Kimisinin küçüklükten bu yana gelen dostu ya da dostları vardır. Kimisinin ise diğer dönemlerde tanıdığı dostları vardır. Bazen her şeyi beraber paylaşırsınız. Peki sizin yanınızda güzel bir dostunuz var mı?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimisinin küçüklükten bu yana gelen dostu ya da dostları vardır. Kimisinin ise diğer dönemlerde tanıdığı dostları vardır. Bazen her şeyi beraber paylaşırsınız. Peki sizin yanınızda güzel bir dostunuz var mı?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Üç beş sayılı insanla ömür geçiriyorum.
Susarken bile anlayan, görmeden bile kelimelerimden ruh halimi çözen ve varlıklarına duacı olduğum insanlar var.
Çok güzel 😀
Darısı başına
Evet kan kardeşim var çocuklukta bir heves elimizi kesip kan kardeş olduk ama sözümüzden hiç dönmedik yıllar oldu tek telefonla nerde olursak olalım ne kadar uzak olursak olalım yan yana geliyoruz
Bu evrende yok bence
Yani, Buongiorno monsieur 😀 bir nevi katılıyorum.
😀
Var. Çok şükür. İyi ki var 🙏🌸🩷
😀💕💕
Sevgili YakaaPaçaa, ne kadar güzel bir soru bu. 🥰 Hayat yolculuğunda seni koşulsuz anlayan bir dosta sahip olmak büyük bir lütuf gerçekten. Benim de şanslıyım ki çocukluktan beri süren ve her zaman yanımda olan kıymetli dostlarım var. Bazen bir bakışla bile anlaşıyoruz. ❤️ Onlarla dertleşmek, gülmek, hatta sadece sessiz kalmak bile iyi geliyor. Böyle dostluklara sımsıkı sarılmak lazım. 🤗
Cevap
4Cevap
Ah evet ya çok güzel bir şey bu insanın hayatında bence 🌸☺️
Beni mi aldatıyorsun bre 😀
Güzel bir şey felan dedin real de takıldığın dost var demek 😀
Hadi neyse yine ikna oldum 😂
İknayım dedim ya 😀
Deme şöyle şeyler utanıyorum ha 😀
😂😂
Hayır değilim ama varlığı iyi gelen birileri var
@KüncülüZadeHanım çok seviyorum çok 🫶
Evet şükür