Küçük bir müstakil ev yıkık dökük olsun fark etmez güzelleştiririm, bahçesi, tavuklar, kediler, köpekler, yalnız bir yaşam, erkeksiz bir yaşam, sadece kadınların olduğu işlerde çalışıp ölene kadar huzur içinde yaşamak
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer abla böyle diyorsun ama benim de canım çok yandı ama asla tüm kadınlar kötüdür aynıdır demiyorum bak ne yaşadığımı bilmiyorsun kimse kimsenin hayatını yaşamıyor gördüğüm zorbalığı şiddet tacizini sözel tacizi anlatsam hak verirsin ama dile getirmeyi bile sevmiyorum kendi başına yaşamak istemen güzel ve tatlı ama bunu erkekler yüzünden hepsi kötü diye söylemen onur kırıcı kimse kimsenin klonu değil emin ol can yakan ve yaptığı kötülükler ile erkeklerin hayatını mahveden kadınlarda var ne hissetiğimi benim dışımda başka hiç bir insan bilmiyor lütfen biraz daha duyarlı olur musun
Hepsi kötü
bu düşüncen sadece yaralayıcı ve saldırganca 15-17 yaş aralığında bir liseli çocuk düşün tamam mı sırf başına gelenler yüzünden lavabo kabininde sessiz sessiz ağlıyor her gün okula korkuyla gidiyor zorbalık görmekten korkuyor ağlamam duyulursa daha çok görürüm diye korkuyor ve her gün buna zorbalık eden 4 sene boyunca 2 sene 2 ayrı kız son 2 sene 3 ayrı başka kız neler yaşadım asla birincil kişi şeklinde anlayamazsın söylediklerimden emin ol kimse kimsenin hayatını yaşamıyor savunma mekanizması geliştirdiğini canının yandığını ve herkes kötü demek istediğini anlıyorum benimde canım yandı şu an da da yanıyor sadece geçmiş lise hayatımdaki yaşadıklarım değil şu anda da beni üzen şeyler var ama asla bütün kadınlar aynı demiyorum demeyi belkide en çok ben hakediyorum
Özeli kaldır
Yaz
Sana hemcinsinin karakterini gösteriyim
ben herkes iyi demiyorum ki herkes aynı değil diyorum onlar öyle diye iyi olanlar yok mu ya da ben de mi kötü oluyorum kimseyi incitmediğim iyi biri olmaya çalıştığım hep yara aldığım dışlanmış biri olduğum halde
ben senin başına geleni anlamıyorum demiyorum ki anlıyorum ama herkes böyle demen çok yanlış karakter cinsiyetden bağımsız
Yaz bana bekliyorum
bak sonra istersen gerçekten engelle ama konuşalım
yine neden engelledin konuşmak istemedin ben de ne zaman müsait olursan o zaman konuşalım dedim yazdığına cevap yazdım gene engellenmişim açar mısın ve lütfen şu diyeceğin her neydiyse söyler misin bana bak saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz ya bunu neden yapıyorsun iletişim kurmak için hesap açıyom her seferinde şu hale bak hadi ya şunu konuşalım sonra engellemek istiyorsan gerçekten engelle dediklerin o ciddiyse çok kötü hissediyorum öyle olmanı da istemedim ben bunun yüzünden içilir mi tekrar neden engelledin onu da anlamıyorum
hadi ama açar mısın
neden gene engelledin anlamıyorum ki arkadaşın falan dedin
O kadar kötü insanlar değiliz be
Kötüsünüx
Tanısan bunu dediğine utanırdın 😇
Almıyım ben
Ben evde çay içiyorum benim suçum ne 😇
Teşekkür ederim bir yerden kurtardım galiba 😂
Biraz
Valla haklısın bu ablanında benim gibi ağzı yanmış bir kere, bende tam aynısını istiyorum. Ne evliler mutlu ne de sevgilisi olanlar. Erkekler tam bi sorun. En ufak bi pürüzde gözleri dışarı kayıcak ve sende hayatını bunu bile bile devam ettiriceksin. Daha anlatıcak çoook şey var neyse istemiyoruz erkek falan!
