14 gü

Kaynanam sürekli hakaret edip evimi babasına şikayet ediyor, eşim arada kalmış, ben bu durumda ne yapayım?

Merhaba.
Sonunda şeytanın bacağını kırıp eşim, ben ve üç çocuğum şehre, parka gittik.

Ama burnumuzdan geldi.
Balaca çocuğum kucağımda, oğlum ve büyük kızım ise yaya.

Büyük kızım hiç uslu durmadı ora bura koşturdu, günün sonunda çok yorgundum. Eşim taksi çağırıyordu, balaca kızım kucağımda, oğlum yanımda, büyük kızım da arabalara doğru koşuyordu, zor bela yakaladım, ağlıyordu çok yaramaz çocuklar.
Neyse yorgun bitkin gelmişiz eve, biz eve geldiğimiz gibi kaynanam aradı eşimi; neredeydiniz, gecenin bu saatinde çocukları gösterin bana hemen.

Sanki çocuklar benim değilmiş gibi davranıyor.

Evi pis günde koyup hara gittiniz.

Sakin sakinde söylemiyor sanki mafya emirle.

Kablar bulaşık, ev göçüyor, siz gezmeyde.

Bunu da ki eşimin babası biz gittiğimiz gibi kaynanamı aramış, kapları, evi falan göstermiş.

Ben hambal mıyım, hizmetçi miyim.
Robot muyum bilmiyor, bir kere demezler dinlen, bir kere demezler gezmeye çık. Yıllar sonra çıktım burnumdan geldi. Eşim, babasına sinirlenip sen arayıp gösterdin evi dimi dedi, babası da kabul etmedi ama babası söylemişti emindik. Şimdi men ne yapayım, bu kadın geldikte 15 günün sonunda bana bulaşırsa polisi vereyim.

Bilmiyorum ablamlara söyleyeyim mi, ablama * falan diyor, oğluna gönderdiği seste bana hakaret falan ediyor, hasta babama güzel kardeşim diyor, oğlunu dolduruşa getiriyor ki karın seni atıp gitmişti 15 gün.
Baba evine gitmek atıp gitmek olmuş.

Şimdi ben ablama o sesleri gönderdim, ablam da diyor ki eşinle konuşucam böyle gitmez. Eşim de annesinin üzerine düşmekten benim üzerime düşecek, ne yapayım bilmiyorum, kaynanam geri döndüğünde bana sataşacak, küfürler, beddualar edecek, bana saldıracak.
Kaynanam sürekli hakaret edip evimi babasına şikayet ediyor, eşim arada kalmış, ben bu durumda ne yapayım?