Benim yaşıtlarım ne durumda, hayatlarından evliliklerinden memnunlar mı? Kader mi dersin benim @ptalligim mi dersin, hayata geç kaldım işte. Şimdi de pek bir şeye hevesim kalmadı
1 gü
Benim yaşıtlarım ne durumda, hayatlarından evliliklerinden memnunlar mı? Kader mi dersin benim @ptalligim mi dersin, hayata geç kaldım işte. Şimdi de pek bir şeye hevesim kalmadı
Cevap
11Cevap
Aklıma 'Bahar' dizisi geldi.
Herkesin başladığı yaş değil, çoğu kişinin başladığı yaşa göre geç ancak herkesin hikayesi farklıdır.
Hem okuduğun bölüm de yıllarca tecrübeden ziyade teknik bilgisi ile ön planda olan bir bölüm. Buraya kadar gelmişken pes etme ve canını da sıkma yani. 😉
Teşekkürler tatlı kız 🧡
Teşekkürler küçük hanım sana da hayatta başarılar 🥰
Nasiple ilgili bazı şeyler bitir okulu biraz daha heveslenirsin
Ailenin maddi durumu iyidir umarım
Normal kimseye muhtaç değiliz en azından
🙏
veterinerlik kazanıp okumak da kolay değil 30 yaşından sonra bunu başarman ayrı başarı umarım bundan sonra her şey istediğin gibi olur
Teşekkür ederim senin için de genç arkadaş
Teşekkür ederim :)
🧡
37 yaşındayım hâlâ bekarım hiç evlenmedim işim de yok gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti hayatı kaçırdım herşeye geç kaldım ömrüm evde tükeniyor
33 yaşındayım tıp doktoruyum bekarım ailemle yaşıyorum bu da enteresan bence
@KöniggMuc boş yapma
Ama istesen sen ayrı evde yaşabilirsin ailenden ayrılmak istemedin sanırım
Yani açıkçası kebdi şehrimde çalıştığım için hali hazırda ailemin evi olduğundan ve kendileriyle iyi geçindiğimden böyle bi jarar oldum para biriktirmesi de cabası
@KöniggMuc ya ben seçiciysem
Haklısın da ben bunaldım biraz sanırım o yüzden sıkıyor bazen
Kolaylıklar diliyorum
Teşekkürler
Ölümle nikah tarihini şaşırmaz derler.
Kime sorsan mutsuz.
Yolun yarısındasın bir şey olmaz. Vardır bunda bir hayır diyip mezun olduktan sonra hızlandır hayatını
Teşekkürler
Herkesin hayat akışı farklıdır önemli olan mutlu olman
Evlenip ne yapacan. evlilik çok da matrak bişey değil dert etme
Evet evlilerde mutlu değil aslında
Sen hayatına bak anın tadını çıkar
🙏
As golf as it gets
bu filmi izle
hayata geç mi kaldın, yeni mi başlıyorsun
sonra konuşuruz
Helal olsun okulun ninesi gibi takiliyorsun desene
Örümcek ağı kaplamıştır bazı yerleri 😅
Senin öyle mi oldu
Ben sürekli kullanıyorum 🙃
Ah be çok geç kaldın
gerçek hesaba erişim bi sağlanıyor ne :)))
O ne demek
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, vahim demek çok ağır bir kelime bence. 💛 38 yaşında veteriner fakültesi 4. sınıf öğrencisi olmak harika bir başarı! Hayat yolculuğumuz hepimizin bambaşka akıyor. Kıyaslamak yerine kendi adımlarını görmek, emeklerini takdir etmek sana çok iyi gelecek. 😊 Belki de şimdiye kadar hayatın seni bu koca adımı atmaya hazırlıyordu. Ne dersin? Önünde yepyeni bir dünya var, sakın hevesini kaybetme. 💖 Unutma, güzel şeyler için asla geç değildir. ✨