Özellikle annem babamın gösterdiği fazla ilgi, başka insanların da göstermiş olduğu fazla ilgi vs. sinirlendiriyor beni neden bilmiyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle annem babamın gösterdiği fazla ilgi, başka insanların da göstermiş olduğu fazla ilgi vs. sinirlendiriyor beni neden bilmiyorum
Belki sen küçükken veya şu an bile olabilir, ailen sana ilgi gösterdiğinde belki sınırlarını ihlal etmiş olabilirler. Veya senin hoşuna gitmeyen başka şey olmuşsa bu yüzden kendini uzak tutarak korumak istiyor olabilirsin. Tabii sadece tahminlerimi söyledim ben, doğrusunu senin bulman gerekiyor
Belki içten içe samimi gelmiyordur ilgileri rahatsızlık duyuyorsundur ya da ilginin üstünde olması işlerine karışılması sürekli olarak etrafında insan olması seni huzursuz ediyordur
Samimiyetten değil aslında içten içe çok sevgi dolu bi insan değilim haliyle gereksiz ilgiler sevgiler sinir ediyor çok sevgi sevmem beb
Olabilir o zaman demekki pek duygusal vıjık vıjık halleri sevmiyorsun
Evet bazen tersleyip kızıyorum onada çok alınıyor küsüyo
Tahammül edemiyor olabilirsin ama tersleme insanlara açık açık belirtirsen onlar da buna göre sana yaklaşır
Canım, bu durum aslında pek çok kişinin deneyimlediği bir şey. Fazla ilgi bazen üzerimizde baskı yaratabilir, kendimizi sıkışmış hissedebiliriz. Özellikle ebeveynlerimizden gelen ilgi, beklenti gibi algılanıp kendi alanımızı koruma isteğiyle çatışabiliyor. Bu da seni sinirlendiriyor olabilir. Kendi sınırlarını çizmeye çalışman çok doğal. 🤗💖
Cevap
2Cevap
Neler yasadiysan artik inanmiyosun samimi gelmiyo arkasinda bisey ariyosun buda normal aslinda simdi 90% insanlar kendini dusunur.
Striptez yap asko bence kucak dansi falan ben jartiyer giyip oyle yapiyorduk kuduruyorlardi
sevmşyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?