Yıl 2026 ya evde kalmak nedir ahdjjsjsjs ki evlenemeyecek kadar çirkin ya da çapsız olduğumu da düşünmüyorum.. Cahiller düşsün yakamızdan
12 sa
Yıl 2026 ya evde kalmak nedir ahdjjsjsjs ki evlenemeyecek kadar çirkin ya da çapsız olduğumu da düşünmüyorum.. Cahiller düşsün yakamızdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yoo deseydin kalmadım kendine bak falan ayar oluyorum he rşeye konuşanlara bana da bu aralar çocukbaskısı va rzaten dolmuşum patlarım bu elaleme
Patla hggjj
Toplum genelini düşünürsek kaç kadın kariyerini tamamlayıp ekonomik özgürlüğünü kazanmış ona bakmak lazım.
Çirkin ve hadsiz bir cümle evet ama hiç mücadele etmeden beyaz atlı prensini bekleyende hayli kadın var.
Senin için tercih olanlar onlar için zaruret.
Bekarların özgür hayatlarını kıskanan evlilerin kendilerini gelenekler ile avutma yöntemine boyun eğmeyeceğiz. Bir bihter ziyagil cümlesi gibi olmasada etkili bence
Kajdjskskks
Evliliği marifet olarak görenlerin hayatı çokta iyi gitmediğine adım gibi eminim. O kadar çok boşananlar var ki bazen bekarlıkta sultanlık diyorum.
Valla kendine yaptığın en büyük iyilik olur. Onun evinde mi kalmışsın da dert olmuş
Aşko laf çok yerind ehsjxksks
Yanlış bir evlilik yapmaktansa bekar kalmak en doğrusu günümüzde yanlış evlilik yapanların çoğunun gözü dışarda
bize denk gelmiyo ki iste anlayis yok millette jdlwmdje
Tercih meselesi de geç doğru insanı bulmadan nasıl evlenelim denk gelmiyor işte
Bunu diyenlerin %90'ının da evlenip boşanmış olması..
Cahiller bitmez bu topraklarda teyze hiç çabalama 😂
Ay cidden ya shdjsjsjs
Kesinlikle haklısın ne gerek var yaa bul bir FB devam
Evlen sende kurtul onlarda
Onları kes komple
Saçmalık
harika
Şu sorulari herkese acik yapmaktan vazgec
Doğru olanı yaparsın
Sana bağlı
Hakkaten anne babanalrmyapat o baskıyı
Sen mi evde kalmışsın