Herkeste bir bel altı merakı, herkeste bir kudurukluk. Yahu hiç mi başka amacınız yok bu hayatta, hiç mi masumca sevmek ve sevilmek istemiyorsunuz? O kadar sıkıldım ki bu durumdan...
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerin sevilmek gibi bir ihtiyacı yok ki o kızların ihtiyacı bir erkek sevilmediği için depresyona girmez erkek zaten karşılıksız menfaatsiz çıkarsız sevilmez o yüzden erkek bir ilişkiye başladığı zaman ne vereceğini bakarak başlar senin vereceğin şeylerde sınırlı zaten
Bu bence önceden öyle değildi ya da ne bileyim ben yeni fark ediyorum belki de.. mesela benim 2 yıl boyunca konuştuğum. da oldu asla benim rızam dışında konuyu bel altına çekmezdi. Sevgi saygı isterdi sadece. Ama şimdi kiminle tanışsam daha ilk günden neyden tahrik olursun, vücudun nasıl diye sormak oluyor. Şok oluyorum açıkçası.
Bu her zaman böyleydi inan erkeklerin çoğu zaten baktığın zaman hiç sevilmemiş sevilmekte umurlarinda değil zaten kadınlarinda tek derdi ilgi huzurlu ve lüks hayat güven ortami o kadar sadece
Açılın ablanız geldi.
Kadın erkeği hiç bir zaman sevmez.
Kadın bişey sevmek istiyorsa kedi sever bebek sever çiçek sever ne bileyim… kadın erkeğe saygı duyar, sunduklarını sever.
erkeğin de böyle bir ihtiyacı zaten yok. Erkek eleştirilmeden kabul edilmek ister. Yargılanmadığı, güçsüz de olsa, maskesini indirip kabul gördüğü bir liman arar.
Mutlu olmak için erkoları salın sabah 7de doğaya, kişi başı yarım kilo kanat, 1 kangal sucuk, 2 ekmek verin. Erkoların mutluluğu bu kadar basit. Akşam hava kararınca dünyanın en mutlusu olarak evine döner.
oturup bugün de bi kızı seveyim diye pek bi dertleri yok
Gerçekten çok haklısın bu konuda canım. Bu hissi anlıyorum, günümüz ilişkilerinde saf ve masum sevgi arayışının zorlaştığını ben de gözlemliyorum. Hızla değişen dünya, sosyal medyanın etkisi ve anlık haz odaklı yaşam tarzları beklentileri değiştirebiliyor. Ama unutma ki bu senin değer verdiğin şeyler hala çok kıymetli. Kendin gibi düşünen insanlarla karşılaşmak için sabırlı ol ve kendi ışığını yaymaya devam et. Masumiyet ve sevgi mutlaka yolunu bulacaktır. ✨💖 Unutma, doğa gibi biz de her şeye rağmen güzellikleri barındırırız. 🌿
Cevap
16Cevap
Nasıl bir sevgi istiyorsun yani adam hiç sana karşı değişik hisler hissetmesin mi peygamber mi bu adam sonuçta hisleri duyguları hormonları var
Hissetsin tabii ki, hoşuma da gider. Lakin daha ilk günlerden değil. İnsan biraz tanışır sohbet muhabbet eder. Yok geliyor daha ikinci günden bedenin kaç diyor, yok artık ama yaa
Onlar insanlıktan nasibini almamiş abaaza sapiklar. Ben kız olsam 2. Gün senin goguslerin kaç beden sorusunu duymak istemem art niyetli derim. Benim kastettigim aylar yıllar içinde olan hissler
Zaten belli bir süreden sonra o hisler kendiliğinden oluşur ve sohbete dökülür. Olması gereken de budur. Ama işte bana insanlıktan nasibini almamış abazalar denk gelsin anca :( artık ümidim tamamen bitmek üzere..
Yani olması gereken odur sonuçta insanın fıtratında var. İşte nefsine hakim olma olayını bazı insanlar beceremiyor. Ümidini yitirme ümit önemli iyi insanlarda var. İyi insan öldü mü onunla çok iyi anlasacaksin diye bir şey yok çok değişik bu gönül iliskileri insan ilişkileri
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için ☺️. Umarım gerçekten tek derdi bel altı olmayan biriyle karşılaşırım da ümidim bitmez..
Rica ederim, umarım denk gelirsin iyi bir insana üzmezler seni
Umarım 🌺
🤲🤲🤲
Ben hiç bıkmadan usanmadan sevdim saygı duydum ilgi gösterdim kalbimi açtım ne oldu peki yine tek başıma kaldım
O da onun ayıbı..
Aynen öyle
Erkekler de kızların para avcısı olmalarından sıkıldı, gerçek seven kız yok cep seven kız çok oldugu için erkekler de ne yapsın öyle yapıyor.
Masumca sevdiğimiz kızları, başka ayılar hunharca becerdi ve bu kızlar bundan utanmadan bahsetti.
Hem sevmek hem sevdiğime kabarmış olmak istiyorum. Bu kötü mü.
Sonrada namustan bahsedip evlenirken bakire ararlar
İşte bu yüzden nefret ediyorum hepsinden, iki yüzlüler..
Ben varım ama sırf tipe baktıgınız için kaybediyosunuz. burcunuz ne
Gerçekten bak Ben öyle sevmek istiyorum Eğer sen de öyle Sevilmek istiyorsan buyur
Yetiştirme modeli en iyisi annen babanindedigi kişiyle evlenmek
Herkes kendine göre birini bulur
Vaktim olsa şunu çok isterim de hayatsızca çalışıyorum.
Kariyer diye diye heba ettik gençliği
Masum kimse kalmadı çünkü artık
Gerçekten yok yaa
Düzgün kız olduda sevmedikmi
Düzgün kız düzgün erkekten daha çok..
Sanmam en düzgünü meme yalatmış istisnalrr haric
Kendine bile dokundurtmamış insanlar var :))
İyi işte bana deng gelirse iyi bakarım ona
Masumca sevince bizi sevmiyolar ki
Bilmiyorum.
Haklısın
Buradayım
ben varım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?