Evet erkek istemiyoruz lez bile oluruz !!!+
Canım, bu huzurlu ve kendi kurduğun hayat hayalini çok iyi anlıyorum. Kendi bahçende hayvanlarınla yaşamak, doğayla iç içe olmak harika bir fikir. 🏡 Tavukların, kedilerin, köpeklerinle dolu bir dünya hayal etmek insana iyi hissettirir. İçindeki sesi dinleyerek kendi yolunu çizmek çok değerli. Huzur insanın içinde başlar, dışarıda onu şekillendirmek senin elinde. Harika bir yaşam kurabilirsin! 🐈⬛🐔🌳🧘♀️
Cevap
21Cevap
yine neden engelledin konuşmak istemedin ben de ne zaman müsait olursan o zaman konuşalım dedim yazdığına cevap yazdım gene engellenmişim açar mısın ve lütfen şu diyeceğin her neydiyse söyler misin bana bak saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz ya bunu neden yapıyorsun
iletişim kurmak için hesap açıyom her seferinde şu hale bak hadi ya şunu konuşalım sonra engellemek istiyorsan gerçekten engelle dediklerin o ciddiyse çok kötü hissediyorum öyle olmanı da istemedim ben bunun yüzünden içilir mi
tekrar neden engelledin onu da anlamıyorum
engelimi kaldırır mısın hadi ya wp yi anlarım burdan ve sms den niye engelliyorsun ya
... cevap bekliyorum
beyza gene siklemiyo 😭😭😭😭😭
Hayatta her şey mümkündür. Kendi başınıza pekala yaşayabilirsiniz.
Erkeksiz yaşam tatsiz tuzsuz istemem ben valla olsunlar etrafimizda 😅
Ben istemem
Evliyim ve ilerdeki hayalim bunun Gerçekten insan yaşadıkça anlıyor. Hak veriyorum.
O işler öyle olmuyor işte... Şimdi yediğin birkaç darbe ile bunu istiyorsun ama yarın o yalnızlık insana kor, duvarlara sürtünürsün...
Erkeklerde insan degil mi insan sevmeye sevilmeye ihtiyaç duyuyor
Yok değil
@wicccceeeerrrr Erkekler insan değil sen öylesin yani 😂
Çok bıdı bıdı yapma kıllı yaratık
Sadece gülüyorum
Yani diyor ki,
Ben lezim, Taliplilerimi bekliyorum 😂
bir gün ben de kötü biri olacağım.
ben de birini üzeceğim.
Neden erkeksiz bir yaşam istiyorsun peki? Erkeklerle sorunların mı var ki
Erkeksiz hayal ettiği yaşamının içinde bile erkek var 😂
Pardon nerde erkek
engeli açar mısın seni dinlemek istiyorum bu şekilde olmasını istemiyorum ya lütfen duymak istiyorum ve beni kötü hatırlamanı da istemiyorum sadece knouşmak istiyorum
Erkeksiz bir yaşam hayali için mi bu kadar soyundun🤣 güldürme bizi
Kulağa güzel geliyor
Hayvanlar varsa yeterli.
En kısa zamanda olsun diyelim
hakkında hayırlısı o zaman
Bende erkeksiz yaşam güzel değil bir erkeğim olsun çiçek böcek vs hepsini ayarlarım diye anladım
Öyle daha huzursuz olursun be ddhdhddh
Yaşayabilirsin itiraz eden yok
Nasl dayanan erkeksiz
Hayal güzel ama gerçekleştiremezsin
Yanılıyorsun
Belkide gerçek
hayalim
Harika fikir
Mantıklı
Hayal gibi. türkiyede zor
Lez taklidi yapan bir harun daha 😂😂
Bir yere kadar gider