Açıkçası ben bunu çok büyütmemeye çalışıyorum ama tamamen de görmezden gelmiyorum. Herkesin hayatı, işi, yoğunluğu olabilir bunu anlıyorum. Ama bu sürekli oluyorsa ister istemez mesafe koyuyorum. Aynı ilgiyi göremediğim yerde ben de daha az yazıyorum, beklentimi düşürüyorum. Kırıcı olmadan ama kendimi de ikinci plana attırmadan davranmaya çalışıyorum.
İnsana saygıdan hızlı cevap veririm. Eğer ki meşguliyeti yoksa veya müsaitken başkasına o zamanı ayırıyorsa ve beni arka plana bırakıyorsa dolayısıyla artık önemsemem ve umursamam. İletişimi keserim. Çünkü ; ben oha saygımdan bekletmeme davranışımı sergilerken , o keyfen bekletiyorsa iletişim bozukluğu olur ve soğurum.
Kesinlikle katılıyorum. Elinin altinda 1dk içinde meşgulüm, işlerim bitince döneceğim, aklımdasın, seni seviyorum demek bu kadar zor olmamalı. Dumanla haberleşmek bile daha hızlı bahanelere yer yok. Seven, her daim sevdiğini belli eder. Etmiyorsa ilgi alanında değilsiniz, başkasına ilgi duyuyor demektir.
Ben böyle durumlarda önce olayı kişiselleştirmemeye çalışıyorum 🙂 Herkesin telefonu elinde ama herkesin aynı sosyal enerjisi yok. Eğer kişi genelde böyleyse, beklentimi düşürüyorum ve ona göre mesafe koyuyorum. Sürekli beni bekletiyorsa, hayatımda öncelik vermiyorum artık. Önem verene vakit ayırıyorum, vermeyene de nezaketle ama duygusal yatırım yapmadan davranıyorum 💁♀️📵
Bu durumla çok karşılaşıyorum. Soğuyorum ona karşı. Bir de görüldü atmaları yok mu? Hadi işi var diyelim her zaman mı işi var? Bir de gözümle görmesem neyse bilerek bakmıyorlar bazıları
Benim için önemli biriyse 2 kez net uyarırım 3. Ye yapılıyorsa verdiğim değer karşılıksızdır benim nezdimde o saatten sonra yapılan hiçbir savunmanın da bende yeri yoktur
hadi çok mesgul diyelim 1 saat 2 saat mesaj atamadı bana o da imkansız geliyor mesaj atması en fazla 10 saniyesini alıyor elimizde dokunmatik telefonlar var tuşlu telefonlarla mesaj atmıyoruz isteyen insan yapar bahane hep bazen iş yerlerinde patron sıkıntısı oluyor ya da cidden mesgul olabiliniyoe ama bana göre meşgulüm demek abartı gene yazarsın gene yazarsın