10 gü

Yolda araba üstüme sürdü, tartışma çıktı, polise şikayet etmediğim için şimdi korkak ben mi oldum?

Yolda yürüyordum, kulağımda kulaklık vardı, kaldırım bitti yol kaldı. Araba hızlıca geçerken bana sürttü, çantama çarptı, durdu, camı açtı baktı, iki kişilerdi, biri 29-30 diğeri 20'li yaşlarda, arabayı kullananın yanında oturan abi, niye önüne bakmıyorsun dedi, ben de bir şey demeyeceğim dedim yani ben hatalıyım anlamında, arabayı süren el frenini çekti, ne diyorsun falan üstüme yürüdü, koşarak indi yanıma, yavaş yavaş geldi konuştu hararetli, ben de biraz mesafe bıraktım, o da içeri girmedi, arabaya binerken küfür etti, ben de ona ettim, yanındaki çocuk bir şey yapmadı, uzaktan izledik, arabadan indi üstüme koştu yine binerken, insanlar ayırıyor diye özgüven geldi galiba vs vs öyle bir olay oldu, ileride esnaf kadın dedi ki polise şikayet et, plakayı al, arabadan indi, 180 bin cezası var dedi, bunu söyleyince işkillendim, korkak taraf ben mi göründüm de bunu söyledi

Yolda araba üstüme sürdü, tartışma çıktı, polise şikayet etmediğim için şimdi korkak ben mi oldum?