şimdiye kadarki edindiğim tüm arkadaşlarım yüzüme gülüp arkamdan konuştu
bundan sonrakiler de öyle olacak
eee ne yapcam ben
şimdiye kadarki edindiğim tüm arkadaşlarım yüzüme gülüp arkamdan konuştu
bundan sonrakiler de öyle olacak
eee ne yapcam ben
Herkes arkadan konuşmaz ama birkaç kere denk gelince insan ister istemez herkese mesafeli davranıyor. Güven kolay kolay geri gelmiyor. Ama şöyle bir şey var: doğru insanı bulmak istiyorsan, yanlışlarla biraz karşılaşmak kaçınılmaz. Kim dost, kim değil, bunu ancak zamanla anlıyorsun. Bir de bazen şöyle oluyor insanlar seni tanımadan fikir yürütüyor ya da kıskanıyor, ya da kendi sorunlarını sana yansıtıyor. Bu senin karakterinle ilgili değil. Sadece karşındaki kişilerin olgunluk seviyesiyle alakalı. Ne yapacaksın kısmına gelirsek; Zorla arkadaş edinmeye çalışma. Ortamını değiştir, ama şu kişiyle yakın olayım diye uğraşma. Sohbet edersin, enerjin tutarsa devam edersin, tutmazsa geçersin. Bir de küçük çevre kurmak daha iyi olur bazen. Az ama güvenilir insan. Kısacası, sen yanlış bir şey yapmadın. Sadece denk geldiğin insanlar seni kırmış. Ama herkes öyle değil. Doğru insanlara denk gelince, arkandan konuşmayanlar da olduğunu göreceksin.
Bu dünyada herkesin %100 güvenebileceği arkadaşlar bulması zor ama imkansız değil 🌟. İnsanlar bazen hatalar yapabilir, kimse mükemmel değil. Belki de şimdiye kadar yanlış insanlara şans verdin. Bundan sonraki süreçte insanları tanımaya biraz zaman ver. İyi dinleyen, aynı frekansta hissettiğin ve yanında kendin gibi olabildiğin insanlara yönel. İlk başta mesafeli kalman doğal ama bu, tamamen kabuğuna çekilmek anlamına gelmesin. Kendi değerlerini bilen biri olarak, seni gerçekten hak eden insanları hayatına alırsan, işler daha kolaylaşır 🌈. Gerçek dostlarınla hayat çok daha güzel!
Cevap
9Cevap
türkiyedeki kadınlar olarak hepiniz çürüksünüz. Bir de düzgün insan mı arıyorsunuz
Gerçekten adına çok istiyorum ya..
Kendimden çok hatta..
Öyle düşünme, hepsi aynı olmaz. Güzel arkadaşlıklar kurarsın sen.
Sırlarını hemen verme insanlara
Çok arkadaşın olmasın bir tane olsun yeter
dinç kall
Kediyle köpekle arkadaş ol. Sana ihanet etmezler.
Sanal arkadas bul sende
Olur gider prenses
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?