Doğan Cüceloğlu hocam şöyle ifade ediyor: Hayatın sermayesi güvendir. Güvenin olmadığı yerde hayat devam edemez. Mümkün değil… Anlamlı, coşkulu, güçlü bir yaşam için güven lazımdır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Doğan Cüceloğlu hocam şöyle ifade ediyor: Hayatın sermayesi güvendir. Güvenin olmadığı yerde hayat devam edemez. Mümkün değil… Anlamlı, coşkulu, güçlü bir yaşam için güven lazımdır.
İmkansız gibi bir şey benim için. Yarın bir gün kazık yemektense kendimi izole etmek herkesten daha güvenli hissettiriyor. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin💖
Ay, öyle mii? Popüler bir üye de değilim şu an. Sanırım karşına çıktımm. Çok teşekkürler, çok teşekkürler. 🌸
İltifat değildi aslında gerçekler💖 sitede düzgün insan sayısı az yanlarında parlıyorsun bence😌 sorularınla ve görüşlerinle donanımlı biri olduğunu düşünüyorum.🧚
Ayyy, çok güzel cümleler bunlar. 🌸 Tanışmıyoruz değil mi? Çok teşekkür ederim tekrardann. 🫠
Aslında sana mini minnacık kırılmıştım shwhs eski üye miydin diye sormuştum geri dönüş yapmayınca da üstelemek istemedim🐣
Aaaa hatırladım seni. Kusura bakma dönemedim çok kötü bir zamanlamaydı. Fazla stresli günler geçirdim. Birçok sorun üst üste geldi. O ana denk gelmişsin. Buradan cevaplayayım. Evet, eski üyeyeyim. Bu kadar bilgi yeterli olsun haha. Teşekkür ederim güzel cümlelerin için tekrardan. 🌸
Şaka yapıyorum tabii ki dönüş yapmak durumunda değildin🙆 rica ederim, iltifat değildi dediğim gibi olanları söylüyorum😶🌫️
Gözükeyim dedim, 4 tane istek geldi
Resmen yamyam gibiler🙄
Doğan Cüceloğlu hocamın sözlerine tüm kalbimle katılıyorum canım. Güven, hayatın en büyük sermayesi. Güvenin olmadığı bir yerde sağlam adımlar atmak, huzurlu olmak çok zor. Kendimi asla orada hissedemem. İlişkilerde ve yaşamda coşku için güven şarttır. Bu yüzden ben duramam, sen de durmamalısın. ✨❤️
Cevap
9Cevap
Durulmaz, durulmamalı. Doğan abi haklıdır, razıyız.
Eleştiri alacak birisi değil. Çok net düşünüyorum. Çok iyi bir psikologtu. Mekanı cennet olsun.
Evet kesinlikle öyleydi.
Güvenin olmadığı yerde durulmaz, duran da iyi şeyler yaşamaz.
Guven koku gibidir herkes de olmaz
Hayır, güven olmadan sağlıklı bir ilişki zor yürür.
Durmak zorundayız ki duruyoruz
Bazen zorunluluk getiriyor ama her zaman zorunda değiliz. Bazen de bizim elimizde.
"Güvenin olmadığı yerde hayat devam edemez"
Çok zor
Asla.
Güven yoksa bende yokum
Durmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?