Bence bazısının piskolojisi fena şekilde bozuk.
Tabi çok iyi insanlarda var antalyada gerçekten.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence bazısının piskolojisi fena şekilde bozuk.
Tabi çok iyi insanlarda var antalyada gerçekten.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Antalyalıyım ama bana Antalya insanını anlat desen anlatamam. Diğer şehirlerin insanlarından farklı bir özelliğimiz olduğunu sanmıyorum. Veya ben fark etmedim bu ortamda doğup büyüdüğüm için.
Antalyalı derken bazı antalyada yaşayanlardan bahsediyorum. Gerçek antalyalilarin çoğu böyle değildir bence. Karşılaştığım bazı insanlar gerçekten bencil iyilerde var tabi
Cevap
4Cevap
Antalyalıyım. Psikolojisi bozuk insanlar sadece Antalya'da değil Türkiye'nin, Dünya'nın her yerinde var. Belki bulunduğun zamanda sana ters gelen insanlar ile karşılaştığın için böyle düşünüyorsun.
Aslında gerçek antalyalı olanların çoğu bence böyle değildir ben antalyali derken bazı antalyada yaşayanlarda demek istiyorum. Bi çoğu çok bencilce davraniyor
Ben Antalya'dayım. Yani sıcaklar çok bunaltıyor.
Sende denk geliyor musun tuhaf insa lara ya tanımam etmem cidden tuhaf bazıları. Artık memlekete gitme hayalleri kurmaya basladim
Marketteyim para üstünü fırlattı kasiyer. Onunla ufak bir tartışma oldu sözlü. Gerçekten tuhaf ya. Sende mi Antalyadasın
Şaka gibi. Benide geçenlerde banka çalışanı herkesin içinde azarladı, sıra numaramı kacirdigim icin onada arkadasinada gidip sordum bana Ben Seyyar satıcısımıyım numaranı kaç kere bağırdım gelmedin gibisinden sözler etti tabi şikayet ettim ama yinede ya sadece bu olayda değil tuhaf geliyor bazıları bana. Antalyalı derken antalyalı dahi değildir bu bi çoğu bence
Sen bu konuyla ilgili soru paylaşmıştın sanırım hatırladım demi? Gerçekten insanlar tuhaf ya. Tartışsan sen suçlu olursun üste çıkmaya kalkarlar
Antalyalı değilim de burada yaşıyorum heryerde var onlardan
Aynen heryerde varda antalyada bana sanki daha mı çok geldi bilmem. Bi kaç haftada pisman oldum buraya taşındığını artık memlekete dönme hayalleri kurmaya basladim
Yok ya heryerin var böyleleri rahat olun yani
Taciz falan mı
ben izmirden gidip üniyi antalya da okudum ve hiç beklediğim gibi çıkmadı insanları bildiğin cahil ve çomarlar
Çok canım piskolojisi ruhu bozuk seni durup dururken yalnış anlayan, kafasinda kuran mı dersin var gerçekten. Ama çok iyi insanlarda var. Cidden dışarı çıkarken artık kiminle karşılaşacağımız bugün acaba diyorum kendi kendime. Antalyaya taşındım bi kaç haftada pişmanım şu an.
Paragöz ve sonradan görme oluyor
Sicaktan yavrummm
Sıcak diye başkasına sataşmak doğru değil ama
Akdeniz insanı Ege insanı kadar rahat değildir snsnsnsnsn
sonunda başardım
Neyi başardın
İyi insanlar 😳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?