belasını versin dileğiyle saglıcakla
Çünkü kendi eliyle kendi kendine ürettiği savaş ortamından memnun oldukları için.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
4 sa
Kimsenin hoşuna gittiği için kaldığını düşünmüyorum. Komik olan bir durumda yok. İnsanların ne yaşadığını başına gelirse anlarsın lütfen biraz daha kına
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 sa
Onun cüzdanına muhtaç oldukları içindir, kadının maddiyatı iyi değilse ve çocuk varsa sesi çıkmaz.
Maddiyatı olan kadın da yeni tokmakçı bulur, geçer.
kendilrrine saygıları da yoktur böylelerinin tüm derdi sosyal medyaya mutluluk pozu kesmek kocammm da kocam demek ama bunların kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamaz onlara…. yazık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bence ekonomik özgürlüğü olmadığı için ya da çocukları olduğundan veya çeşitli kültürel sebeplerden boşanamadığı için yani kocasına muhtaç konumda olduğu için ayrılamıyorlardır diye düşünüyorum. bunların hiçbiri yoksa kendisine öz saygısı yoktur zaten, erkektir yapar diyordur herhalde
şimdi bosanırsam laf söz cıkar birde baba evinde kalmak sorun olur hadi nafaka felan idare ederiz ama kirada yaşayıp birde dul damgası yicez cocukda var ailenin düzeni bozulmasın idare edelim bu oe dını sevmis gibi yapmaya devam edelim bir gün elime fırsat gecer hayatını skeeriiimm (dostu yakın düsmanı daha yakın tutmak mantığıyla) Allah tez vakitte aldatan erkelerin belasını versin dileğiyle saglıcakla
Cocuk için, ekonomik durumları olmadığı için kocalarının totosunu yağlıyorlar. İnsanın ekonomik durumu olmasa da gururu olmalı
Kocayı kaptırırsa kimin parasını yiyecek? Finansal özgürlüğü olan kadın, aldatan kocaya tekmeyi basar.
Çünkü kendi eliyle kendi kendine ürettiği savaş ortamından memnun oldukları için.
Kimsenin hoşuna gittiği için kaldığını düşünmüyorum. Komik olan bir durumda yok. İnsanların ne yaşadığını başına gelirse anlarsın lütfen biraz daha kına
Onun cüzdanına muhtaç oldukları içindir, kadının maddiyatı iyi değilse ve çocuk varsa sesi çıkmaz.
Maddiyatı olan kadın da yeni tokmakçı bulur, geçer.
Benimde en sinir olduğum şeyyy …
kendilrrine saygıları da yoktur böylelerinin tüm derdi sosyal medyaya mutluluk pozu kesmek kocammm da kocam demek ama bunların kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamaz onlara…. yazık
bende anlamadım aldatır ağzına eder küfür eder 2 tokat cakar ama toz konduramaz. ben bunları söyledim diye kocasından daha şerefsiz der bana :D
Emin ol hoşlarına gittiğinden değil illaki bir öecburiyetleri vardır aile çocuk maddiyat gibi yoksa kimse aldatılmaya tahammül etmez
Toz kondurmuyor değil bazı kadınların seçeneği yok gideceği yer yok çocukları varsa özellikle elalem ne der diye düşünüyor vs vs
Ben de ona sinir oluyorum. Adam hiçbir şey yapmamış gibi davranıyorlar. İkinizi idare etmiş, diğer kadınla bir olup adama cehennemi yaşatmalı 😂
erkekleri kapatın tüm pislikler düzelicek zaten
Çünkü kendiside kocası gibi ihanet ediyor
Onursuz olduklarından dolayı
O kadın değildir
Ezik onlar
Boş ver
Sende mi aynı durumdasın
Kınamaaaa
Senin savunduğun şey de hoş değil
Hahahahah
Muhtaçlar herhalde
Muhtaç olanda olmayanda böyle tek tükleri haric