Yaşım 30, evlenmediğim için bana bunu çok hissettiren var, alttan alta "evde kaldın" diyen, laf sokan ya da "olsun canım ne olacak sen de bulursun" diyen bu tarz insanlara ne desem de sussalar, sinir oluyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşım 30, evlenmediğim için bana bunu çok hissettiren var, alttan alta "evde kaldın" diyen, laf sokan ya da "olsun canım ne olacak sen de bulursun" diyen bu tarz insanlara ne desem de sussalar, sinir oluyorum
Artık hepimiz geç evleniyoruz. Eğitim ve meslek bizim için çok önemli. Ayrıca vizyoner insanlar olduğumuz için kendimizi gelistirmek ve hayatı doyasıya yaşamak istiyoruz. Bunu onlara da hissettir. Sen de alttan alta laf sok onları aşağıla.
Benim kariyerim de yok aslında meslek olarak
Ya olsun işte sen benim yazdıklarımı kendine uyarla
Cevap
5Cevap
Aynı cümleleri bende sürekli duyuyorum maalesef 🤷🏻♂️
Evlenmek icin evlensen evlenirdin zaten evde kaldın diyip laf sokanlar da evlenmeyi başarı sanan tiplerdir. Bana şimdiden bu muameleyi yapanlar var şaka gibi
Sen daha 23 sun
Ben 26yım bence bir an önce evlen bende düzgün uygun birini bulsam da evlensem diyorum
Olmayınca ne yapican peki düzgün biri gelmedi
Keşke olsa seni anlıyorum sanki iyi adamlar kapılmış gibi
Evlenen ne gördü ki ben ne göreyim abla de evlilik aceleye gelmez yaşım 33 bekarım
Sanki ben herşeyin kötüsünü layikmisim gibi görüyorlar ya deli oluyorum ulan Allah verse de şöyle dört dörtlük kocam olsa bunlar da heosinin ağzı açık kalsa bok hibi
Yanlış yapıyorsun herşeyi kocana bağlama evlilik için de acele etme :)
Hayır umarım hem zengin hem yakışıklı koca bulurum bunlar da hepsi Mozart olur sinir ettiler beni
Keske hiç evlenmesek ne gerek var anlamıyorum ki ömrünün sonuna kadar aynı kişiyle tuhaf.
Evlenince susarlar veya kariyerin olunca
Bende öyleyim
Olsun canım nolcak ilerde sende bulursun
Evde kaldım diye üzülme seni de alan olur
Evde kalmadım onlar gibi önüne gelen boktan erkekleri kabul etmediğim için durum bu 😀
Buna evde kaldın denilmiyor önüme gelenle de evlenmeyi doğru bulmuyorum kendimce
Amann olur seninde kısmetin açılır bakalım zamanla
Belediye de çalışan çemşit var 52 yaşında çocuğu yok dul ona bi soralım bi konuşun anlaşın
😀 benim açılır da kendi sunepe birşeye benzemeyen oğullarının kısmeti açılır mi bilmem daha kafalarında sac yok 30 yaş üstü bayanlara saldırıyorlar senin neyine yaji
Ne mezunusun bakim sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?