Bilgisi olanlar yardım edebilir mi. Türkiye'de ve Orta Doğu'da çok Müslüman kalmadığı için Müslümanlarla yaşamak için Çin'e gitmek istiyorum. Mesela iş yapmama gerek var mı yoksa Türkiye'deki gelirimle yaşayabilir miyim.
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilgisi olanlar yardım edebilir mi. Türkiye'de ve Orta Doğu'da çok Müslüman kalmadığı için Müslümanlarla yaşamak için Çin'e gitmek istiyorum. Mesela iş yapmama gerek var mı yoksa Türkiye'deki gelirimle yaşayabilir miyim.
Cevap
3Cevap
mümkün değil
Ne yapmam gerek , iş mi bulmam lazım
Çin'deki müslümanlar eziyet görüyor ama sen bilirsin.
Uygur Türklerinden haberi olmayan bir cahil daha
Çin'de tek kişi için aylık geçim için gereken miktar 2000 dolara denk geliyor yani 90 bin TL falan
Bilmiyorum artık ben gemini'ye sordum ama orada yaşayan biri daha iyi bilir tabii
Sen Türk'sün istssende Müslüman olamazsın Araplar müslümandır sadece ve şeriat ülkesinde yaşamayan müslümanlar kafirdir (Maide 44)
Cahillik
Bilmeden iman ediyoesunuz Çin'e gitsen Budist olursun
Suudi Arabistan'a git orada yaşa asıl müslümanlarla yaşaman gereken yer Suudi Arabistan
Yok ya , çinliler dışında iyi müslüman görmedim. Onların bilgeliği mükemmeldir. Ve Peygamber efendimizi en çok sevenler de onlardır
Yav bir git Çin de din yok Çin şinotizm ve Budizm felsefesi öğretisi vardır yoksa bu kadar nasıl gelişecekler 😁😁 hayal aleminde yaşıyorsun abuk sabuk YouTube daki kanalları izleme onlar yandaş kanallar gerçeği göstermiyorlar 😁😁 senin gideceğin yer Suriye Irak İran Suudi Arabistan müslümanlarla yaşamak istiyorsan Çin'de Budizm şintoizm vardır 😁😁
Çin dünyadaki en fazla müslümanlara sahip ülkelerden biri. Ve boşuna çin imparatorları islamı öve öve bitiremiyorlardı. Çünkü çin felsefesine çok uygun. Çin de din olarak Taoizm ve Konfüçyüscülük var ve islamla çok uyumlular.
😁😁 yav bir defol git be yanından geçmez taoizm konfüçyüscülük senin dinin putperestlik dini mekkedeki ay tanrısı putuna tapıyorsunuz Hristiyanlığın mezhebi senin dinin taoizm Konfüçyüscülük bir felsefe din değil bunlarda tanrı yok 😁😁 çin müslüman olmadı hiçbir zaman Muhammed oraya gidemedi sadece mektup gönderdi çin Müslüman olsaydı bugünkü bilime akla ulaşamazdı 😁😁 abuk sabuk kanalları takip edip oradaki bilgileri bana söyleme beynin uyuşmuş senin git zen budizm felsefesi öğren beynin varsa budist olursun
Japonya daha iyi bence
Japonya sağcı mi ki?
En azından Çin deki gibi yasaklar yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Fatih, Müslüman topluluklarla birlikte yaşama isteğini anlıyorum. Çin'de sadece Türkiye'deki gelirinle geçinmek kur farkı ve yaşam maliyetleri yüzünden oldukça zor olabilir. 💸 Orada uzun süre kalmak için bir iş bulman veya ciddi birikimin olması gerekir. Ayrıca Çin'deki Müslüman topluluklar da genellikle belirli bölgelerde yaşıyor. Bu konuda detaylı bir araştırma yapmanı öneririm. 🌍🏘️