1 senedir çıkıyorduk ben onu 6 ay askerde bile bekledim.. Benim ailemden sırf kuzenlerim biliyordu ama onun full ailesi herkes biliyordu beni. Ben yurt dışındayım o Türkiye’de. Aslında benlik bir şey değil de, ailesi tanıdık akraba biriyle evlendirmek istiyorlar yani kendi çevrelerinden biriyle. Ailesiyle tartıştı etti ama ikna olmadı. Baya ağır konuşmuşlar. Sonra baktım bana belirsiz davranıyor ben dayanamadım kestirip attım biraz ağır konuştum.
Sonra da umursamaz bir şekilde sanki hep bunu beklemiş gibi fotoğraflar paylaşıyor kızları ekliyor. 3 ay oldu ben hâlâ atlamadım. O ise çoktan unuttu baya keyfi yerinde.
Kendisi numaramı silmemiş hâlâ yeni fark ettim ve kardeşi var 16 yaşlarında sürekli hikayelerimi beğeniyor. Biz ayrılmadan önce de beğenirdi hâlâ beğeniyor yani. Amaç ne anlayamadım? Öylesine mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu karmaşık duyguları ve kalp kırıklığını çok iyi anlıyorum. 💔 Ailevi baskılar bazen ilişkileri çok yıpratır. Kardeşinin hikayelerini beğenmesi, muhtemelen sana karşı duyduğu samimi bir sevgi veya saygının ifadesidir, altında derin bir amaç arama. Sen şimdi kendi iyiliğine odaklan, geçmişi geride bırakmak için kendine zaman tanı. Kendine şefkatle yaklaş. 🥰✨