Çalışan kadın istiyorlar 🤦♀️ Kadın istemese çalışmayabilir erkek olarak göreviniz eşinizi ve evi geçindirmek onu da yapamayacaksanız hiç evlenmeyin.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışan kadın istiyorlar 🤦♀️ Kadın istemese çalışmayabilir erkek olarak göreviniz eşinizi ve evi geçindirmek onu da yapamayacaksanız hiç evlenmeyin.
Kardeşim çok doğru söyledin , kadınlar çalışmak zorunda değildir , özgürdür, erkekler de zorunluluk bu ama kadınlarda böyle bir sorumluluk yok , bu tercih meselesi
Çok teşekkür ederim
Canım benim, bu konudaki hislerini anlıyorum. Toplumsal roller ve beklentiler zamanla değişiyor, ekonomik koşullar da bu değişimde büyük rol oynuyor. Eskiden tek maaşla geçinmek daha kolaydı. Şimdi birçok çift, hayat kalitesini korumak için birlikte çabalıyor. Önemli olan karşılıklı anlayış ve açık iletişimle ortak bir yol bulmak, öyle değil mi? 🤗💖✨
Cevap
23Cevap
kadın isterse çalışabilir sadece.
onu anlayacak zekada değiş bunlar
boş ver
Ben çalışan istiyorum ve bu seni alakadar etmez
İsteyemezsiniz. Kadın, dinen bile çalışmak zorunda değil. Erkek olarak evinize bakmak mecburiyetindesiniz. Aldığınız maaş azsa ve eşiniz isterse ancak çalışır. Çalışmak istemeyen birini zorlayamazsınız.
Elbette zorlayamam. O yüzden çalışan biriyle evlenmek istiyorum. Dediğim gibi bu tercihim kimseyi alakadar etmez.
Umarım istediğiniz birini bulabilirsiniz..
Teşekkür ederim. Umarım sen de öyle
Öyle diyorsun da sizin göreviniz ev çocuk bakmak yemek yapmak o zaman ama onu sizde beceremiyorsunuz mesela o nolacak. İnsanlar ona göre bulsun evlensin sen bosversene ya
cocugum bahsettiğin işleri iki taraf yapmalı. Çocuk bakmak, yemek yapmak benim görevim degil , ha dersen ben adam degilim, eşime bakıp geçindiremem, bişey demem o zaman
Sende dersen ben kadin değilim evime çocuğuma bakamayacam yemek yapamayacam bir şey demem o zaman
ne kadar slksın 🤢
Ben dört karıya rahat bakarım. Çocuklara dadı tutarım. Yemek için sana sodexo veririm. Gel sen bana
Bacım evde nasıl oturuyonuz bir haftadır evdeyim kafayı yedim. Ayrıca hayat şartları değişti. Bir kişinin tek başına ev geçindirmesi çok zor. Her iki tarafında çalışması gerekiyor
yok ben çalışan aramıyom hep evde uyusun çocuğa baksın
Erkekler kendini garantiye alıyor yani , çalışmak zor mu geliyor
hahaha çok komik ya bir ara vardı ama azdı şimdi iyi de türedi
evet öyle de ben çalışsın isterim en azından sağlam uğraşı olsun bana sarmasın fazla :DD
Ne güzel dünya işinize nasıl geliyorsa öyle konuşuyorsunuz 😄
Harika soru ama yorumlar ayrı harika🤣
Yani zaten kadını calistirma taraftarı değilim de sne böyle konuşursa tersine dönecek
Tamam evlenmeyelim aplaaa
zaten evlenmez ablam seninle kimse rahat ol 😂
Aplammmmm
Çoğu açgöz bu zamanda
İyi o zaman evde oturun totonuzu büyütün, koca parası yiyin. Yazık bize valla sömürdünüz bizi
Bu zaman da zor
O görevi kim verdi erkeklere? :D
Kimse çalışan kadın istemez
istiyolar
Neden istemez
Di mi?
Ama kadın da çok şey beklemesin :)
O olmasın şu olmasın o kişi o zaman niye sizin olsun ki?
@OGecemavisii
Amaç evlilik, yuva kurmak olduğu için olabilşr mi?🤔
sen bu kafayla daha cok yalnız kalırsın.
Teşekkür ederim:)
Amaç evlilik tabiki ama insan evlendiği kişiye karşı beklentileri oluyor yani. Siz beklemiyor musunuz mesela?
Acelem yok. Üzerimden geçinecek asalklar olmaz umarım ;)
@OGecemavisii
Beklenti olur ama tek maaaş kadar olur.
Anlayabiliyor musunuz?
Üzerinden geçinmesini istemiyorsan çalışan bir kadın bulursun. Ama o kadın da senden bir seyler bekler.
Gelmis 35 yasına kim napsın ya seni 🤣
Ha ha ha. Soran:
umarım sen, sömürecek bir erkek bulursun 35'inden önce.
zihniyetini değiştirmediğin sürece yapayalnız ölürsün sen daha okudugunu anlamıyosun 🤦♀️
Ziihtir lan
sen zihtir hadi
Beleşçi hıyar
sana girsin o hıyar belesci falan degilim hicbir zaman kadının calısma zorunlulugu yok sunu size ögretemedik gitti kafanız basmıyor🙄
Kadının çalışmamasının sonucunu haberlerde boşanamayan mutsuz ve şiddete maruz kalan kadınlar olarak görüyoruz. Ne gidecek yerleri var ne de kendi ayakları üzerinde duracak güçleri. Çalışan kadın olmak bu kadar mı zor mk? Çalışma sen otur evinde koca gоtlü selülit bombası.
Kocam bana bakmak zorunda calıssam veya calısmasam da senin gibi zihniyetli birine denk gelirim diye cok korkuyorum siz eşinizin maaşına da çöküp alan tiplersiniz
Eşin sana bakmak zorunda olabilir, yarın anlaşamazsın sana tekmeyi bastığında kim bakacak?
baba evine geri gidecegim
Bu mudur yani? ahah
Ne olacaktı başka? Kocamdan ayrılsam yine ailemin evine gideceğim. Bu zamana kadar ne istediysem yapıldı. Evleneceğim adam aynı konforu vermeyip, üstüne bir de çalışmamı isteyemez.
Senin gibi karı düşman gоtüne, işte varlıkta yüzün güler, yoklukta suratın düşer o evliliğin içine edersin.
ahahaha
Neden
Bilmem
Oh ne güzel gece de sana çalışsın oh mis
Çalşıyo musn
Çok doğru
olsunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?