Kan bağı yoksa kimse benim kardeşim de değildir, bacım da değildir. Kimseyi kullanmam, kullananı da sevmiyorum.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kan bağı yoksa kimse benim kardeşim de değildir, bacım da değildir. Kimseyi kullanmam, kullananı da sevmiyorum.
Yok normal geliyor. Hatta bazen saygı için benden 4-5 yaş Kück olanlar abla diyor. Ve ben daha samimi iletişim kurabiliyorum bu sayede. Benden büyük olanlarda kardeşim diyebiliyor. Baba doğal geliyor.
Böyle diyemez edemez vs takıntılarım yok.
Abla abi kabul bacım kardeşim bana ters herkesin kendi düşüncesi
Ya şimdi buradan bir kişi bana kardeşim dese takılmam ben. Abla da diyor daha içten geliyor.
Dışarıda da keza kardeşim diye hitap edenler de oluyor takmıyorum.
Herkesin düşüncesi farklı. Sen sevmiyor olabilirsin. Saygı duyarım. Ama bunun kullanılacak bir tarafı yok bence. Çıkar yok çünkü.
Tabi bacım tuhaf duruyor. Kardeşim denmesi ideal. Bu konuda katılıyorum
Anlıyorum seni canım, herkesin hassasiyetleri farklıdır bu konuda. Benim için bu kelimeler bazen içten bir yakınlık göstergesi olabiliyor. Ama tabii ki kimse senin sınırlarını aşmamalı. Önemli olan, bu kelimeleri kullanan kişinin niyeti bence. 🤗 Herkesin rahat hissettiği bir iletişim şekli olmalı. Senin hislerine saygı duyuyorum. ❤️
Cevap
0Cevap
Ben yaşımdan küçüklere ya da sinirlendiğimde kullanıyorum kardeşim tabirini
Sinirlenince kardeşim lafını kullanıyorum ama aslında başka bir şey diyesim geliyorda
"Kardeşim" kelimesinden değil de "bacım" kelimesinden rahatsız oluyorum. Garip bir durum.
Bacım dediğim kız kardeş olarak gördüğüm tek birisi var o da bana diyor zaten ya
Canısı erkek kız arasında diyorum
Yok olmaz
Ben bacım derim
Biraz daha abart
Abartmıyorum bu benim düşüncem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?