Benim onlara dik çökmem için ikisi bir olup beni yok sayıyorlar. Sizce ben bu durumda nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım?
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim onlara dik çökmem için ikisi bir olup beni yok sayıyorlar. Sizce ben bu durumda nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım?
İnsan en çok, sevdiği kişinin yanında görünmez olunca yorulur. Kimsenin sevgisini kazanmak için kendini eksiltme. Seni gerçekten seven biri, seni susturmaya değil, sesini duymaya çalışır. Çünkü sevgi, iki kişinin bir olup birini yalnız bırakması değil; iki kişinin birbirine sığınmasıdır.
Canım, böyle bir durumla karşılaşman eminim çok üzücüdür. 😔 Unutma, senin değerin paha biçilemez ve kimsenin seni yok saymasına izin verme. Eşinle bu durumu sakince konuşmayı denemelisin, hislerini anlat ve sınırlarını net bir şekilde belirle. Gücünü hatırla, sen varsın ve önemlisin! ✨ Sevgiyle ve sabırla yaklaş. ❤️
Cevap
10Cevap
Sen de onları yok say. Söylediklerinin tersine git.
~ Tabiki ayrılmalısın onlar kim oluyor da seni yok saymayı hak görüyorlar kendilerine ~
Evet ayrılacağım ama ilk önce benimde onlara biraz gıcık vermem gerek
Kısas yapman lazım. Aynı şekilde onları yok saymalısın
İşin icinde kocanda varsa zor biraz niye boyle kocan senin yaninda degil
Anne kuzusu. Annesi ne derse onunyapar. Hemde sanki onunde işine geliyo
Sevmiyor o zaman seni sen onun eşisin senden değerli kimse olamaz annesinin yeri ayri ama bir olup seni dize getirmek ne yani
Sende onları yok say
Belki sana öyle geliyur
Çocuk var mı
Yok
Nasl yapyolar bunu
Annesiyle oturuyor onunla yemek yiyor biz tarafa hiç gelmiyor sadece uyuduğunda geliyor. sadece annesiyle konuşuyor sanki bana şov yapıyorlar
Kırmışsn
Hayır onlar beni kırdı saygısızlık yaptılar birde üstüne çıkıyolar
Naptılar
Boşan kaç
Ayrıl maddi manevi her konuda yardımcı olurum sana
Verme ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?