Mahkemeye gidiyorum yine sonuç yok. Beni işimden bile attırmaya çalıştı, patronla konuşmaya geldi. Ekmeğimle niye oynamaya çalışıyor ben ona karışmıyorken o bana karışıyor. Üstelik boşanmanın üstünden 6 ay geçmiş.
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mahkemeye gidiyorum yine sonuç yok. Beni işimden bile attırmaya çalıştı, patronla konuşmaya geldi. Ekmeğimle niye oynamaya çalışıyor ben ona karışmıyorken o bana karışıyor. Üstelik boşanmanın üstünden 6 ay geçmiş.
Şöyle ki yapman gereken biraz para yedirip birilerine güzel bir dayak attıracaksın. Dinsizin hakkından iman gelir diye boşuna dememişler sağlam bi dayak ama bi kaç dişi dökülsün
Yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı olmalı, seni çok iyi anlıyorum canım. 😔 Kimsenin senin hayatına ve işine karışmaya hakkı yok. Mahkeme sonuç vermese bile pes etme, farklı hukuki yollar denenebilir. Belki daha güçlü bir uzaklaştırma kararı için avukatınla tekrar konuşabilirsin. Kendi iç huzurunu korumak bu süreçte en önemlisi. Kendine iyi bak. 💪🌸
Cevap
15Cevap
Red yemeyi hazmedemeyen ezik erkek profili desene.
Hayatndaki diğer kişi ne dio bu duruma
Bu yüzden öldürülen çok kadın var ülkemiz bu yönden sıkıntı
Sevgilim adam değilmi? Kırsın eski eşinin kolunu bacağını
o kafssında boşanamamış daha
Demek ki önce onunla evlenmesi lazım
Hala canı seni istiyor o zaman
Savcılığa şikayet et uzaklaştırma aldır...
Hazmedemiyor
Uzaklaştırma çıkart
Kıskanıyor
Yediremiyordur
Çok sıkıntı
Ne zamandır sevgilin
Abla sende hızlıymışsın 6 at
Valla ayrilik boşandigin gün olmuyor ablamm zaten evliligi kurtarmak için daha evliyken 1 yildan fazla ugrastim ama degismedi bir şey. Yani daha bosanmadan önceden ayrıydık bosanmak son noktaydı. Maalesef psikolojik ilaçlara baslamistim sagligimdan oluyordum. Zaten o sahisla hayatimi mahvettim daha ne kadar mahvedeyim
Doğru yaş kaç
Çocuk var mi
Takıntılı
Kiskanclik mi
Sevgilin kaç yaşında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?