12 gü

3 kere eken çocukla buluştuk, kahvede buz kesti sonra soğudu sizce neden böyle yaptı?

Şimdi şöyle bir sorum var, ben 27 yaşındayım, spor salonunda şöyle biriyle tanıştım geçen yıl, daha doğrusu o bana yürüdü, Instagram'dan istek attı. Neyse, bu yıl bu arkadaşla konuşmaya başladık, beni 3 kere üst üste ekti. Ben de sinirlenip her yerden sildim. Cumartesi günü bana istek atıp mesaj attı, neden beni sildin diye, konuşmaya başladık garip bir şekilde ama iltifatlar falan havada uçuşuyor, muhabbetimiz çok iyi akıyor zaten, o yüzden tekrar kabul ettim isteğini, yani beni de daha önce gördü bu arkadaş. Plan yaptık, buluştuk, sahile falan ineceğiz, kahve içtikten sonra kahve içiyoruz, bu çocuk bana soğuk yapıyor, benden uzak duruyor, buz gibi. Dedim sahile inelim mi diye, kalksak ayıp olur mu dedi, yo dedin, estağfurullah dedim, tamam kalktık. Beni taksiye bıraktı, eve geldim zaten mesaj falan hak getire. Teşekkür ederim kahve için dedim, ne demek dedi, gülücük koydum, ee sonra dedi, sonrası kısmet dedim, öyle olsun dedi, ne olsun dedim, bilmem dedi, anladım dedim, iyi o da güzel dedi. Ben sinirlenip şey dedim, ben sana bir şey mi yaptım bilmeden ya da ters bir davranışta mı bulundum, bana bir terssin dedim. Yoo, ne yapacaksın, bir şey olmadı dedi. Tamam o zaman, iyi geceler dedim, iyi geceler dedi. Sizce neden böyle oldu, ben beni beğenmediğine yoruyorum ama beğenmediğin birini daha önce gördün, yani bu tavır ne, anlam veremedim.
3 kere eken çocukla buluştuk, kahvede buz kesti sonra soğudu sizce neden böyle yaptı?