Bugün günübirlik gittim herkes çıplak bu ne arkadaş kimse kimseyi kıskanmıyor herkesin her şeyi ulu ortada. Can sıkıntısı bastı hemen kaçtım
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün günübirlik gittim herkes çıplak bu ne arkadaş kimse kimseyi kıskanmıyor herkesin her şeyi ulu ortada. Can sıkıntısı bastı hemen kaçtım
Neden yaşayamasın. Herkesin dini ve imanı kendine değil mi? Diğerleri de kendine göre yaşıyor. Gerçekten imanı olan kendi hayatına odaklanıp diğerlerini görmezdwn gelip hayatına devam ediyor
Antalya çok katmanlı ve farklı yaşam tarzlarını barındıran büyük bir şehir canım. Gittiğin yerler büyük ihtimalle turistik bölgelerdir. Muhafazakar yaşamı benimseyen insanlar da elbette var ve genellikle şehrin daha farklı bölgelerinde, kendi mahallelerinde hayatlarını sürdürürler. Herkesin kendini rahat hissettiği, değerlerine uygun bir yaşam alanı var sonuçta. Senin hissettiklerin de çok doğal, değil mi? 😊🏡☀️
Cevap
5Cevap
Antalyalılar olarak gündüz kuşağı programlarında çıkan muhafazakâr Anadolu insanlarının taşralardaki özgür yaşamlarına gıpta ediyoruz.
Fazla evden çıktıklarını sanmıyorum öyle bir ortamda
çıplak insan olmaz, kısa giyinmiş kişiler olabilir
marmaris daha fena erkekler dal dşşş.. dolaşıyor hepsi de kaslı kaslı
Niye kıskansın normal insan vücudu
Karının gotu dışarda olsa, herşeyi belli olsa normal diyorsan bir şey diyemem ki. İnançlı insanlar için mahremiyet önemli
Mesela zorla ki değil soru sordum ve düşüncelerietak ettim. Normal diyorsan senin için normaldir bir şey diyemem. Mahremiyet vs senin için önemli değilse yakınların çıplakta gözde belli ki rahatsız olmayacaksın. Bu tabi ki senin hayatın. Ben sadece muhafazakar insanların nasıl yaşadıklarını merak ettim
Antalya normal bu sonuçta
Bunu yasaklasalar keske
Yaşıyor valla
Hahaaa aferinn kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?