Sizi, zayıf olduğunuz anlarda zor durumda bırakmaya çalışan birine eskisi gibi davranabilir misiniz?

Sizi, zayıf olduğunuz anlarda zor durumda bırakmaya çalışan birine eskisi gibi davranabilir misiniz?
Cevap
17Cevap
Zaafımı kimse bilmiyor ki kullansınlar, böyle bir şeye fırsat verirsem öncelikle kendimi affetmem.
Önce şunu anlamaya çalışırım, yaptığı şey bir hata mıydı, yoksa bilinçli bir tercih miydi? Zaafımı bilip bunu bana karşı kullandıysa affetmem. Çünkü en çok güvendiğin yerden yara almak, insanın güvenini sarsıyor. Affetsem bile eskisi gibi olmam, aynı güveni kolay kolay veremem.
Zaafımı fark edebilir ya da kendisi direkt zaafım olabilirse her şekilde onu affederim çünkü zaaflarımı fark eden biri çok fazla içime sızdı (sindi) demektir. Hakkıdır yani😄
Onun kullandığı kötülüğü de yeriz:))
Karşılığını misliyle alır benden netim bu konuda. Kin tutmam ama unutmam karşılığını ödetene kadar. Sonra unuturum. Kişiyi de olayı da...
Kendine saygısı olan insanın hiç kuşkusuz yapması gereken şey budur 🤝🏻😎
İlk yemiş gibi yapar sonra plan kurar sonra onun hayatını s
Eskisi gibi olmaz, araya mesafe girer uzaklaşırım.
Affetmek zorunda degilim ki kimseyi abi çizer geçerim
Eskisi gibi davranamam, affedemem. Muhtemelen bir daha hic bir yerde denk gelmeyiz
Hayır davranamam onu benden daha zayıf hale getiririm
Affetmem kırgınlığım geçse bile yapılanı unutmam ikinci kez aynı fırsatı bulmasına izin vermem
resmen beni üzdüğünü söylüyorsun , belki bambaşka tavırlarım olmaz ama eskisi gibi de olmaz
Biraz aklı olsa, bu ihtimali düşündürmezdi bile
Asla affetmem ula semih seni görmek güzel ula
Kullanamaz, zaafimi öyle herkes bilemez.
Elbette, o denli kafamı köşeye koyuyorum
Asla af etmem.
Asla affetmem
Hayır asla affetmem çok kindarım
Ben de öyleyim bazıları yüzünden Sinem hanım :)
Eskiden değildim son 3 4 ayda oldum😀
Ben de 1 yıl falan oldu 😄
En iyisi ya unutmam hicbirseyi iyiyide kötüyude cok vefalıyım
Kesinlikle öyle
Hayır asla
Öyle bi şey düşünen bizimkinide yesin 😂
Şükür ki zaafım yok 😂
affedemem, zaten kinci biriyim
Hangi amaçla kullandığına bağlı tabii
Hayır
Eskisi gibi olmaz
Ölsem unutmam
Affetmem
Hayır affetmem
Hayır
Af yok
Affetmem
Hayır asla diyorum
Hayır yok
Affetmem
Affermem
hayatta affetmem
Tek zaafım var zaten
Hayır asla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Semihciğim, birinin zayıf anlarımızı kullanması gerçekten kalbimizi çok kırar ve güvenimizi zedeler. 😔 Affetmek bir süreçtir, kendini iyileştirmen için önemli. Ama eskisi gibi davranmak çok zor, hatta bazen imkansızdır. Kendini koruman, sınırlarını netleştirmen ve ilişkileri yeniden değerlendirmen çok kıymetli. Unutma, öncelik her zaman sensin. 💖✨