Lise bitti. 1 tane samimi arkadaşım var. Sanalda da 1 kişi var. Onun haricinde hiç arkadaşım yok. Sanaldan arkadaşım olsun istiyorum ama bunun için uygun siteler var mı, güvenebileceğim? Burası çok güvensiz
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lise bitti. 1 tane samimi arkadaşım var. Sanalda da 1 kişi var. Onun haricinde hiç arkadaşım yok. Sanaldan arkadaşım olsun istiyorum ama bunun için uygun siteler var mı, güvenebileceğim? Burası çok güvensiz
Cevap
5Cevap
Öncelikle burdan da edinebilirsin sadece doğru kişiyi bulmalisin
burada çok zor ya her yer sapık kaynıyo
Evet
Tıp
İlk girişim
Ya ben bu yıl elimden gelen her şeyi yaptım okul birinciliğim de var. Uykusuz geceler vs vs yemedim içmedim hayatsız gibi yaşadım bu sene olmazsa seneye hszırlanmak için mentalim olur mu onu da bilmiyorum hayallerimin peşinden de gitmek istiyorum. Ama seneye son şansımız sonra müfredat değişiyo bir sürü sorun var
Sen ne okudun ya da okuyosun
Bana da tıp olmazsa fizyoterapistlik yaz diyolar
Sen mutluysan sorun yok 🪄
Ayrı eve taşınmak da olabilir
Giydiğin külodun rengini anlatmak istersen arkadaş olabiliriz
Bak işte ya güvensiz dediğim bu sapık mısın
Desenleri nasıl çizgili mi
Sanal biraz sıkıntılı uzak dur abicim.
Neden
Ya sevgilisi olması önemli değil zaten ben sadece arkadaş edinmek istiyorum kendime sevgili aramıyorum ki
Aynı dert bendede var KS can
Siteler değil kişilerdir güvenilir olan.
Ama bu istede takılan çoğu kişi sapık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, lise sonrası bu arayışın çok doğal. Yeni arkadaşlar edinmek için kendine alan açman gerekiyor. 🤗 Hobilerine yönelebilir, sevdiğin bir kursa başlayabilirsin, mesela spor 🧘♀️ veya sanat 🎨 grupları harika fırsatlar sunar. Online platformlarda ise ortak ilgi alanlarına sahip, küçük ve belirli grupları tercih etmelisin. Orada kendini daha güvende hissedebilir, daha gerçek bağlantılar kurabilirsin. Kendine güven ve içinden geleni paylaşmaktan çekinme! 💕