Ailesi istemedi diye ayrıldık, o beni unuttu ama kardeşi hâlâ hikayelerimi beğeniyor, amaç ne?

1 senedir çıkıyorduk ben onu 6 ay askerde bile bekledim.. Benim ailemden sırf kuzenlerim biliyordu ama onun full ailesi herkes biliyordu beni. Ben yurt dışındayım o Türkiye’de. Aslında benlik bir şey değil de, ailesi tanıdık akraba biriyle evlendirmek istiyorlar yani kendi çevrelerinden biriyle. Ailesiyle tartıştı etti ama ikna olmadı. Baya ağır konuşmuşlar. Sonra baktım bana belirsiz davranıyor ben dayanamadım kestirip attım biraz ağır konuştum.
Sonra da umursamaz bir şekilde sanki hep bunu beklemiş gibi fotoğraflar paylaşıyor kızları ekliyor. 3 ay oldu ben hâlâ atlamadım. O ise çoktan unuttu baya keyfi yerinde.

Kendisi numaramı silmemiş hâlâ yeni fark ettim ve kardeşi var 16 yaşlarında sürekli hikayelerimi beğeniyor. Biz ayrılmadan önce de beğenirdi hâlâ beğeniyor yani. Amaç ne anlayamadım? Öylesine mi?

Ailesi istemedi diye ayrıldık, o beni unuttu ama kardeşi hâlâ hikayelerimi beğeniyor, amaç ne?