Kendinizi en aşırı yalnız hissettiğiniz an nedir? Sizce sorun kimde? Neden öyle oluyor?
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dalış yaptım gece karanlıkta balığın peşinden gittim mağara içindeyim çıkışı kaybettim Yalnızlığımı hiç düşünmedim umurumda da olmadı yapmam gereken çıkışı aramaktı bir müddet sonra sağ olsun arkadaşım beni merak edip Dalmış bir baktım bir ışık yan taraftan geliyor nefes almak için nasıl can atıyorum paçayı iyi kurtardım
Bazen kalabalık içinde bile yalnız hissetmek çok doğal bir durum viccaa. 😔 Benim için bu anlar, özellikle çocuklarım ergenlik dönemindeyken, onların dünyasına giremediğimi düşündüğüm zamanlardı. O anlarda sorun ne bende ne onlarda, sadece iletişimde zorlandığımızı fark ettim. Önemli olan bu zorlukları aşmak için karşılıklı çaba göstermek ve sevgiyi yeniden bulmaktı. Kalpten kalbe bağ kurmak çok kıymetli. ❤️🩹✨
Cevap
6Cevap
Annem vefat ettiğinde ilk 2 ay aşırı yalnız eksik hissettim
Allah razı olsun
Duşta suların kesilip köpüklü küpüklü beklemek nedir bilirmisin.
Sorunsuz hayat yok maalesef
Anlaşılmadığım zaman en yalnız olduğum zaman genelde
Sorun hep bendedir.
lonrly - alone farkı olarak always alone
benim gözüm hatunumu görünce kendini unutuyor
Alıştım ben.
Kabullenmek lazım
Dün dünde kaldı cancağızım, artık yeni şeyler söylemek lazım…
Demiş mevlana
Kadınlae için çok zor. Çünkü takıntılı yaratıklarsınız.
Silemezsinizzzzz. Sizde yok öyle bir yetenek. Takarsınız bir herife kafayı dğnyanız ondan ibaret olur
Aslında bşraz da kültürel bir durum bu
İkisi de etkili diyelim. Sonuçta bizim kültürde kadın tek eşliliğe odaklanacak şekilde yetiştiriliyor çocukluktan itibaren. O yüzden bir kişiye takıntılı oluyorsunuz
Herzaman
Yalnız hissrtmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?